Satyr77 pisze:Ramon a jakieś chociaż małe stoliki po jednym na sektor, co by kota przygotować przed oceną przewidujecie
Będą i stoliki !!!
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Ramon a jakieś chociaż małe stoliki po jednym na sektor, co by kota przygotować przed oceną przewidujecie
lrafal pisze:NEM - 6
Fantastic pisze:A jeśli ktoś przyjedzie pociągiem? Jak się dostać ze stacji PKP?
karolcia_nfo pisze:Mam również pytanie do Poznaniaków - dworzec pks jest blisko dworca pkpJeśli nie to jak można do niego dojechać z pkp
Ramon pisze:Fantastic pisze:A jeśli ktoś przyjedzie pociągiem? Jak się dostać ze stacji PKP?
Wystawa jest ok. 20- 25 minut marszu od dworca PKP. Radziłbym podjechac taksówką. Numery podalem wcześniej. Gdbyby chodziło jednak o dojście piechotą to mogę udzielić wskazówek.
lajka pisze:karolcia_nfo pisze:Mam również pytanie do Poznaniaków - dworzec pks jest blisko dworca pkpJeśli nie to jak można do niego dojechać z pkp
Dworzec PKP jest oddalony od PKS około 10 minut ( w zależności o tempa i bagaży) jeżeli wyjdzie się od strony Dworca Głównego, nalezy keirować się w prawo Mostem Dworcowym
karolcia_nfo pisze:
A w niedzielę zakończenie wystawy również planuje się na godzinę 19 czy też są szanse na wcześniejsze jej zakończenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: NinaG i 9 gości