Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 18:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

No cóż wszyscy, którzy mamy minus jesteśmy jakby "zapożyczeni" u dziewczyn od Meksyku i Stoczni, mi wyszło, że po podliczeniu kwietnia do dziś będe na minusie jeszcze -360 jakieś :? Minus z ogólnego konta to chyba tą aukcją z Tygla da się załatać...
ale co dalej, koszty cały czas są, ja już w tym mies. mam u weta grubo ponad 300 rachunku, będe musiała to spłacić sama.
Choć lekko nie jest bo i tak już pół pensji idzie na karmę, żwir i benzynę...
Szczęście całe, że udało mi się prawie wszystkio co było z tymczasów do ciachnięcia, wyciachać na promocjach marcowych, część z darmowych, oby tylko poważnie nie chorowały te koty...
też nie biorę na razie nowych tymczasów, bo nie dam rady...i tak przeciez muszę utrzymac to stadko, które mam, a niewiadomo kiedy staniemy na nogi...
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon kwi 11, 2011 19:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Witam,

Jestem tu zupełnie nowa i trochę przypadkiem i mam wielką nadzieję że się nie spóźniłam i że ktoś tu jeszcze zagląda..

Podziwiam Waszą pracę i to jacy wszyscy jesteście zaangażowani i bardzo chciałabym Wam jakoś pomóc tylko nie bardzo wiem jak. Na początek zarejestrowałam się już na krakvet i czekam na głosowanie. Dodatkowo zmobilizowałam bliskie mi osoby żeby też zagłosowały na pkdt. Myślałam też o wydrukowaniu drobnych ulotek i rozprowadzeniu po swojej uczelni (większość tam to wielbiciele kotów) bo rozumiem że wygranie tego głosowania jest dla Was ważne (czytałam cały temat włącznie z postami o braku kasy) a konkurencja silna.
Ale poza tym konkursem chętnie zrobię coś jeszcze tylko nie bardzo wiem od czego zacząć.. Liczę na to, że ktoś mnie pokieruje.. Jestem z Gdańska, studiuję prywatnie więc finansowo za bardzo nie pomogę zwłaszcza, że studia dzienne to i pracy nie mam.. Doświadczenie z kotami jako takie, na pewno nie takie jak większość z Was. Ale za to miłość do tych pyszczków wielka i chęć pomocy też. Dajcie znać czego Wam potrzeba oprócz finansów to zrobię co mogę. :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Pon kwi 11, 2011 21:34 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Pon kwi 11, 2011 23:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Marlon pisze:Kurcze Sabina mogłaś przypomnieć tu na forum, pojadę jutro do zoodragona i kupie żwir i resztę rzeczy potrzebnych Tobie i Kasprzykowi. Spisy tymczasów powinny być przekazywane do ostatniego dnia miesiąca a nie do 10, nigdy nie pamietam tej daty. Niech wszyscy wyślą do mnie te spisy to zrobie to jutro marloneczek@wp.pl

spokojnie, zrobię spisy tymczasów- mam przecież jeszcze noce nie?
chodzi o to że ja czuję się odpowiedzialna o dokumenty PKDT a mam wrażenie że każdy to ma w nosie bądź ignoruje- więc się wściekam i daje upust swojej złości :?
no jak dobrze że się wykrzyczałam na brak żwiru :ok: efekt był widoczny-nie dość ze marlena zwiozła mi dziś 40 l- wór, do weta też, to i puszek siatkę dostałam , no i maria zrobiła mi ładny prezent dla sierściuszków. dziękuję. naprawdę jakby nie dostała dziś tej dostawy, to by jutro moje ogony musiały robić chyba do kwiatka... :roll:

kto z gdańska pomógłby trochę w lisiarni asi biel? dziewczynie jest bardzo cięzko, prawie całą akcję ma na swoich barkach
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon kwi 11, 2011 23:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

mam cudo- cudne od winery i werneu- rudy samczyk juz po kastracji :D komu piękny hugo? komu?

zostaje u mnie póki co kotka po sterylce od marii- może nazwiemy ją jasminka? ktoś chyba podrzucił ja do lasu, bo tam została znaleziona. kicia ładna, zadbana, nie drapie, nie gryzie, ale boi się i szukamy dla niej DT choć na 2 tyg w celu przełamania z nią lodów. potem może znów wrócić do mnie. chodzi o to żeby nie było powtórki z rozrywki jak z aishą, że kicia z uwagi na mój brak czasu zsocjalizuje się bardziej z kotami niż ze mną.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto kwi 12, 2011 0:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Proszę o założenie wątku na forum o lisiarni i pisanie postów z nowymi wiadomościami. Jest 400 zł na koncie lisiarni :( To jest wielka akcja a nic o niej nie słychać.

RKa możesz zrobić wiele dla kotów i dla PKDT, przyłącz się do nas! Zapraszamy! Potrzebujemy wolontariuszy! Możesz zostać domem tymczasowym, możesz robić ogłoszenia w necie, do gazet, pomagać nam pozyskiwać fundusze, chodzić z nami na zbiórki, możesz pomagać nam łapać koty do leczenia i sterylizacji, nagłaśniać nas wśród wielu osób i promować nasze działania! Zapraszam na spotkanie! Umówimy się na kawę i wszystko Ci opowiem! Napisz mi wiadomość prywatną, wymyślimy termin.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto kwi 12, 2011 0:30 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

RKa- asia biela z lisiarni potrzebuje kogoś do pomocy przy łapankach, przy dostarczaniu kotów do klinik i do odbiorów. poza tym szukamy pilnie DT dla 2 kotków z lisiarni za 14 dni będą do odbioru z naszej kliniki.

SZYMON JAKO NIEJAKI SPRAWCA AKCJI W LISIARNI BARDZO PROSZĘ ZAŁÓŻ TYM KOTOM WĄTEK NA FORUM MIAU :D

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Wto kwi 12, 2011 6:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

sabina skaza pisze:mam cudo- cudne od winery i werneu- rudy samczyk juz po kastracji :D komu piękny hugo? komu?

zostaje u mnie póki co kotka po sterylce od marii- może nazwiemy ją jasminka? ktoś chyba podrzucił ja do lasu, bo tam została znaleziona. kicia ładna, zadbana, nie drapie, nie gryzie, ale boi się i szukamy dla niej DT choć na 2 tyg w celu przełamania z nią lodów. potem może znów wrócić do mnie. chodzi o to żeby nie było powtórki z rozrywki jak z aishą, że kicia z uwagi na mój brak czasu zsocjalizuje się bardziej z kotami niż ze mną.

imie super!
w domu mam foty rudego od Sabiny i Jaśminki wieczorem zrobie nowy watek i moze akurat....

edit:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Kicia Jaśminka -Dziewczynka
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

i jej wątek
viewtopic.php?f=13&t=126536
Ostatnio edytowano Wto kwi 12, 2011 10:52 przez maria_kania, łącznie edytowano 3 razy
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto kwi 12, 2011 9:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Pamietajcie, zeby watki Waszych akcji zakladac na podforum Koty, bedzie wiekszy odzew !
Ten temat tez mozna by przeniesc na Koty, trzeba by tylko do moda napisac

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto kwi 12, 2011 12:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

RKa pisze:Witam,

Jestem tu zupełnie nowa i trochę przypadkiem i mam wielką nadzieję że się nie spóźniłam i że ktoś tu jeszcze zagląda..

Podziwiam Waszą pracę i to jacy wszyscy jesteście zaangażowani i bardzo chciałabym Wam jakoś pomóc tylko nie bardzo wiem jak. Na początek zarejestrowałam się już na krakvet i czekam na głosowanie. Dodatkowo zmobilizowałam bliskie mi osoby żeby też zagłosowały na pkdt. Myślałam też o wydrukowaniu drobnych ulotek i rozprowadzeniu po swojej uczelni (większość tam to wielbiciele kotów) bo rozumiem że wygranie tego głosowania jest dla Was ważne (czytałam cały temat włącznie z postami o braku kasy) a konkurencja silna.
Ale poza tym konkursem chętnie zrobię coś jeszcze tylko nie bardzo wiem od czego zacząć.. Liczę na to, że ktoś mnie pokieruje.. Jestem z Gdańska, studiuję prywatnie więc finansowo za bardzo nie pomogę zwłaszcza, że studia dzienne to i pracy nie mam.. Doświadczenie z kotami jako takie, na pewno nie takie jak większość z Was. Ale za to miłość do tych pyszczków wielka i chęć pomocy też. Dajcie znać czego Wam potrzeba oprócz finansów to zrobię co mogę. :)

Twój głos dla PKDT przyda się tez w tej ankiecie viewtopic.php?f=1&t=126100
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto kwi 12, 2011 12:20 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

RKa nie może głosować w aktualnej ankiecie Miau, zapraszam do następnych :D

6.Możliwość głosowania w ankiecie wewnętrznej na forum Miau mają tylko użytkownicy zarejestrowani minimum 30 dni wczesniej i z minimum 5 postami.

[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Wto kwi 12, 2011 12:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

NITKA/KARINKA pisze:RKa nie może głosować w aktualnej ankiecie Miau, zapraszam do następnych :D

6.Możliwość głosowania w ankiecie wewnętrznej na forum Miau mają tylko użytkownicy zarejestrowani minimum 30 dni wczesniej i z minimum 5 postami.

No tak zapomniałam
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Wto kwi 12, 2011 12:59 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

No to tu nie zagłosuję ale chociaż w tamtym głosowaniu komu się da polecę zagłosować :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Wto kwi 12, 2011 13:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

RKa pisze:No to tu nie zagłosuję ale chociaż w tamtym głosowaniu komu się da polecę zagłosować :)

:ok:
Obrazek Obrazek

kinga-kinia

Post » Wto kwi 12, 2011 13:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.8

Jak mnie do końca nie rozłoży, to odezwę się do Asi Bieli, za rzadko tam ostatnio byłam - tymczasowanie na taka skalę to dla mnie nowośc i muszę się w tym odnaleźć. Na razie ledwo żyję, migdałki mam tak powiększone, że wyglądam jak.. w sumie nie wiem co. Chomik. Ledwo mówię, o jedzeniu nie wspominam :/
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

[poprzednia][następna]