Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
CatAngel pisze:Asiu zamieść mi w jednym poscie to co mam napisać o rudziku (treść to co wiesz, miasto, kontakt) chce zrobic FB, ale nic nie obiecuję, wszystkie DT mam zapełnione już
ASK@ pisze:PILNIE PROSZĘ O POMOC DLA RUDZIKA!!!
Zadzwoniła Ewa z TOZ-u.Zrozpaczona. Do niej dzwonił zaś wet. Przyniesiono 6 miesiecznego wychodzącego rudego kociaka do uśpienia. Po wypadku samochodowym. Jest podobno niedowład nóżek ale wg weta do wyleczenia. Pan nie chce leczyc bo głupi kot sam wyszedł na ulicę czy coś w tym stylu...
Ja nie mam już gdzie i jak.Nietety.
Obiecałam poszukać,napisać,pobłagać!
Kochani,może ktoś ma miejsce,serce i mozliwości.
Otwock szczególnie mile widziany.
Jeśli kot trafi w nasze okolice to leczenie będzie na koszt TOZ-u w wybranej lecznicy!
Wyżebrałam czas do wieczora.
Bardzo,bardzo proszę
Kto pomoże Rudziaszkowi? Jego ludzie go zdradzili!!!ASK@ pisze:ASK@ pisze:PILNIE PROSZĘ O POMOC DLA RUDZIKA!!!
Zadzwoniła Ewa z TOZ-u.Zrozpaczona. Do niej dzwonił zaś wet. Przyniesiono 6 miesiecznego wychodzącego rudego kociaka do uśpienia. Po wypadku samochodowym. Jest podobno niedowład nóżek ale wg weta do wyleczenia. Pan nie chce leczyc bo głupi kot sam wyszedł na ulicę czy coś w tym stylu...
Ja nie mam już gdzie i jak.Nietety.
Obiecałam poszukać,napisać,pobłagać!
Kochani,może ktoś ma miejsce,serce i mozliwości.
Otwock szczególnie mile widziany.
Jeśli kot trafi w nasze okolice to leczenie będzie na koszt TOZ-u w wybranej lecznicy!
Wyżebrałam czas do wieczora.
Bardzo,bardzo proszę
J.D. pisze:cóż mogę napisać-miejsce dla koteczka bym miała ale do weta za to mam kawałek drogi....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości