Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 15:02 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

AnielkaG pisze:okropne jesteście 8)

Tam zaraz okropne...
Tak sobie tylko gadamy...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro kwi 13, 2011 15:39 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

alareipan pisze:Kasia 14.04 Wojsko stawia wóz do przetargu za 1000... wymarzony kotowóz :lol:

http://www.amw.com.pl/rsm_tenders_info. ... &keywords=

Stajemy?

:

Mają też kuchnię polową, można by dla Agonka wziąć, coby kotleciki były świeże, prosto z patelni, a nie odgrzewane, bo to podobno na żołądek niezdrowe...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro kwi 13, 2011 15:49 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

alareipan pisze:Kasia 14.04 Wojsko stawia wóz do przetargu za 1000... wymarzony kotowóz :lol:

http://www.amw.com.pl/rsm_tenders_info. ... &keywords=

Stajemy?

:

Pierwsze co zauważyłam na liście to... TRAKTOR :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 13, 2011 15:52 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

Ślepaczka Lunka po operacji - sterylizacja plus operacja oczu, prawdopodobnie będzie widziec. Sterylka była konieczna - miala permanentną rujkę która bardzo ją osłabiała, a oczy były zródłem nawracających infekcji. Mam gorącą prośbę o pomoc - może ktos mógłby wystawic bazarek na małą? Koszt operacji to ponad 500 zł (chyba 530), dodatkowo jeszcze za ślepaczki jest dług w lecznicy - nie wiem dokładnie ile, ale za trzy dawki Zylexisu i za ostatnie leczenie będzie chyba około 200-300 zł....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro kwi 13, 2011 18:53 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

magaaaa pisze:
AnielkaG pisze:okropne jesteście 8)

Tam zaraz okropne...
Tak sobie tylko gadamy...

Niedobre oj niedobre kobiety :evil:
Może chłopak nie grzeszy urodą ale charakter wymarzony. Nie gryzie nie drapie, do miziania doskonały ( tylko podtuczyć go trzeba bo można się siniaków nabawić kiedy się przytuli). :1luvu:
Chyba nie chodzi o to jak wygląda ale jaki jest , nie ?
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Śro kwi 13, 2011 18:58 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

Takiego starego już nie podtuczysz...

magaaaa

Post » Śro kwi 13, 2011 19:02 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

Why?
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Śro kwi 13, 2011 19:13 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

Moja córka zobaczyła Gremlina i mówi "weźmy go, to PERS!", czyli jednak :)
AnielkaG

Post » Śro kwi 13, 2011 19:49 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

bubula pisze:Why?

Ze starości się kotom robią ubytki mięśniowe.
Persom ponoć szczególnie.
Ale ja jeszcze nie miałam persa, dopiero się przymierzam.
Mam za to 10kg hill'sowego intestinala i będę próbować.
Ostatnio edytowano Śro kwi 13, 2011 20:58 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Post » Śro kwi 13, 2011 20:23 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

naline pisze:
magaaaa pisze:Obrazek Obrazek
No a niepodobne? :mrgreen:

Chciałabym powiedzieć, że nie, ale kłamać nie będę :D

Kurde , to ja nie wiedziałam,że ON był GWIAZDĄ EKRANU :king:

Grzybek znika z Tosinego noska :ok: . Ona jest niesamowicie uroczo-słodka :1luvu: .Zachowanie 6-cio miesięcznego kociaka.
Ciągle gada :spin2:. Wczoraj zjadła kawał mlecznej czekolady :roll: .No i to jej futerko :love: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro kwi 13, 2011 21:32 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

Never pisze:Ślepaczka Lunka po operacji - sterylizacja plus operacja oczu, prawdopodobnie będzie widziec. Sterylka była konieczna - miala permanentną rujkę która bardzo ją osłabiała, a oczy były zródłem nawracających infekcji. Mam gorącą prośbę o pomoc - może ktos mógłby wystawic bazarek na małą? Koszt operacji to ponad 500 zł (chyba 530), dodatkowo jeszcze za ślepaczki jest dług w lecznicy - nie wiem dokładnie ile, ale za trzy dawki Zylexisu i za ostatnie leczenie będzie chyba około 200-300 zł....

proszę - bazarek na szybko :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=126617&p=7358591#p7358591
chętnie coś jeszcze dopiszę albo dam link do wątku
filiżanki dostałam od dragonfly.87 do wystawienia na bazarki :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Śro kwi 13, 2011 21:52 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

AnielkaG pisze:Moja córka zobaczyła Gremlina i mówi "weźmy go, to PERS!", czyli jednak :)

A może spodoba jej się biały? 8) Myślę, że za straty moralne związane z dzieleniem pokoju z Harrym to jej się należy! :lol:

p.s.tylko czekałam aż pojawi się opcja żeby Anielka podebrała kota Magdzie :ryk:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro kwi 13, 2011 22:08 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

ja persom mówię zdecydowanie NIE, to jedyne koty których nie rozumiem, a ich psychika jest dużo bardziej skomplikowana niż Blusiowa. Blue właśnie z błyskiem w oku mnie hipnotyzuje żeby się głaskać. :) Nauczyła się korzystać z drapaka. Katar ma nadal.
Wilma łysieje z powodu wylizywania, to psychogenne, jutro kupię jej Prozac. Daisy odrobaczona porządnie, w weekend szczepienie. Ona zachowuje się jak malutki kociak, kurczę nie wiem czy ją sterylizować, ma mleczne zęby :? Harry żywotny jak zawsze, z uporem maniaka wyciąga z kosza z zabawkami wielkiego szczura z Ikei i go ciąga z za ogon.
AnielkaG

Post » Czw kwi 14, 2011 0:03 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

Anielka podobno dzwonił do Ciebie przedwczoraj, ale nie było Cię w odbiorze. Na pewno żadnego kota nadal nie wziął - Józio sam.

Never pisze:Ślepaczka Lunka po operacji - sterylizacja plus operacja oczu, prawdopodobnie będzie widziec. Sterylka była konieczna - miala permanentną rujkę która bardzo ją osłabiała, a oczy były zródłem nawracających infekcji. Mam gorącą prośbę o pomoc - może ktos mógłby wystawic bazarek na małą? Koszt operacji to ponad 500 zł (chyba 530), dodatkowo jeszcze za ślepaczki jest dług w lecznicy - nie wiem dokładnie ile, ale za trzy dawki Zylexisu i za ostatnie leczenie będzie chyba około 200-300 zł....

Chwilę temu wróciłam z lecznicy. Jakby na to nie patrzeć operacja oczu ślapaczki i jej sterylka zwiększyła dług do 853 zeta... i to już po odjęciu 64 zeta, które zapłaciłam dziś ze swoich jako dopłatę za Ciumcię (wcześniej zapłaciłam 150 za jej szpitalikowanie i leczenie z bazarkowych). Niestety to nie koniec kiepskich wieści - od wieczora powiększanie długu w lecznicy generuje Sznycel - nie je sam, nie pije, nos zapchany, schudł o połowę, choć nadal waży 8,2 :? w pysku niewyobrażalne bagno, kamień, rany, nadżerki... Jutro będzie miał testy, dostaje antybiotyk i steryd. Z 6 przerwami na przechadzkę udało mi się go przekonać do zjedzenia 3 łyżeczek karmy ze strzykawki.

To co? Może jakaś akcja "Dziesiątak na życie II"? Ja zaczynam:
10 - alareipan

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw kwi 14, 2011 9:41 Re: Paluch 5-jak zawsze potrzebne dt i wsparcie!

no to ja też- 10zł.

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

[poprzednia][następna]