Edytka1984 pisze:dzień dobry
Witaj Edytko z panienkami

Moderator: Estraven
Edytka1984 pisze:dzień dobry
mar9 pisze:buziaczki posyłam![]()
![]()
![]()
co z tym domowym kociakiem?
Myszolandia pisze:
Buziaki w Ukochane Pysiaki![]()
![]()
buziiiiiiii
Caragh pisze:Czesc Ciociu![]()
![]()
z Gromadzia
![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:Kocina jest koteczką (jajuszek nie wyczułam) idę dzisiaj po południu na rozmowę z synem pana u którego mieszkają w piwnicy moje dzikunie. Jak się zgodzi to kotka zostanie u nich, ja obiecałam wysterylizować kotkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie................
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:
![]()
![]()
buziiiiiiii![]()
Mysieczko nasza pięknotko![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Kocina jest koteczką (jajuszek nie wyczułam) idę dzisiaj po południu na rozmowę z synem pana u którego mieszkają w piwnicy moje dzikunie. Jak się zgodzi to kotka zostanie u nich, ja obiecałam wysterylizować kotkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie................
Ooo,to jest nadzieja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak obiecałaś wysterylizować to pewnie się zgodzą,myślę,że gorzej by było jakby oni musieli ją sterylizować,to pewnie krecili by nosem
No i będzie ją miała "na podglądzie" bo blisko![]()
![]()
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Myszolandia pisze:
![]()
![]()
buziiiiiiii![]()
Mysieczko nasza pięknotko![]()
![]()
![]()
![]()
Łoj![]()
![]()
![]()
Myszka purpurowa
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Kocina jest koteczką (jajuszek nie wyczułam) idę dzisiaj po południu na rozmowę z synem pana u którego mieszkają w piwnicy moje dzikunie. Jak się zgodzi to kotka zostanie u nich, ja obiecałam wysterylizować kotkę. Zobaczymy co z tego wyjdzie................
Ooo,to jest nadzieja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak obiecałaś wysterylizować to pewnie się zgodzą,myślę,że gorzej by było jakby oni musieli ją sterylizować,to pewnie krecili by nosem
![]()
Też sobie tak pomyślałam, a obawa rozmnożenia mogłaby się latem nadarzyćJak Duzi wyjdą do ogrodu to kotek pewnie z nimi pójdzie.........
No ale poczekamy do powrotu syna z pracy, zobaczymy co zadecyduje
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Myszolandia pisze:Ooo,to jest nadzieja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też sobie tak pomyślałam, a obawa rozmnożenia mogłaby się latem nadarzyćJak Duzi wyjdą do ogrodu to kotek pewnie z nimi pójdzie.........
No ale poczekamy do powrotu syna z pracy, zobaczymy co zadecyduje
Kurde,aż się doczekać nie mogę,a o której wraca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 100 gości