mrumigawki na niekochane. koniec, dziękujemy :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 20:02 mrumigawki na niekochane. koniec, dziękujemy :-)

Fotograficzny bazarek 'mrumigawki' na katowickie niekochane ze schroniska

Obrazek
--------> wątek niekochanych na miau<-------

Witamy wszystkich, którzy zajrzeli. Zapraszamy serdecznie do udziału w bazarku, który ma na celu wspomóc katowickie koty.
Poniżej wklelamy nasze zdjęcia, które będą przedmiotem 'licytacji'.
Przedstawiają one niekochane, naszą Sowę i Krzywego, koty rasowe i spotkane w wakacje.

Format zdjęć: 21 x 30 (A4), należy uwzględnić to, że kwadraty i 'nieregularne' prostokąty mogą być trochę mniejsze w pionie lub poziomie.
Cena wywoławcza: 9 złotych, koszty przesyłki (kilka złotych) ponosi kupujący.
Bazarek trwa tydzień od rozpoczęcia licytacji.

Aby powiększyć zdjęcie, wystarczy kliknąć na obrazek.

Pozdrawiamy i zapraszamy do podnoszenia i kupowania :kotek:

mrumigawki:

Numer 1 - me mgle
Obrazek

Numer 2 - przy wiklinie
Obrazek

Numer 3 - osobliwość
Obrazek

Numer 4 - razem raźniej
Obrazek

Numer 5 - a w oczach strach
Obrazek
:arrow: Afatima -9 zł

Numer 6 - kaczątko
Obrazek
:arrow: ewaw - 10 zł

Numer 7 - mruczykot
Obrazek

Numer 8 - Pani Pazurkowa
Obrazek
:arrow: puskas - 10 zł

Numer 9 - na starym kocu
Obrazek

Numer 10 - jeśli marzysz...
Obrazek

Numer 11 - Leśny Skrzat
Obrazek

Numer 12 - ja to Ty
Obrazek
:arrow: miłka - 9 zł

Numer 13 - ŚwiatłoCień
Obrazek

Numer 14 - wiśniowy kot
Obrazek
:arrow: puskas - 10 zł

Numer 15 - w porozumieniu
Obrazek

Numer 16 - Naneczka
Obrazek

Numer 17 - o kawałek od gwiazdy
Obrazek

Numer 18 - w świecie chabrów
Obrazek
:arrow: Satyr77 - 10 zł

Numer 19 - mrug mruka
Obrazek

Numer 20 - Kucharzyk
Obrazek
:arrow: Satyr77 - 10 zł

Numer 21 - ważne, że razem
Obrazek

Numer 22 - nowy dzień
Obrazek
:arrow: iwona66 - 9zł
:arrow: izydorka - 15 zł

Numer 23 - w koronie drzew
Obrazek

Numer 24 - a gdyby tak...
Obrazek

Numer 25 - fryzurkowy kot
Obrazek

Numer 26 - arlekinka
Obrazek

Numer 27 - mgiełka
Obrazek

Numer 28 - bez domu
Obrazek
:arrow: iwona66 - 9 zł

Numer 29 - błękitka
Obrazek
:arrow: Szura-najmysi mama - 10 zł

Numer 30 - tylko nie mów nikomu
Obrazek

niekochane są kochane - wesprzyj kochane koty :kotek:
Ostatnio edytowano Wto kwi 19, 2011 21:38 przez Korciaczki, łącznie edytowano 15 razy
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto kwi 12, 2011 20:22 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Natek i Szura za 10 każde czyli 18 i 20
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto kwi 12, 2011 20:40 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

:1luvu: Dziewczyny jak dobrze widzieć Wasze cudne zdjęcia, nie wiadomo co wybrać, hmmm... 12 i 15 (ze względu na Korę :mrgreen:) poproszę za wywoławczą

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto kwi 12, 2011 20:50 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Korciaczki, piękne zdjęcia.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto kwi 12, 2011 21:14 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Poproszę nr 29 za 10 :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto kwi 12, 2011 22:17 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Przepiękne zdjęcia!!!
Poproszę nr 6, 10, 12 i 13 po 10 zł :)
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro kwi 13, 2011 7:35 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

jeszcze jedno z Korą? :1luvu: no nieeee.... to ja poproszę :D czyli nr 30 za wywoławczą :D

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro kwi 13, 2011 7:46 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

pięęęękny bazarek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro kwi 13, 2011 8:57 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

w jaki sposób wysyłacie? koperta? kartonik, tuba, czy jeszcze jakoś inaczej?
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro kwi 13, 2011 9:43 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

urwiniu pisze:w jaki sposób wysyłacie? koperta? kartonik, tuba, czy jeszcze jakoś inaczej?

Dobre pytanie - wszak zdjęcie to rzecz deliktana i łatwo może ulec uszkodzeniu podczas wysyłki.
Niestety tuby chyba nie wchodzą w grę, bo na poczcie kiedyś mieli, ale teraz się wycofali ze sprzedaży.
Myślimy o kopertach bąbelkowych + dodatkowe zabezpieczenie w postaci sztywnych kartek, między które będzie włożone zdjęcie. Dodatkowo można umieścić na kopercie napis (nie wiem jak w j.ploskim, ale po angielsku:fragile).

Chyba, że ktoś by jeszcze coś podpowiedział. Może można dostać gdzieś takie tuby (a raczej mini tuby) w jakichś papierniczych? Bo o tym wcześniej nie pomyślałyśmy, ale to byłby dobry pomysł. Kupowaliśmy kiedyś tubę, ale na plakat wymiaru 100x70.
Urwiniu -pozdrawiamy Gorzów Wielkopolski: mieszka tam nasza była tymczaska. A i nad Wartą spacerek był :piwa:

Poza tym:
pięknie, pięknie dziękujemy za udział w bazarku. Jak wiadomo schronisko to potrzeby bez dna, kotów przybywa... No i taką małą cegiełką można wspomóc.
Ale pozwólcie, że zmiany informacji dokonają dziewczyny, w sensie uaktualnią bazarek, jak wrócą ze szkoły. Ja to nie taka "lotna" w tych sprawach.

Pisałam ja, korciaczkowa mama, posiadaczka od niedawna własnego nicku :mrgreen: Pozdrawiamy z Tychów i jeszcze raz :wieeelkie dziękii wszystkim :1luvu:
tellma

Post » Śro kwi 13, 2011 9:55 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

tellma, witamy na forum pod własnym nick'iem :)

Fotki najlepiej wysyłać w kopercie bombelkowe, koniecznie usztywnienie.
Mi trudno podpowiedzieć co można użyć, ja w firmie zawsze jakieś "śmieci" znajdę które można wykorzystać, np stare katalogi, segregatory, archiwizatory, teczki... cokolwiek byle usztywnić.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro kwi 13, 2011 10:18 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Ostatnio zakupowałam reprodukcje na bazarku u Broszki i ona wysyłała właśnie w tubie, takiej no mniejszej, więc pytam, podoba mi się sporo zdjęć i skusiłabym się ale chciałbym aby dotarły niezniszczone. Jeszcze pomyślę :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro kwi 13, 2011 10:38 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Tżet podrzucił mi mysl, że można wysyłać w takich rolkach a'la tuby po papierze fotograficznym - można to dostać w zakładach foto. I wtedy w papier szary opakować i... gotowe. Też pomyślimy :D

Jest jeszcze jedno zdjęcie, które bardzo mi się podoba, a dziewczyny go nie wkleiły. Może ktoś się skusi? Okno trochę starawe :oops: , ale jak to mówią moje dziewczyny: z klimatem :wink:
Zdjęcie to w konkursie "Jak pies z kotem" zajęło pierwsze miejsce :mrgreen:

31. Jak pies z kotem
Obrazek

32. I tak sobie siedzimy
Obrazek

Zdjęcia są w najwyższej rozdzelczości, wywołane będą na papierze jedwabistym (chyba, że ktoś woli błyszczący, to prosimy zgłaszać).
Zapraszamy :D
tellma

Post » Śro kwi 13, 2011 10:55 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

I podbijać oferty dotychczasowe proszę, Natek przyszły Supreme Premior z sedziną Satu Hamalainen z I Międzynarodowej Wystawy Kotów Rasowych w Mysłowicach organizowanej przez DCC, najpiekniejszy kastrat NEM i ma tylko za 10 iść, toż to obraza dla jego majestatu :ryk:
Tellma witaj pod własnym nickiem :1luvu:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro kwi 13, 2011 11:13 Re: mrumigawki: zdjęcia kotów, na katowickie schronisko

Satyr77 pisze:I podbijać oferty dotychczasowe proszę, Natek przyszły Supreme Premior z sedziną Satu Hamalainen z I Międzynarodowej Wystawy Kotów Rasowych w Mysłowicach organizowanej przez DCC, najpiekniejszy kastrat NEM i ma tylko za 10 iść, toż to obraza dla jego majestatu :ryk:
Tellma witaj pod własnym nickiem :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk:
Nie chcę nic mówić Satyr77, ale zdaje się, że musisz się na wydatek przygotować :mrgreen:
A co do nowego nicku - ni jak się przyzwyczaić nie umiem :roll:
Ale dzięki za miłe przywitanie (również gosiaa :D )
A teraz już uciekam, bo dziewczyny jeszcze mnie ochrzanią, że się wtrancam za nadto i OTy robię :wink:
tellma

[następna]