Pan, Pani zmarli, 8 kotów, - Pusia i Mitka DS, Enterek [']:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 20:24 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Ja dostałam już też wsparcie na te koty (miało być na 3 sterylizacje w Łodzi) ale muszę podliczyć dokładnie ile jest pieniążków i jak stoimy z domkami.
Musze też mieć jeszcze fundusze na ten czas dopóki te koty są w teraźniejszym miejscu, ale gdyby jakimś cudem udało się znaleźć im tymczasy to tą kwotę podzielę, no chyba że ktoś się jej zrzeknie, to przejdzie na ogół czy te najbardziej potrzebujące.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto kwi 12, 2011 20:41 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Kasiu, nie ma mowy o dzieleniu tych pieniędzy! Skąd Ci to przyszło do głowy?
Wykorzystaj je na miejscu
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto kwi 12, 2011 21:39 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Hmm, chyba zostałyśmy we 3 z problemem. Kasiu, a ten dzikusek- burasek? On faktycznie dziki czy tylko wystraszony?
Ja nie chcę nic obiecywać, mam na dzień dzisiejszy 20 kotów, (w tym 3 z białaczką), kilka zupełnie nieadopcyjnych :( , jedzenie i żwirek dla tych matek z kociętami coś bym wyskrobała, ale na leczenie to już będzie ciężko. Nie wiem- ryzyk -fizyk, coś tam wygrzebię na bazarki (ale zawsze mi kiepsko idą). Boję się żebyśmy to ogarnęły.
AnielkaG

Post » Wto kwi 12, 2011 21:45 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Pisała już delfince na pw, że zalatwię chrupki.
Musimy tylko transport skolowac sensowny.
To tak, żebyście nie zostaly same:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto kwi 12, 2011 21:53 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Tych kotek mi żal. Mam teraz dwie takie co całe życie rodziły na okrągło. Nie mają zębów, brzuszki zdeformowane od ciąż, zagłodzone. Obie po sterylkach. Jedna miała być dzika :| jest tak grzeczna ze śpi w otwartej klatce bo boi się że ją wystawię na ten deszcz. Druga pierwszy raz w życiu się bawi. Obie mają zerowe szanse na adopcję. A są takie wdzięczne że je zabrałam. Ehhh, biedne te koty.
Kto, z czytających ten wątek w zaciszu domowego ciepełka i żałujący tych biednych kociaków może wymiernie pomóc finansowo Delfince? Bo zabrać - jasne - nikt nie może, bo...A wystarczy 10 złotych miesięcznie, jakby kilka osób zrezygnowało z papierosów lub kolorowej gazety - te kilka kotów miałoby zapewniony byt...
Przepraszam, ale mam dziś zły dzień....
AnielkaG

Post » Wto kwi 12, 2011 21:57 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

AnielkaG, te 2 kotki zostają u ciebie....?
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto kwi 12, 2011 22:00 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Przesyłam banerek.
Pozdrawiam.
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126423][img]http://miau5.republika.pl/um.gif[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Wto kwi 12, 2011 22:03 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Jedna ma białaczkę i dużo lat... kto ją weźmie? Druga jest biało- bura, nie ma zębów i głównie śpi... zrobię jej ogłoszenia jak wydobrzeje... ale szanse ma nikłe.

Ale zajmijmy się tymi kotami z Pabianic...one nie mają nic...
AnielkaG

Post » Wto kwi 12, 2011 22:11 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

AnielkaG pisze:

Mogę tylko kupić karmę , napisałam do Kasia 86 priv.
11.03.2011 Śpij słodko Bajeczko.
Obrazek

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

Post » Wto kwi 12, 2011 22:14 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

AnielkaG pisze:

Jedna ma białaczkę i dużo lat... kto ją weźmie? Druga jest biało- bura, nie ma zębów i głównie śpi... zrobię jej ogłoszenia jak wydobrzeje... ale szanse ma nikłe.

Każdy kot ma szanse na dom już nie raz się o tym przekonałam :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto kwi 12, 2011 22:15 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Karma to już coś, matki karmiące dużo jedzą...o kociakach nie wspomnę.
AnielkaG

Post » Wto kwi 12, 2011 22:42 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Może się przyda:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126423][img]http://www.iv.pl/images/51654749100424892069.gif[/img][/url]

przynajmniej do czasu aż ktoś zrobi lepszy, bo to pierwszy baner w moim życiu ;-)
Ostatnio edytowano Wto kwi 12, 2011 22:47 przez ewk@, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazekObrazek

ewk@

Od: Pon sty 17, 2011 11:05

Post » Wto kwi 12, 2011 22:43 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

AnielkaG pisze:Kto, z czytających ten wątek w zaciszu domowego ciepełka i żałujący tych biednych kociaków może wymiernie pomóc finansowo Delfince? Bo zabrać - jasne - nikt nie może, bo...A wystarczy 10 złotych miesięcznie, jakby kilka osób zrezygnowało z papierosów lub kolorowej gazety - te kilka kotów miałoby zapewniony byt...
Przepraszam, ale mam dziś zły dzień....
Ja mogę, poproszę o dane do wpłaty. To grosze, faktycznie - 10 zł miesięcznie - ale może jeszcze kilka osób się znajdzie?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro kwi 13, 2011 7:47 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

AnielkaG pisze:...A wystarczy 10 złotych miesięcznie, jakby kilka osób zrezygnowało z papierosów lub kolorowej gazety - te kilka kotów miałoby zapewniony byt...

Mogę zadeklarować dwadzieścia zł miesięcznie. Może jeszcze ktoś się znajdzie i uskłada się większa kwota.
Pierwsza wpłata pójdzie po wypłacie czyli pod koniec kwietnia (Delfinko podaj proszę nr konta na pw)
Nie palę, nie piję, kolorowych gazet nie kupuję :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro kwi 13, 2011 7:50 Re: POMOCY! Pan, Pani zmarli, 8 kotów czeka na ratunek:(Pilne DT

Poproszę nr konta na pw. Wyślę 50 zł. Zrobię też jakiś bazarek.

A czy ta kotka biało-bura, której zamordowali dzieci, to musi być razem z tą drugą i maluchami?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia][następna]