Słuchaj tam też jest taka ulica - Bracka. Ona prowadzi właśnie do jednego wejścia z tych działek. To taka brukowana ulica. Wydaje mi się, że tam również można powiesić ogłoszenia. Z moich obserwacji wynika, że wiele osób, które tam mieszkają nie są bardzo zamożne dlatego słowo nagroda może zwiększyć prawdopodobieństwo szukania przez kogoś Twojego kotka albo zadzwonienia do Ciebie jak ktoś przyuważy. Tam też jest sporo kotów, które są wychodzące więc ludzie lubią tam koty. Jak się idzie tą ulicą to prawie na końcu jest taka brama po prawej stronie - oni tam mają koty, które chodzą właśnie na te działki. Koty są też po lewej stronie ulicy, na parterze - poznasz bo zamiast parapetu jest takie jakby "akwarium" dla kotów, żeby mogły się wygrzewać. Trochę się rozpisałam ale przez kilkanaście lat mój dziadek miał tam działkę więc znam okolicę.
za odnalezienie Kici.winib pisze:Małe sprostowanie - ta ulica do działek to Brzeska.
Trzymamza odnalezienie Kici.
Abudabi pisze:Catnaperka - dziękuje. Jest duże prawdopodobieństwo, że będę zmuszona prosić Cię o pomoc.
Tymczasem poszukiwania trwają. Dzwoniła jedna z karmicielek, z informacją, że Ją widziała. Ani również się wydaje, że ją widziała, ale mała uciekła.
Szukamy cały czas.
jeszcze raz dziękuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 22 gości