Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 15:25 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Dostałam maila w sprawie Zosi;

,,Witam,
wypatrzyliśmy Zosię na allegro i bardzo przypadła nam do gustu. Szukamy
towarzystwa dla naszego 3,5 letniego wykastrowanego kocurka. Z opisu
wynika, że Zosia byłaby dla nas kotem idealnym, ze względu na to, że
akceptuje też dzieci a my mamy dwuletnią córkę.
Niestety mieszkamy w Krakowie, czyli na drugim końcu Polski i zastanawiam
mnie czy jest jakaś możliwość transportu koteczki? Oczywiście byłabym
gotowa pokryć koszty, jednak nie mam szans wybrać się tak daleko
osobiście. Widziałam w innych ofertach adopcyjnych, że w jakiś sposób
transport jest organizowany. Chciałam się zorientować czy są jakieś
sprawdzone firmy, które się tym zajmują? Proszę rozwiać moje
wątpliwości, czy ta operacja jest logistycznie możliwa, bo już mam
tysiąc pytań na temat Zosi i coraz bardziej przywiązuję się do myśli,
że mogłaby z nami zamieszkać.

Pozdrawiam

Katarzyna,,

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Pt kwi 08, 2011 15:39 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

o rany jakby to był fajny domek to chyba warto coś wymyśleć?
Tylko żeby naprawdę był najlepszy bo kotunia wspaniała a czekają na DT inne :kotek: .
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 08, 2011 16:21 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Ojej!-kciuki za domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 10, 2011 11:20 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

kropkaXL pisze:Ojej!-kciuki za domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Niestety z domku nici chociaż pani bardzo fajna,lecz o Zosi jest trochę mylnych informacji nie wiem czy lubi dzieci bo nie ma z nimi u mnie do czynienia,moje dzieci mają po naście lat.Nie przepada też za innymi kotami niestety moje 3 koty zdominowała i to nawet najsilniejszą osobowość.Może być z innym kotem w domu ,ale czy go polubi nie wiem.Pani chciała koteczkę która zaprzyjaźni się z jej kocurem jeżeli nie, musiałaby znów wrócić .Niestety odległość duża i ciężko próbować w tym przypadku.Zosia jest z psami lecz czasami też lubi potraktować je pazurem to kicia z charakterem nie miziak jak Bryś który chowa pazurki i dotyka pychola psa.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie kwi 10, 2011 11:24 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

szkoda wielka bo Zosieńka super a ty też masz wiele obowiązków...

Tak bym chciała żeby się udało :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie kwi 10, 2011 11:35 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

No kurczę!-a już myślałam,że Zosieńka będzie miała domek :(
No cóż- :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: nadal potrzebne!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 10, 2011 11:45 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Szkoda :( Taka kochana kicia i nie może znaleźć swojego miejsca.
po_prostu_kaska

Post » Nie kwi 10, 2011 14:13 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zosia to kicia dla konesera ,uwielbia człowieka ale musi się do niego przekonać,zwierzęta tak sobie może z nimi żyć lecz nie wiem czy w wielkiej przyjaźni.Krzywdy jakiejś nie zrobi lecz nie potrzebuje ich obecności.

horacy 7

Post » Nie kwi 10, 2011 19:10 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Witam, postanowiłam się odezwać bo to ja chciałam przygarnąć Zosię :. Od jakiegoś czasu podczytuję forum ale dopiero dzisiaj trafiłam na jej wątek na forum i jest mi bardzo smutno, że to wszystko tak wyszło. Przede wszystkim pech, że jestem tak daleko od jej DT. Szukam więc dalej towarzystwa dla mojego Tośka, teraz już na miau bo widzę, że można się wiele dowiedzieć o konkretnym kocie. Trzymam kciuki za małą, żeby znalazła szybko domek. Bo wciąż o niej myślę :(

gupismurf

Od: Nie kwi 10, 2011 19:03

Post » Nie kwi 10, 2011 20:03 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Witamy na wątku Zosi cudownej koty z charakterem.Cieszę się bardzo ,ze zajrzałaś może wspólnie coś znajdziemy,jeżeli nie Zosia to inna cudowna kicia .Zajrzyj proszę na wątek kotów z naszego schroniska,jest tam śliczny młody burasek lub może coś innego wypatrzysz a ja postaram się o kocie jak najwięcej dowiedzieć.

horacy 7

Post » Nie kwi 10, 2011 22:28 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

gupismurf pisze:Witam, postanowiłam się odezwać bo to ja chciałam przygarnąć Zosię :. Od jakiegoś czasu podczytuję forum ale dopiero dzisiaj trafiłam na jej wątek na forum i jest mi bardzo smutno, że to wszystko tak wyszło. Przede wszystkim pech, że jestem tak daleko od jej DT. Szukam więc dalej towarzystwa dla mojego Tośka, teraz już na miau bo widzę, że można się wiele dowiedzieć o konkretnym kocie. Trzymam kciuki za małą, żeby znalazła szybko domek. Bo wciąż o niej myślę :(

I ja witam serdecznie :)

A tutaj link do wątku kotów ze Szczytna viewtopic.php?f=13&t=123791
po_prostu_kaska

Post » Wto kwi 12, 2011 9:09 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

:kotek: :1luvu: :1luvu:

horacy 7

Post » Śro kwi 13, 2011 21:43 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zośka do domu :!: Czy naprawdę nikt nie szuka dorosłej szylkretki? Będzie idealnym kotem do rozpieszczania, wspaniale nadaje się na kocią jedynaczkę :ok: Będzie towarzyszyć przy oglądaniu telewizora bo sama to lubi :lol:
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 13, 2011 21:56 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Zosi to się w ogóle nie spieszy ,hrabina mi wyrosła z dziewczyny. :oops:

horacy 7

Post » Śro kwi 13, 2011 23:30 Re: Zosia - czyli komu miziastą szylkretkę ? :) Szukamy domu.

Horacy,

zrobiłam Zosi ogłoszenie na Morusku. Zerknij, jeśli wszystko ok, to zrobię inne:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/53497/ ... zuka-domu/
Pozdrawiam,
Justinek

Obrazek

Justinek Warszawa

Od: Wto sty 04, 2011 22:40

[poprzednia][następna]