Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid. Patty['] Bunia szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 6:55 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

o raaaaaanyyyyy, ale zazdroszczę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

edit: a gdzie Wy teraz mieszkacie (jaka okolica?)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto kwi 12, 2011 8:26 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Na razie tylko kilka, bo o tej porze słonko po drugiej stronie bloku jest i słabo widać.
ObrazekObrazek Obrazek

i nasza kochana chudzinka mizerniutka - Patty
Obrazek
tu widać jakie chore futerko i jakby odwodnione, a kroplówkowany Zajączek jest codziennie, wczoraj wieczorem 150ml dostał :(
ObrazekObrazek

i jeszcze chłopaki na parapecie :) moskitiery ostały nam się "w spadku" po kocie poprzedniej właścicielki :)
Obrazek
Cardiamid odwrócony w drugą stronę, bo kombinuje jak wskoczyć na szafę, bo mu przeszkodę ustawiliśmy - wielkie pudełko na samym brzegu szafy :twisted:

rybcie, my teraz mieszkamy na Kozinach, bardzo blisko Makro :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto kwi 12, 2011 8:30 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Jaki macie wypasiony balkonik :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto kwi 12, 2011 8:37 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

nie no, balkon super :ok: :ok: :ok:
i fajnie, że są moskitiery :D

Patulka, bidulka. I żadnej poprawy na razie?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto kwi 12, 2011 9:09 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Ania, bosko macie :ok:
Jak już rozpoczniesz sezon odwiedzin to ja siem wpraszam do kolejki chętnych do wizytowania :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto kwi 12, 2011 9:11 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

a ta siatka na balkonie to jest stalowa? Pytam, bo rodzice będą się przymierzać do osiatkowania, to bym im pokazała zdjęcie?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto kwi 12, 2011 9:17 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Pisiokotku wpadajcie śmiało :)
Zapraszamy też bardzo serdecznie wszystkie cioteczki :) Urządzeni i ogarnięci do końca nie jesteśmy ale chyba na razie bardziej nie będziemy :twisted:
Ale jest gdzie usiąść wygodnie i kawkę wypić :) i mam nadzieję, że dzięki balkonowi koty nam się wyprowadzą z sypialni i zamieszkają w dużym pokoju :twisted:

I jeszcze chodzi mi po głowie szatański plan zamówienia drapaka Rufi
http://www.drapaki.pl/drapaki-c-21.html ... 401e9f988c
takiego dużego, do sufitu
bo jak tak dalej pójdzie to będę za kilka miesięcy musiała wymieniać wszystkie meble :twisted:
bo koty z radości udeptują i drapią wszystko, wskakuję wszędzie, odpychają się łapkami z wbitymi pazurami od sofy czy fotela i jeżdżą na boku po podłodze :roll: generalnie demolują dom :twisted:

rybcie, to sieć rybacka jest, stalową mamy na starym mieszkaniu, fotki na kotylionie są
nie ma jednak porównania, tam nam robił zabezpieczenie ktoś inny

mokkunia

Post » Wto kwi 12, 2011 10:15 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Doczytuję, podziwiam i całym sercem kibicuję Patisonkowi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Już sobie wyobrażam jak się z Julkiem wygrzewają w promieniach słońca :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 12, 2011 10:25 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

mokkunia pisze:I jeszcze chodzi mi po głowie szatański plan zamówienia drapaka Rufi
http://www.drapaki.pl/drapaki-c-21.html ... 401e9f988c
takiego dużego, do sufitu
bo jak tak dalej pójdzie to będę za kilka miesięcy musiała wymieniać wszystkie meble :twisted:
bo koty z radości udeptują i drapią wszystko, wskakuję wszędzie, odpychają się łapkami z wbitymi pazurami od sofy czy fotela i jeżdżą na boku po podłodze :roll: generalnie demolują dom :twisted:

Zbieram na RUFI'ego :oops: te drapaki są warte swojej ceny. Zresztą, nie tylko drapaki. Moja Maja uwielbia podusię z tej firmy, nie sypia na żadnej innej, tylko właśnie na tej :)

Aniu, macie teraz wystawę w Zgierzu, RUFI napewno będzie ze swoim stoiskiem. Można podjechać, pogadać :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto kwi 12, 2011 10:31 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

No i gratuluję mieszkania :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto kwi 12, 2011 10:36 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Ja o Rufim marzę od ok. 2 lat. Właśnie na wystawie widziałam ich drapaki, wtedy kupiłam budkę Patce, koty teraz śpią na niej, zrobiły sobie z niej taką jakby oponkę.
Słyszałam wiele dobrych opinii o tych drapakach, ale ceny naprawdę są zabójcze. Też miałam zbierać na ten drapak, ale ciągle mamy jakieś kocie wydatki, w tym roku na koty poszło już tyle, że spokojnie miałabym najbardziej wypasiony drapak z ich oferty :twisted: Muszę chyba kociastym obciąć kieszonkowe ;) i pomyśleć o pożyczce :evil:

mokkunia

Post » Wto kwi 12, 2011 10:45 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Ania, a na te drapaki patrzyłaś? Też są polecane na forum:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3263875

gosiaa

Post » Wto kwi 12, 2011 10:52 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

gosiaa pisze:Ania, a na te drapaki patrzyłaś? Też są polecane na forum:

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3263875

tych nie znałam, ale już widzę, że moje tłuścioszki by je rozwaliły raz raz
te Rufi są jakieś grubsze, mocniejsze i potężniejsze
po tym jak mi Shibasek się przewrócił razem z sufitowym mega drapakiem z Leolandu nie chcę już ryzykować
bo Leoland to były wyrzucone pieniądze i problemy już od momentu zamówienia :evil:

mokkunia

Post » Wto kwi 12, 2011 10:58 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

Ania, u Satyków też grubaski, a drapaki maja chyba z zooplusa, może ich podpytaj:

viewtopic.php?f=1&t=126455

gosiaa

Post » Wto kwi 12, 2011 11:13 Re: Leoś, Shibasek, Bunia, Cardiamid i Patty z PNN. Na nowym :)

pisiokot pisze:Ania, bosko macie :ok:
Jak już rozpoczniesz sezon odwiedzin to ja siem wpraszam do kolejki chętnych do wizytowania :wink:

Aniu, to może zewrzemy szyki i zmasujemy atak?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]