Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 18:29 Re: Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

Biję się w pierś!! Niestety nie czytałam regulaminu, a że widziałam przyklejone wątki, to pomyślałam, że można :( niestety rzadko tutaj zaglądam :( a kastrację uważam za ważną. Liczę na wybaczenie modów :)

Anka_z_pasją

Od: Śro gru 08, 2010 20:18

Post » Pon kwi 11, 2011 18:48 Re: Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

Anka_z_pasją pisze:Biję się w pierś!! Niestety nie czytałam regulaminu, a że widziałam przyklejone wątki, to pomyślałam, że można :( niestety rzadko tutaj zaglądam :( a kastrację uważam za ważną. Liczę na wybaczenie modów :)

Na jeden temat - jeden wątek! :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto kwi 12, 2011 6:53 Re: Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

Anka_z_pasją pisze:Zapraszamy wszystkie koty (małe i te większe) do skorzystania z akcji naszej Fundacji - zabieg kosztuje 50 zł od kota (bez względu na płeć). Zabiegi prowadzone są na Klinikach Weterynaryjnych we Wrocławiu. Więcej info pod nr 668 918 207. Spokojnie można "po nocach" dzwonić czyli nawet po 22.00 :)

Moje podejrzenia budzi chęć udzielania informacji telefonicznej każdemu z osobna, zamiast wyłożenia wszystkiego tutaj. Jako, że jest to sposób działania wybitnie nieoptymalny dla udzielającego tychże informacji, można podejrzewać, że nie są to informacje szczególnie zachęcające do korzystania z możliwości. Do tego stopnie niezachęcające, że nie obroniły by racji bytu, będąc podanymi do publicznej wiadomości.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto kwi 12, 2011 8:04 Re: Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

PcimOlki pisze:
Anka_z_pasją pisze:Zapraszamy wszystkie koty (małe i te większe) do skorzystania z akcji naszej Fundacji - zabieg kosztuje 50 zł od kota (bez względu na płeć). Zabiegi prowadzone są na Klinikach Weterynaryjnych we Wrocławiu. Więcej info pod nr 668 918 207. Spokojnie można "po nocach" dzwonić czyli nawet po 22.00 :)

Moje podejrzenia budzi chęć udzielania informacji telefonicznej każdemu z osobna, zamiast wyłożenia wszystkiego tutaj. Jako, że jest to sposób działania wybitnie nieoptymalny dla udzielającego tychże informacji, można podejrzewać, że nie są to informacje szczególnie zachęcające do korzystania z możliwości. Do tego stopnie niezachęcające, że nie obroniły by racji bytu, będąc podanymi do publicznej wiadomości.

Bez przesady. Ludzie dzwonią, piszą, korzystają. Kastracja to poważna sprawa i właściciele kotów mają wiele pytań z nią związanych. Toż to nie wypiek kajzerek :(

Nie każdy sposób przekazywania informacji jest dla każdego optymalny. A afery szpiegowskie zostawmy politykom.

Anka_z_pasją

Post » Wto kwi 12, 2011 8:50 Re: Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

Anka_z_pasją pisze:....
Bez przesady. Ludzie dzwonią, piszą, korzystają. Kastracja to poważna sprawa i właściciele kotów mają wiele pytań z nią związanych. Toż to nie wypiek kajzerek :(

Oczywiście - w ten sposób zawsze się znadzie jakiś rozgarnięty inaczej, który w swej nieświadomości zdecyduje się narazić zwierzaka dla oszczędzenia kilku groszy. Nie zrobił by tego mająć możliwość weryfikacji swojego postępowania.

Anka_z_pasją pisze:Nie każdy sposób przekazywania informacji jest dla każdego optymalny. A afery szpiegowskie zostawmy politykom.

Słaba i nieprzekonywująca argumentacja. Afery tworzą sie z utajnień.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto kwi 12, 2011 17:06 Re: Wczesna kastracja - można kastrować 12 tyg. kocięta

Przepraszam, a dlaczego ktoś miałby narażać zwierzaka? Na KW pracują świetni lekarze.

Anka_z_pasją

[poprzednia]