Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Przyznaj się, że kochałaś go bardziej zażarcie niż zawzięcie
babajaga pisze:Bo to jest, kurna, szmata wielkoobszarowa.
Asia_Siunia pisze:Chce któraś wiejskiej kiełbasy z dziczyzną albo salcysunu....bo mój "dochodzący" specjalnie dla mnie przywiózł reklamówkę z wczorajszego przerobu...![]()
AniHili pisze:Ponoć człowiek nieświadomie zjada przez całe życie parę kilo owadów, a Wy jedną małą koszenilą się przejmujecie?
Salcysun rulezz
babajaga pisze:Wiemy. Żują i plują. A spadziowy to najpierw jeszcze zasysają z dupek mszycom i dopiero potem żują i plują. Jakoś mnie to nie brzydzi. Jajko też wypada z tyłu kury i mleko z dołu krowy. Ale robaki mnie brzydzą bardzo, nie mogę nawet filmów o owadach oglądać a co dopiero jeść brrrr.
Asia_Siunia pisze:beciu - trzymam kciuki za kocurka![]()
Rów Mariański...ma dziś ja! nie to żeby po kiełbasie czy salcesunie bo twarda jestem - nie ruszę! Rów Mariański zafundował mi małż osobisty i n9iech źre tę dziczyznę i z dziką kitą do lasu spi..... Jeśli dzisiejsza rozmowa nabierze mocy prawnej to będę samotną matką z dwójka dzieci...tak się kończy realizacja męskich marzeń....echch....
Pasibrzucha pisze:Asia, Sol - nie jestem mistrzem w dodawaniu otuchy, ale pomyślcie sobie tylko, ile tutaj jest kobitek, które ciepło o Was myślą i życzą Wam w duchu naprostowania wszystkiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, moniczka102 i 81 gości