PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 13, 2011 17:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Psiama, słońce w rozporku? Goldmember znaczy :ryk: :ryk: :ryk:
Jak mam doła (albo rowa) to sobie Austina Powersa puszczam, i jak ręką odjął :D

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Śro kwi 13, 2011 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

shira3 pisze:
Etiopia pisze: Chłopy rzadko są ok .....

Się nie zgodzę :roll: Rzadko nie są ok....tak jak i babki zresztą 8)

Ty się nie znasz - ty masz przez Stasia wypaczony obraz rzeczywistości. :evil: Cześć Stasiu!... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro kwi 13, 2011 17:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia nie daj siem! Ja ci kibicuję. :wink: Bycie samotną mamą jest fajne! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro kwi 13, 2011 17:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia - trzymaj się... dasz radę :ok:

Sol - będzie lepiej, kciuki za jutrzejszą rozmowę... :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro kwi 13, 2011 17:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Hej Czarowne

Z łapą Mufasy jest źle .....
Mysz stawowa, przemieszczona kość, coś nie tak z łękotką i trzeszczką ...
:cry: :cry: :cry:

Dzisiaj 520 zł :cry: :cry:

Ja nigdy z długów nie wyjdę nie mówiąc że nie zapłaciłam jeszcze raty kredytu
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro kwi 13, 2011 18:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:Hej Czarowne

Brzmi jak opis mojego kolana..... :oops:
będzie dobrze, i Mufasa jeszcze będzie szalał... trzymam mocno kciuki... :ok: :ok: :ok:

charm

Post » Śro kwi 13, 2011 18:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

charm pisze:
Etiopia pisze:Hej Czarowne

Brzmi jak opis mojego kolana..... :oops:
będzie dobrze, i Mufasa jeszcze będzie szalał... trzymam mocno kciuki... :ok: :ok: :ok:

On był operowany miesiąc temu operacja kosztowała i co .........I g...o :cry:
Teraz nie wiem skąd pieniądze wziąć na to wszystko :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro kwi 13, 2011 18:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja się dzisiaj zbuntowałam..... Nie poszłam a taniec brzucha :oops:
w drodze z pracy złapało mnie gradobicie i ulewa, jest mi zimno i chce mi się spać....

Za chwilę chyba wstanę po herbatę z rumem, ale coś czuję, że organizm dopomina się snu i choć trochę odpoczynku.... :roll:

charm

Post » Śro kwi 13, 2011 18:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:On był operowany miesiąc temu operacja kosztowała i co .........I g...o :cry:

:-(
hmmm.... biedny Mufasa.... przepraszam, ale ostatnio nie jestem zbyt na bieżąco... :oops:
to pourazowe czy zwyrodnieniowe? kto go operował...?
Ech... :-(

charm

Post » Śro kwi 13, 2011 18:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

charm pisze:
Etiopia pisze:On był operowany miesiąc temu operacja kosztowała i co .........I g...o :cry:

:-(
hmmm.... biedny Mufasa.... przepraszam, ale ostatnio nie jestem zbyt na bieżąco... :oops:
to pourazowe czy zwyrodnieniowe? kto go operował...?
Ech... :-(

Kto go operował na forum nie na piszę
Mogę na pw

U niego najprawdopodobniej urazowo zwyrodnieniowe ..
Okaże się jak ortopedzi z Wrocławia wyrażą opinię ..

Idę się położyć i poprzytulać do sierściuchów..
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro kwi 13, 2011 18:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopio...kurcze trzymam kciuki za Mufasa, za wybrnięcie z głupiego kręgu dziurawego pieniądza... :(

Chciałabym aby TZ wrócił wieczorem i powiedział, że mam rację...ale wiem, że wróci i nie odezwie się słowem, ew. półgębkiem - taki typ mruka jak jest coś nie po jego myśli. Otóż jego marzeniem, o którego to realizacji na dzień dzisiejszy nie chcę słyszeć jest zakup staruśkiego Golfa I...w celu ciągłego doprowadzania go do stanu doskonałości, kupowania nowych, oryginalnych części oraz tunningowania go celem szlajania się po zlotach! To czasochłonna i finansowo chłonna zabawka na którą on w chwili obecnej nie ma ani czasu ani zbytnio kasy (ja nie pracuję). Przytaknęłam ostatnio głową, że owszem niech sobie kupi jak staniemy na nogi-czyli ja zacznę normalnie zarabiać. Minęły bodajże 4 dni od owej rozmowy i on mi oznajmił, że...kupuje! Znalazł i CHCE teraz! Teraz to ja uważam za bezsens bo samochód trzeba będzie przerejestrować, ubezpieczyć i jak znam życie od razu zacznie do niego szukać bajerów...na co kasy nie mam i nie zamierzam dawać - oczywiście usłyszałam, że ja kasy nie mam bo to on zarabia. Wywiązała się niezręczna rozmowa, w której moje argumenty nie były brane pod uwagę.Coś jak z dwulatkiem pod witryną sklepową - mama mówi "nie kupię ci" a ono wrzeszczy i załącza rzucawkę! Wkurzona powiedziałam, że jeśli go kupi to może się wyprowadzić! Powiedział, że owszem w sytuacji kiedy ograniczam mu spełnienie jego wieloletnich marzeń najlepszym rozwiązaniem będzie wyprowadzka. Spytałam czy mam go spakować, na co on rzucił wychodząc do pracy że owszem 8O

Powiedzcie, że to przez tę kiełbasę z dziczyzną mu na mózg padło....

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro kwi 13, 2011 18:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Rozumiem chcieć spełniać marzenia,ale przy bardziej skomplikowanych/kosztownych/czasochłonnych trzeba się liczyć z drugą osobą...
aczkolwiek ja się powstrzymam od wyrażenia swojego zdania :oops: (jako szczęśliwa rozwódka nie powinnam udzielać tego typu rad....)
trzymaj się, i nie rób nic wbrew sobie, bo to prędzej czy później się odezwie... będzie dobrze :ok: :ok: :ok:

charm

Post » Śro kwi 13, 2011 18:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia_Siunia, mam w bardzo bliskiej rodzinie posiadacza własnie tegoż modelu auta, w które to dzieło sztuki motoryzacyjnej osobnik ów ładuje cały swój wolny czas i kasę. Co jakiś czas słyszę więc "Siostraaa...pożyyyycz.." I ja głupia pożyczam, bo lubię patrzeć jak braciszek się cieszy ;)
Czy to auto jest jakoś strasznie drogie? Bo jeśli to raczej coś a'la wrak :lol: to oczywiście pochłonie kasę podczas renowacji, ale przede wszystkim zostanie pożeraczem czasu. Inna sprawa, że to zabawka na dłuuuugie lata - kupi raz, a potem tylko będzie dopieszczał.
Jednak to mówię ja - baba, która zamiast kupić łóżko woli spać na materacu, a kupić nowego laptopa, bo stary jest za ciężki :oops: więc nie sugeruj się moim gadaniem ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro kwi 13, 2011 21:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia_Siunia pisze:Etiopio...kurcze trzymam kciuki za Mufasa, za wybrnięcie z głupiego kręgu dziurawego pieniądza... :(

Chciałabym aby TZ wrócił wieczorem i powiedział, że mam rację...ale wiem, że wróci i nie odezwie się słowem, ew. półgębkiem - taki typ mruka jak jest coś nie po jego myśli. Otóż jego marzeniem, o którego to realizacji na dzień dzisiejszy nie chcę słyszeć jest zakup staruśkiego Golfa I...w celu ciągłego doprowadzania go do stanu doskonałości, kupowania nowych, oryginalnych części oraz tunningowania go celem szlajania się po zlotach! To czasochłonna i finansowo chłonna zabawka na którą on w chwili obecnej nie ma ani czasu ani zbytnio kasy (ja nie pracuję). Przytaknęłam ostatnio głową, że owszem niech sobie kupi jak staniemy na nogi-czyli ja zacznę normalnie zarabiać. Minęły bodajże 4 dni od owej rozmowy i on mi oznajmił, że...kupuje! Znalazł i CHCE teraz! Teraz to ja uważam za bezsens bo samochód trzeba będzie przerejestrować, ubezpieczyć i jak znam życie od razu zacznie do niego szukać bajerów...na co kasy nie mam i nie zamierzam dawać - oczywiście usłyszałam, że ja kasy nie mam bo to on zarabia. Wywiązała się niezręczna rozmowa, w której moje argumenty nie były brane pod uwagę.Coś jak z dwulatkiem pod witryną sklepową - mama mówi "nie kupię ci" a ono wrzeszczy i załącza rzucawkę! Wkurzona powiedziałam, że jeśli go kupi to może się wyprowadzić! Powiedział, że owszem w sytuacji kiedy ograniczam mu spełnienie jego wieloletnich marzeń najlepszym rozwiązaniem będzie wyprowadzka. Spytałam czy mam go spakować, na co on rzucił wychodząc do pracy że owszem 8O

Powiedzcie, że to przez tę kiełbasę z dziczyzną mu na mózg padło....

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
A Ty się może z moim chłopem marki BARAN zadajesz? :twisted: :twisted:

No marzenia to oni maja bardzo podobne!! Oj za bardzo pofolgowałaś chłopu Aśka... Ja Ci proponuje ukróć go, bo nie ogarniesz!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro kwi 13, 2011 21:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

AniHili pisze:Jednak to mówię ja - baba, która zamiast kupić łóżko woli spać na materacu, a kupić nowego laptopa, bo stary jest za ciężki :oops: więc nie sugeruj się moim gadaniem ;)

Siostro :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]