cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 22:36 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

blekitna pisze:Basiu i Martuś
właśnie skończyłam i wysłałam Wam ogłoszenia. Proszę sprawdzić pocztę :)
W razie uwag - proszę piszcie. Zdjęcia amstafa kiepsko to może wyglądać na wydruku.
Basiu w sprawie amstafa - sprawdź proszę link, który Ci podałam na gg.

Pozdrawiam ciepło

Dzięki - uwag brak. Jak zawsze - ogłoszenia doskonałe :1luvu:

Już zaglądam..........
MIKUŚ

Post » Wto kwi 12, 2011 22:37 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

caldien pisze:och, oby się coś dla psiaków znalazło :(
A ta Wiesia na tych zdjęciach ma takie smutne te przeogromne oczka :(

Jak można, chętnie jutro podorabiam jakieś ogłoszenia, im więcej tym lepiej...

Oczywiście że można :1luvu: Im więcej tym lepiej :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 13, 2011 8:16 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Dziewczyny - jesteście wielkie :1luvu:

Caldien, Elape I mar_tika - dziękujemy bardzo :kotek:

Mamy wspaniały album :1luvu: :1luvu:

Na dodatek dla wszystkich zainteresowanych - wystarczy wpisać w wyszukiwarce google Album Kocia Przystań i co?
WYSKAKUJE :1luvu:

Zamiast stronki internetowej - mamy wspaniały albumik :)

SUPER!
MIKUŚ

Post » Śro kwi 13, 2011 8:22 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Będzie ciężko coś znaleźć...
Wiesia faktycznie ma swoje latka, ale może znajdzie się osoba o dobrym serduchu, która będzie mogła ją przyjąć.
Co do amstafa... mhmm... to bardzo mądre psy (podobno), tylko co niektóre mają kretynów właścicieli. Stąd zła sława. Znam z opowieści 3 przypadki amstafów - wszystkie bardzo pozytywne, a w jednym amstaf leży obok swego legowiska, a na legowisku kociak...

Też myślałam, że będzie lżej z amstafem, dopóki wczoraj nie rozmawiałam z Dziewczyną z "skrzydlatych psów". Jak coś, to mam zapisane namiary. Ale miejmy nadzieję...
Rozsyłam wieści do znajomych.
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Śro kwi 13, 2011 8:47 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Hallo :)
wczoraj na dyżurze zauwazyłam,że Franek poustawiał sobie Przylepę. Przylepa siedzi w środkowym boksie i nie za chętnie chce schodzić z niego...Czarny kituszek w górnym boksie drze się w niebogłosy, ale jak zacznie się go miziać to przestaje. Bardzo przyjazny i miziasty. Kotek w dolnym boksie (przepraszam nie pamiętam jak się nazywa) bardzo wystraszony, prychał na mnie jak tylko wkładałam tam rękę.
Franek natomiast - wszędzie go pełno, łaził ze mną, ale zaczepia Przylepę. Na mnie też się z pazurem rzucił jak go miziałam, raz prychnął na mnie....Takie to życie z kociszami :ryk:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro kwi 13, 2011 14:06 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Jutro jadą do nowego domu dwa maluszki od Emiś(4 tyg piwniczaki od karmicielki).Chłopaki trafią do jednego domu.Dom fajny miał przez 12 lat koteczkę która odeszła .

Zrobiła Wiesi i Astowi allegro.

Dziewczyny opisujcie po krótce swoje dyżury tak jak to robi Kicia-kluska .To bardzo ważne dla mnie.Nie bywam często (max 1 raz w tyg) W KP i zachowanie kotów jest dla mnie ważną info ze względu na ogłoszenia i później wybór odpowiedniego domu domu

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro kwi 13, 2011 14:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Ja po prostu piszę raport z dyżuru, tak dla informacji reszty. Jakoś odczuwam taką potrzebe podzielenia się tymi obserwacjami :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro kwi 13, 2011 17:46 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

mar_tika pisze:Dziewczyny opisujcie po krótce swoje dyżury tak jak to robi Kicia-kluska .To bardzo ważne dla mnie.Nie bywam często (max 1 raz w tyg) W KP i zachowanie kotów jest dla mnie ważną info ze względu na ogłoszenia i później wybór odpowiedniego domu domu

To po dzisiejszym dyżurze KP
koty miały puste miski wszystkie 8O
pierwszy czarny koteczek czystości i porządków nie trawi w boksie totalny misz masz załatwia się poza kuwetą
na dole burasek wycofany, straszył przy sprzątaniu ale nie agresywny,
kotek biało-czarny jest ustawiany przez czarnego woli się usunąć schodzi mu z drogi ale jak tamten przegnie to oddaje :mrgreen: tyle po pierwszym dyżurze

Mikuś może w piątek podrzucę rzeczy daj znać co jeszcze

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro kwi 13, 2011 20:03 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Dziewczyny, chcecie jeszcze posterylizacyjny kaftan w zielonym kolorze?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro kwi 13, 2011 21:31 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Carmen201 pisze:Dziewczyny, chcecie jeszcze posterylizacyjny kaftan w zielonym kolorze?

Jasne że tak, każda ilość potrzebna. Ponieważ są kocice które tak liżą i liżą że dziurę w kaftaniku wyliżą - w ten sposób straciliśmy już 2 :roll:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 13, 2011 21:38 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Wczoraj do domu pojechał Plamuś a dziś Plastuś. /mam ich tylko zbiorcze zdjęcie - ale Oni prawie tacy sami jak Bobik - takie kocie klony/ :mrgreen:

Do adopcji są jeszcze Borsuczek i Bobik.
Marta robiła im dziś fotki. Czekamy n ich zdjątka. Chłopcy są śliczni :kotek:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 13, 2011 21:45 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Przypominam że na pierwszej stronie jest zawsze aktualny grafik, gdyby ktoś się chciał zapisać lub coś zmienić ew. może służyć jako mała ściąga kto, co, kiedy :wink:

Oraz ogromna prośba - mamy już PCV-kę na podłodze. Prosze przemywajcie ją chociaż co drugi dzień. Wtedy będzie Nam łatwiej :P
MIKUŚ

Post » Śro kwi 13, 2011 21:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

To ja czekam na zdjęcia chłopaków żeby wrzucić do nowego folderu picasowego - "już w nowym domku";)
Roboczo wrzuciłam tam zdjęcie mojego leniucha, żeby jakaś "okładka" była ;)

Miałam dzisiaj porobić ogloszenia ale jakoś na pyszczek ostatnio padam jak wracam i pół dnia przesypiam :oops: Postaram się jutro nadrobić :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro kwi 13, 2011 21:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Bona - czy dobrze pamiętam? Rano byłam jeszcze z lekka zamulona Wstałam a właściwie drastycznie zerwano mnie z łóżka z alarmem iż ciężarna kotka już jest pod blokiem /czaję się na nią od tygodnia/.

Dzięki Tacie unikniemy kolejnych kociąt. :wink:

Kotka musi iść na pilny zabieg. Może jutro - najdalej w czwartek. Mam też jeszcze jedną kocicę do sterylki.

Czy ktoś mógłby zawieźć towarzystwo do Katowic? Jutro, w piątek najdalej :?: :?: :?: :?:
MIKUŚ

Post » Śro kwi 13, 2011 21:54 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Caldien - jeśli możesz to proszę dorzuć do "mają już nowy dom" Naszych podopiecznych, którzy już go mają :lol: Swojego łobuza też zostaw a co - może reprezentować Kocią Przystań :mrgreen:

No i Sofiśce obiecałam że będzie Naszym kotkiem - maskotkiem :ryk: Sofinia się bardzo ucieszyła że będzie reprezentować KP S-c wraz z wujkiem Badylkiem :lol:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]