Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka_z_pasją pisze:Biję się w pierś!! Niestety nie czytałam regulaminu, a że widziałam przyklejone wątki, to pomyślałam, że możnaniestety rzadko tutaj zaglądam
a kastrację uważam za ważną. Liczę na wybaczenie modów
Anka_z_pasją pisze:Zapraszamy wszystkie koty (małe i te większe) do skorzystania z akcji naszej Fundacji - zabieg kosztuje 50 zł od kota (bez względu na płeć). Zabiegi prowadzone są na Klinikach Weterynaryjnych we Wrocławiu. Więcej info pod nr 668 918 207. Spokojnie można "po nocach" dzwonić czyli nawet po 22.00
PcimOlki pisze:Anka_z_pasją pisze:Zapraszamy wszystkie koty (małe i te większe) do skorzystania z akcji naszej Fundacji - zabieg kosztuje 50 zł od kota (bez względu na płeć). Zabiegi prowadzone są na Klinikach Weterynaryjnych we Wrocławiu. Więcej info pod nr 668 918 207. Spokojnie można "po nocach" dzwonić czyli nawet po 22.00
Moje podejrzenia budzi chęć udzielania informacji telefonicznej każdemu z osobna, zamiast wyłożenia wszystkiego tutaj. Jako, że jest to sposób działania wybitnie nieoptymalny dla udzielającego tychże informacji, można podejrzewać, że nie są to informacje szczególnie zachęcające do korzystania z możliwości. Do tego stopnie niezachęcające, że nie obroniły by racji bytu, będąc podanymi do publicznej wiadomości.
Anka_z_pasją pisze:....
Bez przesady. Ludzie dzwonią, piszą, korzystają. Kastracja to poważna sprawa i właściciele kotów mają wiele pytań z nią związanych. Toż to nie wypiek kajzerek![]()
Anka_z_pasją pisze:Nie każdy sposób przekazywania informacji jest dla każdego optymalny. A afery szpiegowskie zostawmy politykom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości