Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ale takie opinię odbierają mi wszelkie chęci...
magaaaa pisze:ale takie opinię odbierają mi wszelkie chęci...
Ręce i nogi opadają.
Złapać nie mogę, nic nie mogę![]()
Który miot rozdajesz obecnie?
Drugi, tak?
Zaraz potem trzeci, bo przecież złapać kotki nie mozesz, umówić się na sterylkę też, wywieźć kotkę do Koterii która wytnie i przetrzyma za darmo też nie.
Dziwię się, ze nikt jeszcze nie wytłumaczył Ci na czym polega walka z bezdomnością i nie zwrócił Ci uwagi, ze przyczyniasz się do rozmnażania bezdomnych.
Ja nie mam czasu, ja łapię i kastruje bezdomne, dlatego tak mnie wkurza Twoja beztroska.
serotoninka pisze:Magaaaa spokojnie. Magdalena jest niepełnoletnia, zależna od rodziców, niezmotoryzowana... Potrzebne są działania aby jej pomóc.
Ja oferuję przetrzymanie kotki po sterylce jeśli to będzie konieczne.
jasdor pisze:Może, jak z maluszkami jeszcze będzie i będzie po sterylce, to jakoś przetrzyma i nie ucieknie nigdzie, zawsze to w kupie raźniej
jasdor pisze:Mam nadzieję, że się nie zniechęci i dalej będzie pomagać napotkanym , potrzebującym zwierzakom.
jasdor pisze:Jestem z Magda od początku i staram sie bardzo ją wspierać . Nawet, jak coś nie wyjdzie - to dziewczyna jest dopiero na początku drogi. Jak widać kocha wszystkie zwierzaki i żadnego nie zostawi w potrzebie. Może kiedyś zorganizuje to sobie inaczej, ale na razie jest skazana, na rodziców i mam nadzieję, że dalej będziemy Ją wspierać. Tym bardziej, że wiadomo, że na rodziców tak do końca liczyc nie może. Ludzie niestety tez maja własne ludzkie problemy i nie wszystkich interesuje los wszystkich okolicznych kotów.
Mam nadzieję, że się nie zniechęci i dalej będzie pomagać napotkanym , potrzebującym zwierzakom.
JaEwka pisze:magaaa kierowanie oskarżeń w stronę Magdy jest tutaj nie na miejscu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości