Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:bozena640 pisze:a człowiek głodny
Powiem Ci ,że ja już tez, To takie mało sycące danie
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:a człowiek głodny
Muszę się wybrać na większe zakupybo jak tu zaglądam to jestem wiecznie głodna, a lodówka pusta
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:
Muszę się wybrać na większe zakupybo jak tu zaglądam to jestem wiecznie głodna, a lodówka pusta
U mnie już też prawie tylko światło widać![]()
Jutro otwieraja u nas nowe centrum Handlowe, no i przy okazji duzy hipermarket. moze sie w sobotę wybierzemy,ale jeszcze sie zastanowię ,bo wtakim duzym to się dłuuuugo będziemy znowu bawić z TZ-tem w chowanego
Ciepła pisze:
Danusia GPS-a u zamaontuj haha
bozena640 pisze:Dobrze, że sama ze sobąchodzę na zakupy. Jak się będę dobrze czuła to w piątek poczłapie na większe zakupy
Danusia pisze:bozena640 pisze:Dobrze, że sama ze sobąchodzę na zakupy. Jak się będę dobrze czuła to w piątek poczłapie na większe zakupy
Też wolę chodizć sama na zakupy. No ,ale wtedy sama duzo nie przyniosę. A do hipermarketów to mam dosyć daleko.
Ciepła pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Dobrze, że sama ze sobąchodzę na zakupy. Jak się będę dobrze czuła to w piątek poczłapie na większe zakupy
Też wolę chodizć sama na zakupy. No ,ale wtedy sama duzo nie przyniosę. A do hipermarketów to mam dosyć daleko.
a ja lubiem z Kubasiem robic zakupy
Danusia pisze:Ciepła pisze:Danusia pisze:
a ja lubiem z Kubasiem robic zakupy
Pewnie też bym polubiala![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:Dobrze, że sama ze sobąchodzę na zakupy. Jak się będę dobrze czuła to w piątek poczłapie na większe zakupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 153 gości