Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ahnija pisze:Ale jestem posz, nie to co ty, stary jelopie.
Ja czytauem, czytauem, rze posz jezd w czfartej cionrzy! Dziefczynke bendzie mieć, czy ty tesz? dziefczynke bendziesz mieć?
Bo ja sie nie znam..karzda posz czeka na dziefczynke?
Ja tam rzadnej baby nie chce - chfile była u nas Syrenka i ona strasznie mnie pacała po łbie, lepiej było z Gustlikiem on sie bawił..poszedł za jakiś Most ..teras mam zabafki i czekam na nowe zabafki od Emira - dzienki ziom!
Pamir
ahnija pisze:No ładne jesteśmy, tylko mnie kompać chcom a ja nie chce - bo mówjom że flej jestem, co to flej? Pszeciesz lubiem sie myć a że nie za dokładnie czasem..
Czarne tesz ładne..kiedyś widziałem rudom z dużom kitom tesz była ładna ale ja byłem dla niej za cienki w ogonie..
Pamir
PearlRain pisze:Komandos młodziak no japka to porzondny kot nawet nie powącha
Emir
Mary_Poole pisze:PearlRain pisze:Komandos młodziak no japka to porzondny kot nawet nie powącha
Emir
ja tam lubiem japko![]()
Komandos
ahnija pisze:No dobra Emir, czeba starszych szanować, to ciem szanujem, mogem Cie nawet pougniatać jak hcesz?
A owoce som fajne i śmietana jest fajna i jogurt bałkański co go duża stale kupuje..muwi, rze jest zdrowy.
A wy huopaki i dziefczyny jecie jogurta?
P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości