PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 17:18 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

katipe.. koty szybko dojrzewają i stają się kanapowcami :wink: no, nie żebym coś sugerowała.. :oops:
straty są zawsze.. ale jaka ZABAWA!!! nudy BRAK! :D a potem MIŁOŚĆ i przytulanki...

Czaruś miał jechać na dt, które zostało zaanektowane przez inne koty na dt...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon kwi 11, 2011 17:54 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

Hanulko... no ja wiem że to taki młodzieńczy okres szaleństw :)
no nic, zobaczymy, wywiesiłam własnie kilka ogłoszeń na blokach i przystankach. Jak się ktoś znajdzie i przejdzie pozytywnie rozmowę adopcyjną to Czaruś trafi do nowego domku, a jak nie... to chyba będzie jakiś znak z niebios ;)
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Wto kwi 12, 2011 10:17 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

katipe, parka to idealny zestaw.. (wiem, co mówię, bo taki zestaw mam :wink: ) można zostawić na dłużej, nawet na dobę same i mają zajęcie.. nie nuszą sie i samotnie któryś futrzak nie czeka...
szkoda, żeby Czaruś zmianiał kolejny raz miejsce..a pewnie Marcyska go pokochała..
i znów dokacać się nowym później?

a co do kwiatów, itp. to zawsze niestety straty są.. zawsze... (moj nowy fotel z strzępach... :ryk: )
moje kwiaty stoją w dziwnych miejscach, szczególnie, te, które są smakowite.. :ryk:

niech to będzie znak z niebios!!!! Obrazek :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto kwi 12, 2011 18:21 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

MonikaS73 oferuje transport Łódź - Szczecin - może jest taka potrzeba, to piszcie do niej
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto kwi 12, 2011 22:16 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

Klikacie :?: http://www.organizacjepozytku.info/3/
Może choć na początek strony :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro kwi 13, 2011 7:15 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

Klikamy, klikamy, z domu i z pracy :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro kwi 13, 2011 14:18 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Tosia, Misio, Mańka na bruk? POMOCY!!

dagmara-olga pisze:MonikaS73 oferuje transport Łódź - Szczecin - może jest taka potrzeba, to piszcie do niej

Dag :1luvu: , dziękujemy, nie ma takiej potrzeby... :(

i klikamy :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 13, 2011 16:10 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kochani zapraszam na pierwszy post... sporo nowości...

Bardzo potrzebne tdt/dt/ds, ogłoszenia..., jeśli ktoś może pomóc... :1luvu:

panikota :1luvu: , przepraszam, ale zgubiłam namiar do zacytowania banerku na 1% robionego przez Ciebie, nie mogę znaleźć, podrzucisz..? tylko nie mam kod, lecz całość.. :1luvu:
przez pomyłkę, a raczej rozrzutność ręki skasowałam sobie pierwszy post... no i próbuję coś odtworzyć.. :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 13, 2011 17:41 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Policz Haniu moj depozyt u Ciebie :) odejmij 20 zlociszy na skarbonke kwietniowa a jak cos zostanie to bedzie na ogloszenie u Cat , ok?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro kwi 13, 2011 18:14 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Proszę

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/kanw][img]http://tiny.cc/KANprocentb[/img][/url]

Mogłaś sobie z podpisu skopiować :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro kwi 13, 2011 18:16 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

kociamysza pisze:Policz Haniu moj depozyt u Ciebie :) odejmij 20 zlociszy na skarbonke kwietniowa a jak cos zostanie to bedzie na ogloszenie u Cat , ok?

ok, kociamyszo.. :1luvu: już.. po odliczeniu marca i kwietnia, zostało 30,- :D
rozliczenie przesyłam na pw.. no bom mogła się rąbnąć :mrgreen: to skorygujesz :D

panikota serdeczne dzięki :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 13, 2011 19:12 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Jak mi głupio i przykro, że ja tylko klikając na Organizacje pożytku.... mogę pomóc...
Nawet transport nie wypalił.
Dlaczego zawsze jest więcej potrzebujących od możliwości pomocy.

Trzymam za was kciuki :ok:
I wysyłam moc serdeczności :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro kwi 13, 2011 19:24 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Juz przeglądam ogłoszenia i aktualizuję.
Kociamysza, juz dawno chciałam powiedzieć. Widzisz, ksiądz proboszcz od ekologii nie odezwał się.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw kwi 14, 2011 8:52 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

panikota pisze:Proszę

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.cc/kanw][img]http://tiny.cc/KANprocentb[/img][/url]

Mogłaś sobie z podpisu skopiować :mrgreen:

Dziękuję :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]