Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 12:59 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Avian pisze:A ja znowu jestem nie na czasie ... w ogóle się w tym życiu blogowym nie wyznaję :oops:

a to się nie trzeba znać :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto kwi 12, 2011 13:03 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

amyszka pisze:Dziękuję Aniadko i mohab :D :1luvu:

Aniado zapisuj się -no kto jak nie Ty ... :D :ok:

My nie walczymy :mrgreen:

Nie chcę się pchać w paradę, bo moich niebieściuchów już i tak wszędzie pełno :oops: Ale widzę, że to fajnie pokazuje statystyki. Konkursów wszelakiej maści mam dosyć. Ale z tego co widzę, to nie jest konkurs tylko taka sobie statystyka właśnie. Można by rozpropagować koci temat, kocie blogi. Niech świat poznaje koty ;)
Aniada

Post » Wto kwi 12, 2011 13:06 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

amyszka pisze: na blog carmelli ,ale też już naprawiła ustawienia :D

Poplotkujmy! Gdzie Carmella ma blog?? :twisted: Dawać adres.
Aniada

Post » Wto kwi 12, 2011 13:07 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Aniada pisze:
amyszka pisze:Dziękuję Aniadko i mohab :D :1luvu:

Aniado zapisuj się -no kto jak nie Ty ... :D :ok:

My nie walczymy :mrgreen:

Ale widzę, że to fajnie pokazuje statystyki. Konkursów wszelakiej maści mam dosyć. Ale z tego co widzę, to nie jest konkurs tylko taka sobie statystyka właśnie. Można by rozpropagować koci temat, kocie blogi. Niech świat poznaje koty ;)

i o to mi właśnie chodzi :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 12, 2011 13:08 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Aniada pisze:
amyszka pisze: na blog carmelli ,ale też już naprawiła ustawienia :D

Poplotkujmy! Gdzie Carmella ma blog?? :twisted: Dawać adres.

a proszę bardzo :D
http://carmellaikoty.blogspot.com/
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 12, 2011 13:24 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

O jaaaaa, kcem takiego kota, jak ona ma!!! 8O 8O 8O
Aniada

Post » Wto kwi 12, 2011 13:33 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Aniada pisze:O jaaaaa, kcem takiego kota, jak ona ma!!! 8O 8O 8O

znalazłam tutaj http://www.widgetbox.com/widget/maukie-the-virtual-cat
:lol:

ja sobie wzięłam innego :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto kwi 12, 2011 13:53 przez amyszka, łącznie edytowano 3 razy
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 12, 2011 13:36 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Ale tu ruch... :D
A co robi Filipek?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto kwi 12, 2011 13:38 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

anita5 pisze:Ale tu ruch... :D
A co robi Filipek?

śpi 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 12, 2011 14:18 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Też sobie wzięłam kota! Ciekawe, czy wzięłyśmy tego samego :ryk:
EDIT: No tak, adoptowałyśmy z Amyszką tę samą koteczkę. Chyba pierwszy raz kot ma dwa domy! :mrgreen:
Aniada

Post » Wto kwi 12, 2011 14:23 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Aniada pisze:Też sobie wzięłam kota! Ciekawe, czy wzięłyśmy tego samego :ryk:
EDIT: No tak, adoptowałyśmy z Amyszką tę samą koteczkę. Chyba pierwszy raz kot ma dwa domy! :mrgreen:

musisz poszukać innego -ja wzięłam pierwsza Obrazek

weź sobie ten http://www.widgetbox.com/widget/kitty-clock :lol:

edit :

ja mam tą kicię na trzech blogach :mrgreen:

ona jest świetna -żyje swoim życiem 8O :1luvu: :lol:

oczywiście możesz sobie mieć ,co mi tam
:wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 12, 2011 14:35 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Nie ma mowy, nie oddam jej już, bo ledwno się poznałyśmy, ona wywala się brzuszkiem do góry! Fajna jest. I śpi jak Jożik, w pozie zestrzelonej kaczuszki.
U Kotyszków jakoś mi umknęła, więc się nie liczy, że byłaś pierwsza! :twisted: ;)

EDIT: I nie oddam jej z jeszcze jednego powodu - Czesio ją toleruje 8)
Aniada

Post » Wto kwi 12, 2011 14:41 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Aniada pisze:Nie ma mowy, nie oddam jej już, bo ledwno się poznałyśmy, ona wywala się brzuszkiem do góry! Fajna jest. I śpi jak Jożik, w pozie zestrzelonej kaczuszki.
U Kotyszków jakoś mi umknęła, więc się nie liczy, że byłaś pierwsza! :twisted: ;)

:lol:

Zabawna jest :D
Ona się zaleca do moich Kotyszków :wink: :lol: na razie żaden nie zajarzył :evil:

No to mamy jedną kicię wspólną :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto kwi 12, 2011 14:52 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Amyszko, wstawiłam ten kod z toplisty na bloga, ale jakoś nas tam nie zarejestrowało. Trzeba czekać, czy jak?
Aniada

Post » Wto kwi 12, 2011 16:11 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Aniada pisze:Amyszko, wstawiłam ten kod z toplisty na bloga, ale jakoś nas tam nie zarejestrowało. Trzeba czekać, czy jak?

tak -trzeba czekać 8)
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]