Mruczacy kot który kaszle.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 21:35 Re: Mruczacy kot który kaszle.

Na dniach pojde do weta i dowiem się co i jak. Problem jest w tym że juz mi kilku powiedzialo że przesadzam :) fakt moze trochę przesadzam. no nic pojde z nią i napisze wam co i jak. Oby to były kłaczki a nic powaznego. Dzięki za pomoc.

maxima161

Od: Pon kwi 19, 2010 22:41

Post » Pon kwi 11, 2011 21:37 Re: Mruczacy kot który kaszle.

maxima161 pisze:Na dniach pojde do weta i dowiem się co i jak. Problem jest w tym że juz mi kilku powiedzialo że przesadzam :) fakt moze trochę przesadzam. no nic pojde z nią i napisze wam co i jak. Oby to były kłaczki a nic powaznego. Dzięki za pomoc.

a czy tych kilku posiada koty :?: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 11, 2011 21:37 Re: Mruczacy kot który kaszle.

Jakby to były kłaczki, to już by je było widać :twisted:
Idź i się nie przejmuj, to może być drobiazg, ale jak coś zaniedbasz, tak jak ja, to wyrzuty sumienia zabijają :oops:
Ze mnie też się wet śmieje czasami :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon kwi 11, 2011 21:43 Re: Mruczacy kot który kaszle.

OKI pisze:Jakby to były kłaczki, to już by je było widać :twisted:
Idź i się nie przejmuj, to może być drobiazg, ale jak coś zaniedbasz, tak jak ja, to wyrzuty sumienia zabijają :oops:
Ze mnie też się wet śmieje czasami :mrgreen:

e tam ze mnie czasem też ,ważne ,że my kociarze sie rozumiemy 8) :mrgreen:

kotx2

Post » Pon kwi 11, 2011 21:46 Re: Mruczacy kot który kaszle.

jeden miał nawet 2 :). Pójdę macie rację z byle drobiazgami chodziłam a to może być poważne. Tym bardziej że z 2 miechy temu przechodziłam powazne zapalenie oskrzeli pod płuc już podchodziło a moja kotka choć ją odpędzałam żeby się nie zaraziła z 2 razy leżała blisko obym jej tylko nie zaraziła :( bo sobie nie wybacze że tak cierpi. Szkoda że koty nie mówią tak wiele mozna przeoczyć :(. Lecę się pobawić z moimi :) trzymajcie się ciepło i do zobaczenia. Po wizycie napisze co jej jest.

maxima161

Post » Pon kwi 11, 2011 21:48 Re: Mruczacy kot który kaszle.

maxima161 pisze:jeden miał nawet 2 :). Pójdę macie rację z byle drobiazgami chodziłam a to może być poważne. Tym bardziej że z 2 miechy temu przechodziłam powazne zapalenie oskrzeli pod płuc już podchodziło a moja kotka choć ją odpędzałam żeby się nie zaraziła z 2 razy leżała blisko obym jej tylko nie zaraziła :( bo sobie nie wybacze że tak cierpi. Szkoda że koty nie mówią tak wiele mozna przeoczyć :(. Lecę się pobawić z moimi :) trzymajcie się ciepło i do zobaczenia. Po wizycie napisze co jej jest.

czekamy na wieści :ok:

kotx2

Post » Wto kwi 12, 2011 6:22 Re: Mruczacy kot który kaszle.

Pcimka ma podobnie od malutkiej. Gdy mruczy, czasem pokasłuje i sprawia wrażenie jakby miała kłopot z przełykaniem. Chorób nie stwierdzono - po prostu ten typ tak ma.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Czw lip 21, 2011 18:57 Re: Mruczacy kot który kaszle.

Mój typ też tak ma :), wet przebadał dokładnie moje futro i powiedział że nic nie widzi ani nie słyszy niepokojącego :). :ryk: a tak się bałam. Jesteśmy w trakcie obserwacji ale najprawdopodobniej jej pokasływanie wzieło się z otyłości (zaznaczam że nie jest mega gruba ale po sterylce brzuchala nabrała) teraz mała jest na karmie dla otyłych kociaków. Zaczełam też regularnie czesać jej futerko i podaje jej przysmak odkłaczający puki co odpukać już dawno nie kasłała. Wet powiedział, że mogą być to też robaki. Tak czy inaczej ciesze się że z płucami i oskrzelami wszystko ok. Życze zdrówka waszym futrom.

maxima161

[poprzednia]