JaEwka pisze:Huh w końcu się coś ściągaAle tylko pomiejszane zjdęcia - a zanim ja pozmniejszam wszystkie fotki to wieki miną
![]()
To koteczka która potrzebuje DT/DS na cito!
Podejrzewam, że to może być alergia pokarmowa bo inne koty nie mają żadnych problemów z sierścią (wydaje mi się że jakby to był grzyb to koty by się pozarażały - jak się mylę niech mnie ktoś poprawi ja się kompletnie nie znam na chorobach skóry u kotów)
Gibutkowa pisze:Może to być alergia, może to być auto a może to być wylizane ze stresu
JaEwka pisze:Auto w żadnym wypadku bo kotka miała wcześniej taką rzadką sierść a teraz to już ma wielkie placki. Najbardziej obstawiam na alergię bądź stres. Koteczka jest bardzo fajna, miła, uwielbia głaskanie. Nie zauważyłam aby atakowała inne koty
To może być wszystko - od stresu po nawet nużeńca. Przydałoby się obejrzeć zeskrobiny.
To jest Elena - w schronisku od Grudnia 2010 lub Stycznia 2011 (nietrafny prezent???). Elena to miła, spokojna, niekonfliktowa koteczka o niesamowitym umaszczeniu (rzadkim wsród dachowców) Czarny klasycznie pręgowany: czyli po prostu marmurek

Elena potrzebuje badań, indywidualnej opieki. Zniknie w schronie...
W sprawie adopcji kontaktować się z