cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 22:28 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

kooooooooooooooociakiiiii :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon kwi 11, 2011 22:36 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

No tak, tak :kotek:

No cóż szkoda że matki nie znamy - coby ją ciachnąć :roll:

A i jutro będzie kolejne kocie - tym razem kociczka - szylkretka. Około 4 miesięczna.
Czekamy na nadanie imienia :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 11, 2011 22:37 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Reasumując:
- Franek
- Przylepa
- Sali (dt Hidi)
- Czarnotka
- 4 kluchy
- szylkretka

No to już 9 kociaków mamy :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon kwi 11, 2011 22:40 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

cuda i slodziaki :1luvu:
szylkretowe cudo tez bedziecie miec? 8O :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 11, 2011 22:46 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Obrazek

Kociara82

Post » Pon kwi 11, 2011 22:50 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

SZUKAMY DOMU DLA 10-LETNIEJ SUCZKI. W ZESZŁYM ROKU ZOSTAŁA WYSTERYLIZOWANA.

Sunia po Świętach trafi do schroniska - chyba że wcześniej znajdziemy jej dom.
Jej poprzedni Pan zmarł /chyba alkohol go zeżarł :? /, no ale nie o tym mowa. Sunia wielokrotnie rodziła, jednakże w zeszłym roku - miała mieć potomstwo z bokserem - sami sobie dokończcie co by się stało...... :(

Ma na imię WIESIA - jest wierną, bardzo łagodną suczką - kompletnie nie wymagającą niczego, poza michą i suchym kątem. Może być dom z ogrodem. Suczka 80% swojego życia spędziła na ulicy.

POMÓŻCIE!!!

Spójrzcie jakie ma piękne oczy :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zdjęcia średniej klasy :mrgreen: Robione komórką :P
MIKUŚ

Post » Wto kwi 12, 2011 8:17 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

I kolejny pies.
Ma czas do końca kwietnia. Czyli tak jak Wiesia powyżej.

AMSTAF - niekastrowany - jednakże pomożemy ten zabieg wykonać w o wiele niższych kosztach. Zależy mi by mimo wszystko ten zabieg przeszedł - to zwiększy jego szansę na adopcję.

Ma 6 lat. Mieszka z kobietę po 50-tce. Pani idzie do szpitala, a następnie wyjeżdża za granicę na stałe. Czyli tzw. "stara śpiewka" :roll: No nic - pies szuka domu.
Jest łagodny, przyjacielski w stosunku do ludzi - jednak szukamy domu raczej bez dzieci. Pies nie jest nauczony obecności dzieci i niewiadomo jak zareaguje :roll: No chyba żeby trafił się jakiś bardzo doświadczony dom :wink:

Obrazek
Obrazek

Bożeee.................zaczęło się :twisted:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 12, 2011 8:21 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

BŁAGAM JEŻELI KTOŚ MA CHWILĘ - NIECH ZROBI TYM PSIAKOM OGŁOSZENIA!!
MIKUŚ

Post » Wto kwi 12, 2011 8:31 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Na jutro będą ogłoszenia.
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Wto kwi 12, 2011 8:42 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

blekitna pisze:Na jutro będą ogłoszenia.

Daga dziękuję :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 12, 2011 11:33 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

:roll:

Kociara82

Post » Wto kwi 12, 2011 18:49 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Ja też porobię im ogłoszenia ale jutro bo dziś dopiero weszłam do domu i padam :roll: Wrzucę je też na dogo choć nie wiem czy to coś pomoże :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto kwi 12, 2011 21:05 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

Basiu i Martuś
właśnie skończyłam i wysłałam Wam ogłoszenia. Proszę sprawdzić pocztę :)
W razie uwag - proszę piszcie. Zdjęcia amstafa kiepsko to może wyglądać na wydruku.
Basiu w sprawie amstafa - sprawdź proszę link, który Ci podałam na gg.

Pozdrawiam ciepło
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Wto kwi 12, 2011 22:03 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

mar_tika pisze:Ja też porobię im ogłoszenia ale jutro bo dziś dopiero weszłam do domu i padam :roll: Wrzucę je też na dogo choć nie wiem czy to coś pomoże :roll:

MARTA DZIĘKUJĘ - JEŚLI MOŻESZ NA DOGO WRZUCIĆ TO TEŻ SUPER.

Każde ogłoszenie jest ważne.
Jest bardzo mało czasu. :(
Cholera żeby tylko Wiesia do schronu nie trafiła - Ona tam zginie, sama pewnie zrezygnuje i się podda. Wiesia ma 10 lat!!!!!!!!!! Kto jej da szansę na te ostatnie chwile życia?
Czy po 10 latach ma umrzeć w schronisku????

A Amstaff - jest młodszy, ale też kaplica - jest uznany za rasę tzw. bojową, choć On to jej przeciwieństwo :( Ale i tak myślę że ma większe szansę na adopcję niż Wiesia. :(

Nie wyobrażam sobie co się stanie jak Ona tam trafi :cry:

Świat jest popieprzony - poryczałam się...
MIKUŚ

Post » Wto kwi 12, 2011 22:22 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA 2 PSÓW str. 83/84

och, oby się coś dla psiaków znalazło :(
A ta Wiesia na tych zdjęciach ma takie smutne te przeogromne oczka :(

Jak można, chętnie jutro podorabiam jakieś ogłoszenia, im więcej tym lepiej...
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

[poprzednia][następna]