Lodówki to nie otwierali jeszcze (tfu, tfu, tfu ), ale Pyśka kiedyś w tej swojej główce uroiła sobie, że guma izolująca drzwi od reszty jest bardzo fajnym drapakiem
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Firanka służy tylko do chowania się przed resztą i wyskakiwaniem znienacka. Za to lodówkę otwierała kocica najmniejsza i najdrobniejsza jaką widziałam. Dawała pazurkami po gumie, od dołu- czyli Erin podobnie jak u Ciebie A ogromny kocur siedział z boku i czekał na wynik.
No proszę, widzę że więcej tajnych agentóff na 4 łapach mamy A zerwanych firanek i zasłonek to już nie liczę, bo to się zdarza regularnie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
nie chce zdejmować dostałam od matuli w prezencie, były drogie w dodatku i bez nich teraz okna mi się strasznie łyse wydają.... no i jakoś mi tak przytulniej jest