Dobrej nocy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:Jak bym Meli dała taką miskę karmy to by padła z przeżarcia. Poważnie. Ona nie ma zahamowań![]()
Dobrej nocy
Danusia pisze:annette88 pisze:Jak bym Meli dała taką miskę karmy to by padła z przeżarcia. Poważnie. Ona nie ma zahamowań![]()
Dobrej nocy
No chyba żartujesz, ze tyle by zjadła![]()
Dobrej nocki Anetko
annette88 pisze:Danusia pisze:annette88 pisze:Jak bym Meli dała taką miskę karmy to by padła z przeżarcia. Poważnie. Ona nie ma zahamowań![]()
Dobrej nocy
No chyba żartujesz, ze tyle by zjadła![]()
Dobrej nocki Anetko
Została na 2 dni sama raz, Anna09 przychodziła ją wymiziać i nakarmićjak wróciliśmy wieczorem to miala pelna miseczke jedzenia, rano nie bylo juz nic i prosila o nowe ! Jest jak worek bez dna
Danusia pisze:
o to zreczywiście![]()
u mnie suche caly czas stoi, w nocy też. Ale tak szybko nie znika
Ciepła pisze:Bolkowa pisze:Witajcie![]()
Mam wolne popołudnie, nic tylko byczyć się, tym bardziej że deszcz nie pozwala mi na mycie okien.
Zastanawiam się, czy z elektrośmieciami się przespacerować. Podobno zbierają do 20tej mam więc duużo czasu na rozmyślania i dyskusję z własnym leniem.
i rodzinką haha![]()
![]()
bo jak zaczniesz wyciągać elektrośmieci to zaraz wszystko się im przyda haha![]()
annette88 pisze:Danusia pisze:
o to zreczywiście![]()
u mnie suche caly czas stoi, w nocy też. Ale tak szybko nie znika
Szkoda, że taki żarłoczek. Bo wiecznie nienajedzona do konca, ale to niezdrowo tak jeść i jeść
Bolkowa pisze:
Z rodzinka kłopotu nie będzie, elektrośmieci rok temu odbyły podroż przez 5 pięter - do piwnicy. Stamtąd o ile są chęci i siły łatwo je wynieść. A dzisiaj zbiegły się moje chęci, siły dużego i elektrośmieciowóz kilka bloków dalej.
Danusia pisze:Niezdrowo jeśli ma znaczną nadwage. Ale Melusia chyba nie ma?
annette88 pisze:Danusia pisze:Niezdrowo jeśli ma znaczną nadwage. Ale Melusia chyba nie ma?
Nie ma znaczącej nadwagi bo ją trzymam w ryzach. Gdybym ją popuściła to niestety.. Ciągnęłaby brzuszkiem po ziemi
Danusia pisze:Myszolandia pisze:Danusia pisze:Kwiląca Bajusia
http://www.youtube.com/watch?v=UeSf38unTUk
MOJE UKOCHANE SLONECZKO NAJSŁODSZE![]()
![]()
JAK TY PRZECUDOWNIE ROBISZ KWIKU-KWIKU
ej no,wreszcie,bo już miałam do tozu dzwonić,że Moją Bajusię mi nie chcesz puszczać
Ona się sama puszcza
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:Kwiląca Bajusia
http://www.youtube.com/watch?v=UeSf38unTUk
Bajcia wydaje takie dźwięki jak Sisi
Ja nie wiem po kim tak mają![]()
Gośka to co innego, jak się wydrze, to oj
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Silverblue i 208 gości