Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Ania mam dobra wiadomość. Timi wczoraj się pokazał.![]()
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Nadal nie ma Patryka i Timiego. Od tygodnia ani razu nie widziałam Lisiczki.Czarna kotka która zaginęła na Tęczy nie daje oznak życia. Szukałam, wołałam. Nic.
Rybcia ostatnio dużo śpi.Chyba zbliżamy się powolutku malutkimi kroczkami....
Czarna koteczka z obrażeniami juz zarosła na główce futerkiem. Rany się zagoiły. Jednak widzę u niej ciażę. Dotykałam i jestem pewna. Będę chciała ją wysterylizować w tym tygodniu. Myślę jeszcze nad drugą kotką, i chyba będzie to mama Blusi.
Pozostałe kotki wizualnie i dotykowo nie budzą na razie moich zastrzeżeń i myślę że mogą spokojnie poczekać na zabieg.
ach smutne te wiadomości
iza71koty pisze:Ania mam dobra wiadomość. Timi wczoraj się pokazał.![]()
iza71koty pisze:skarbonka pisze:iza71koty pisze:Nadal nie ma Patryka i Timiego. Od tygodnia ani razu nie widziałam Lisiczki.Czarna kotka która zaginęła na Tęczy nie daje oznak życia. Szukałam, wołałam. Nic.
Rybcia ostatnio dużo śpi.Chyba zbliżamy się powolutku malutkimi kroczkami....
Czarna koteczka z obrażeniami juz zarosła na główce futerkiem. Rany się zagoiły. Jednak widzę u niej ciażę. Dotykałam i jestem pewna. Będę chciała ją wysterylizować w tym tygodniu. Myślę jeszcze nad drugą kotką, i chyba będzie to mama Blusi.
Pozostałe kotki wizualnie i dotykowo nie budzą na razie moich zastrzeżeń i myślę że mogą spokojnie poczekać na zabieg.
ach smutne te wiadomości
Masz rację. Chociaż patrząc wybiorczo można odnieść takie wrażenie. Ja patrze na całokształt.Czyli stan zdrowia kotów w stadzie,ich kondycja, apetyt.
I muszę powiedzieć że stan jest więcej niż dobry. Koty maja apetyt, są w świetnej formie.Żaden oprócz ostatnio chorego Maciusia nie choruje. Nie ma problemów ze skórą czy czegokolwiek, co budziłoby moje obawy.
To bardzo duże stado. Zawsze znajdą sie jakies wyjątki,drobne sytuacje, bo przecież przy tylu kotach wolnożyjacych, rozprzestrzenionych na takim wielkim obszarze, to nie możliwe aby nic takiego nie miało miejsca.
welina pisze:Witam Wszystkich z rana "połamana"( idę do łóżka razem z prochami
) Nie chcę się wtrącać,ale może przy błękitnym klimacie napisać,że to obrazy
![]()
iza71koty pisze:W niedzielę kociaczki dostały prezent od Męża. Kupiliśmy im wiklinowe legowisko. Bardzo chętnie zostało zasiedlone.Jest o tyle fajne, że pod spodem polożyłam im wełniaczka i tam też maja swoja bazę.
I co najważniejsze legowisko czekało na nas 3 tygodnie. Ogladałam je wtedy co kupiliśmy ten wiklinowy narożnik ale pieniażków tyle nie było. Tym razem się trafiło.Utargowałam 10 złNo i kociaki maja radochę a ich pokój coraz fajniej wygląda.
![]()
-
-
taizu pisze:Na wiosnę nawet sterylizowanym włącza się szwędaczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 140 gości