Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 19:06 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Moooowa :ok: :ok: :ok:
Za kociaste raz jeszcze :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 11, 2011 19:29 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon kwi 11, 2011 19:48 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Też trzymam kciuki . :ok: :ok: :ok: Dziewczyny dopytajcie tylko o poprzednie koty pani jak długo żyły i z jakiego powodu odeszły.I kto będzie się kotem zajmował jak np.pani wyjedzie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon kwi 11, 2011 20:05 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:ok: :ok: :ok: ściskam kciuki za domki!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon kwi 11, 2011 20:35 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Kciuki są :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon kwi 11, 2011 20:49 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Mój zestaw pytań jest taki (to mój standard):
doswiadczenia ze zwierzętami w ogole i z jakiego powodu ich nie ma
dlaczego kot teraz i akurat ten kot własnie\
wakacje, wyjazdy
zabezpieczenia
odzywianie
umowa adopcyjna
kastracja,sterylizacja - ale tu już nie trzeba
W przypadku Brynia trzeba dorzucić gadkę o białaczce - pogawędkę oczywiście, a nie mowę-trawę :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 11, 2011 21:33 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Dobry wieczór wszystkim :)

Bardzo się cieszę że to wszystko tak szybko i sprawnie wychodzi :piwa:

Jakby co na razie ogłoszeń Brysia nie usuwam. Ale nie dlatego żebym nie wierzył w jego nowy dom, bo wg mnie to będzie bardzo dobry dom, tak jak horacy 7 napisała. Po prostu 1. nie chcę zapeszyć (tak mi poradzono tu już kiedyś ;) ) oraz 2. może to ogłoszenie przysłuży się jeszcze jakiemuś kotu, w końcu Bryś nie jest jedyny w potrzebie i jak ktoś się zgłosi to zawsze będzie można zaoferować innego kota :)

Oczywiście cały czas kibicuję i trzymam kciuki, żeby i wizyta adopcyjna poszła świetnie i transport w weekend odbył się bezproblemowo. No i żeby zdrowie Brysiowi dopisywało :ok: :ok: :ok:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 12, 2011 6:20 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

No, ja Brynia to osobiście będę do jego domku wieźć, to muuusi być najlepszy....

Gdyby ten syjam się odnalazł - to chyba :oops: mógłby jechać do Wa-wy, gdyby domek jeszcze czekał.

Za ogłoszenia Adama :piwa:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto kwi 12, 2011 9:17 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto kwi 12, 2011 9:23 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Dzień dobry!

To jak znajdę chwilę wolnego dzisiaj to zajmę się nowymi ogłoszeniami. Możliwe, że to będzie dopiero wieczorem. Robienie takich magicznych trochę zajmuje ;)

Mam jeszcze głupie pytanie, czy jak Bryś ma podejrzenie nosicielstwa FeLV to czy może jechać z Makarym w tym samym transporcie? Nie zarazi go czy coś (tylko się upewniam, może jak będą w osobnych transporterach to nic się nie stanie)?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 12, 2011 9:54 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Aby kot zarazil sie bialaczka musi miec kontakt poprzez sline, krew, stosunek, kontakt z odchodami nosiciela tez chyba jest niebezpieczny.
W osobnych transporterach nie ma szans zeby sie zarazic :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto kwi 12, 2011 11:54 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Słuchajcie, moze byc problem z dzisiejsza wizytą PA dla Brynia - o 18.15 jestem umowiona na cito z kotenką na usg w Wilanowie i nie wiem ile to będzie trwało, co i jak dalej się potoczy. Oczywiście zrobię wszystko, aby dotrzeć, ale to jest 40km odległość do przejechania. jeśli nikt się nie zgłosi to pojadę nawet później, jak ktoś będzie mógł pojechac z Justinek to będę spokojniejsza i oczywiście jesli zdążę to dołączę.

Marzenia11

Post » Wto kwi 12, 2011 17:27 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Zaglądam i czekamy ,niestety Bryś ma luźne kopki mimo suchej karmy idę mu kupić mięsko drobiowe i będziemy gotować by nie podrażniać jelit.

horacy 7

Post » Wto kwi 12, 2011 18:33 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

horacy 7 pisze:Zaglądam i czekamy ,niestety Bryś ma luźne kopki mimo suchej karmy idę mu kupić mięsko drobiowe i będziemy gotować by nie podrażniać jelit.

Mrówka też przez jakiś czas miała nieładne kupy, dopiero po dluzszym czasie wszystko sie unormowalo. 3mamy ckiuki za wizyte dzisiejsza:)
Basiu napisalem do Ciebie wiadomosc na PW, mam nadzieje, ze dostaklas

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto kwi 12, 2011 19:39 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

sebow pisze:
horacy 7 pisze:Zaglądam i czekamy ,niestety Bryś ma luźne kopki mimo suchej karmy idę mu kupić mięsko drobiowe i będziemy gotować by nie podrażniać jelit.

Mrówka też przez jakiś czas miała nieładne kupy, dopiero po dluzszym czasie wszystko sie unormowalo. 3mamy ckiuki za wizyte dzisiejsza:)
Basiu napisalem do Ciebie wiadomosc na PW, mam nadzieje, ze dostaklas

Sebastian ten o transporterku dostałam i oczywiście dziękuję.Niestety przez psa Lucusia mam jeszcze mniej czasu i nawet Ci nie podziękowałam.

horacy 7

[poprzednia][następna]