Persica - MA DOM :) :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 14:33 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Wima pisze:Pokaż, pokaż 8O

odkurzacz czy boczki :D :D :D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pon kwi 11, 2011 14:50 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Wszystko :D

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pon kwi 11, 2011 17:20 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Niech Ci ją wet czym prędzej zablokuje hormonalnie zastrzykiem bo jeszcze babcią zostaniesz:).Mój kastrat jak poczuł nie sterylizowaną kotkę zaczął na nia wchodzić gryząc w karczek i ..nic!Bardzo go musiała zbić żeby przestał."Złapkowała" a nawet "zpazurkowała" ex-faceta i przestał.
Faceci już tacy są ,nawet ci bezjajeczni.
A jak się dziewczynisia poprawi to sterylka !
A agresją "nowej" się nie przejmuj, wiesz ma przeciw sobie cały świat w Twoim mieszkaniu więc się stresuje i bywa nieco agresywna.Towarzystwo się dogada jeśli nikt nikogo nie tłucze to jest ok!
Też poproszę o zdjecie.
Bardzo Wam z moją persią Fionką kibicujemy:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 11, 2011 17:23 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

I ja z moją persią Kosią TEŻ :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon kwi 11, 2011 20:23 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

kotkins pisze:Niech Ci ją wet czym prędzej zablokuje hormonalnie zastrzykiem bo jeszcze babcią zostaniesz:).Mój kastrat jak poczuł nie sterylizowaną kotkę zaczął na nia wchodzić gryząc w karczek i ..nic!Bardzo go musiała zbić żeby przestał."Złapkowała" a nawet "zpazurkowała" ex-faceta i przestał.
Faceci już tacy są ,nawet ci bezjajeczni.
A jak się dziewczynisia poprawi to sterylka !
A agresją "nowej" się nie przejmuj, wiesz ma przeciw sobie cały świat w Twoim mieszkaniu więc się stresuje i bywa nieco agresywna.Towarzystwo się dogada jeśli nikt nikogo nie tłucze to jest ok!
Też poproszę o zdjecie.
Bardzo Wam z moją persią Fionką kibicujemy:)

ja się tylko obawiam czy nie zaciążyła na wolności :( niby wet mówi, że nic nie wyczuwa.....
kurcze z kasą licho a tu jeszcze mała trzeba będzie wysterylizować :( echhh

no właśnie zaczyna dochodzić do "łapoczynów" już nie tylko prychają na siebie ale Coffy zaczyna bić :(
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Pon kwi 11, 2011 20:37 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Obrazek

Magdalena424

Post » Pon kwi 11, 2011 20:44 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Ale cudo :1luvu: nawet ogolona jest sliczna :lol:
A wet nie może zrobic USG ? To by sie okazalo, czy w ciąży jest.

jasdor

Post » Pon kwi 11, 2011 20:51 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

jasdor pisze:A wet nie może zrobic USG ? To by sie okazalo, czy w ciąży jest.

mój wet nie ma USG :( musiałabym iść do innego a w tym misiącu z kasą krucho na maksa....

Magdalena424

Post » Pon kwi 11, 2011 21:02 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Jakby ciąża była zaawansowana, to by wybadał. Kurcze szkoda, że USG nie możesz. Z nasza kotką byłyśmy u wetki, bo podejrzanie wyglądał (duży brzuszek) i stawiałyśmy na FIP bo inne jeszcze miała dolegliwości. Wetka juz prawie igłę miała naszykowana na badanie, ale zrobiła USG, bo sie jej coś nie widziało. I wyszły 4 FIP-y :evil: a właścicielka zarzekała się , że dawała tabletki :evil: Zrobiliśmy sterylke aborcyjną :(
Nie dam rady pomóc finansowo - przykro mi - przynajmniej na razie :oops:

jasdor

Post » Pon kwi 11, 2011 21:33 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

http://www.akcjasterylizacji.pl/
Tu znajdziesz lecznice, które nadal sterylizują taniej - max 100 zł. We Wrocławiu jest takich kilka.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro kwi 13, 2011 10:14 Re: znaleziona pesica we Wrocławiu

Magdalena424 pisze:
Agita pisze:
aamms pisze:Spróbuj te łapki doprać pastą GOOP.. czytałam, że ktoś Ci ją zaoferował..

Tak, tak, ja proponuję. Mogę odstąpić trochę, bo mam wielkie opakowanie, a potrzebna za bardzo nie jest. GOOP właśnie tego typu plamy spiera.

dziękuje :D

dzięki Agita raz jeszcze za preparat :1luvu: :)
dzisiaj będziemy sie "dopierać" :)

Magdalena424

Post » Śro kwi 13, 2011 12:05 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

nie uwierzycie....
Coffy zaczęła się dzisiaj rujka :evil:
całą noc miaukoliła a ja nie wpadłam na to ze to to...
dopiero mój TZ przed chwilą dzwoni do mnie i mówi, że rujkuje bo od rana w domu zawodzi i na krótkich nóżkach chodzi....

aż boję się pomyśleć co by było jakby do nas nie trafiła...... ech :cry:

Magdalena424

Post » Śro kwi 13, 2011 12:27 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Nie będę oryginalna - ależ ona cudna :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro kwi 13, 2011 13:01 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

dzwoniłam do mojego weta i kazał przyjść po pracy po tabletki dla niej...
czy uważacie, że tabletki to dobre rozwiązanie na teraz- bo na necie jakoś nie za dobrze się wypowiadają
no i kiedy powinnam ją wysterylizować zaraz po rujce czy odczekać?

Magdalena424

Post » Śro kwi 13, 2011 13:06 Re: znaleziona persica we Wrocławiu

Tabletki na dłuższą metę to zło, ale by wyciszyć rujkę i do sterylki, czemu nie.

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

[poprzednia][następna]