Juz w domku i w pracy...
Cieszę się że na wystawie spotkałam tylu Forumowiczów, częściowo przelotem, częściowo na dłuższe pogaduchy i mizianie chłopaków...
Było super - tylko chyba moje koty nie lubią się wystawiać..... Cypek pluje na wszystkie inne koty dookoła a Gacek na ludzi.... boszzzzzz z tymi kotami!!!
Ale Gac w pierwszym dniu wygrał z Bismarckiem i był nominowany do BISa

Mały dostał 2x EX1, ale z powodu wścieklicy antykotowej nie został wzięty do porównania nawet... nie wiem co mam z tym kotem zrobić...

A! i news z ostatniej chwili

Problem polega na tym że moje futra (zwłaszcza Gac) nie jedzą wszystkiego na raz jak dostaną tylko co i rusz podchodzą do michy i skubią po parę chrupek - Cypek więcej niż Gac - więc oddzielanie na czas jedzenia nie wchodzi w rachubę za bardzo...
Agi radzi wprowadzić stałe pory jedzenia... poza tym muszę jeszcze chopków moich w osobnych pomieszczeniach karmić chyba bo mały od miski do miski lata i sprawdza gdzie pasza lepsza.... obżartuch paskudny!
no i tyle na razie... za 3 tygodnie wystawa we Wrocku - może jak koty nie będą zmęczone i podenerwowane podróżą to będą się lepiej wystawiać?