W-wa Szylkretowa Koko szuka DS- foty s.23

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 17:05 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Czy to możliwe, że one po prostu nie umiały wody pić? Tak po prostu z kałuż, rynien, miseczek. Bo wychodzi na to, że one nie rozumieją co to woda w miseczce.
Dobrze, że wszystkie -razem z Szylcią- bezpieczne. Wychodzi na to, że koty w lepszej formie niż tymczasujący, budzeni po nocach, wzięci pod pantofel :twisted:

:ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Nie kwi 10, 2011 17:19 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

W temacie wody - a co to i do czego to? Łaciata wodą w ogóle niezainteresowana.
Dałam jej za to mleko - o, to co innego. Wypiła prawie wszystko, do dna. I to jak szybko biedaczka zasuwała tym języczkiem 8O .

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Nie kwi 10, 2011 17:27 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

joshua_ada pisze:Dobrze, że wszystkie -razem z Szylcią- bezpieczne. Wychodzi na to, że koty w lepszej formie niż tymczasujący, budzeni po nocach, wzięci pod pantofel :twisted:

:ryk:

:lol: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Nie kwi 10, 2011 18:37 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Łacia zrobiła do kuwety siusiu + kupkę.

Zachowuje się spokojnie, ale wciąż siedzi pod pralką.
Mruczy, gdy się do niej zagląda i zagaduje ją.

bazyla

Post » Nie kwi 10, 2011 19:30 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

no u mnie pod koniec drugiej doby weszła na pralkę :) Odwiedzaj i zagaduj, to się wyluzuje w końcu.
Cieszę się z kupy :mrgreen: Zanczy się poranna parafina podziałała :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie kwi 10, 2011 21:15 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Miski wylizane do czysta.
Lubi sobie pojeść, dziewczyna :mrgreen: .

bazyla

Post » Nie kwi 10, 2011 21:33 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Noooo :twisted: Radzę pilnować ilości bo z jej działkowymi doświadczeniami raczej nie będzie zostawiać na później i w końcu zrobi się z niej grubas. A już teraz nie jest szczupła ;)
Obrazek

Mysza

Post » Pon kwi 11, 2011 6:55 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

W nocy panna Łacia przekwaterowała się spod pralki na pralkę. Zachowywała się spokojnie.
Rano wtrąbiła porcyjkę śniadania, wybarankowała się z moim mężem, wyprzytulała i poszła zwiedzać na ugiętych nogach pokój.

Odwagi jej jednak zabrakło i siedzi pod łóżkiem.

Mam nadzieję, że przekwateruje się znów. Na łóżko tym razem.

Nie reaguje na mojego rezydenta. Widziała go z daleka, ale bez reakcji z jej strony.
Za to ON rezydent syczy na Łacię niemożliwie. Stąd na razie Łatka nie ma z nim kontaktu.

bazyla

Post » Pon kwi 11, 2011 9:12 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

pięknie :)
Obrazek

Mysza

Post » Pon kwi 11, 2011 9:13 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

u nas znowu dwie pobudki, o 3 i o 5:30, zaczynam chodzic na rzesach, strasznie plakala i moje utulanie wcale nie pomagalo
i jakis regres po nocy mamy, panna zadekowala sie w dziurze miedzy pralka a wanna i nie chce wychodzic, jak biore na kolana to zwiewa
aha, i ona je tylko w mojej obecnosci :roll: inaczej sie boi
bylo siku a nawet dwa i kupa w kuwecie, obcych niezauwazono

dzisiaj po poludniu zrobie jej zdjecia, juz troche futra sie pozbylysmy wczoraj przy pomocy furminatora

o, i mamy lekka schize, wlacznie z moimi kotami, bo ktorys sasiad zaczal nam nad glowa wiercic...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon kwi 11, 2011 9:23 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Beata pisze:u nas znowu dwie pobudki, o 3 i o 5:30, zaczynam chodzic na rzesach, strasznie plakala i moje utulanie wcale nie pomagalo
i jakis regres po nocy mamy, panna zadekowala sie w dziurze miedzy pralka a wanna i nie chce wychodzic, jak biore na kolana to zwiewa
aha, i ona je tylko w mojej obecnosci :roll: inaczej sie boi

Szylkreta... :roll:
Musi być bardziej skomplikowana, no musi :roll: :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon kwi 11, 2011 11:52 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Beata pisze:o, i mamy lekka schize, wlacznie z moimi kotami, bo ktorys sasiad zaczal nam nad glowa wiercic...
kurde, to wam nie pomaga, żadnemu
wrrrr sąsiad
Obrazek

Mysza

Post » Pon kwi 11, 2011 14:00 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

JoasiaS pisze:Szylkreta... :roll:
Musi być bardziej skomplikowana, no musi :roll: :wink:

Żebym ja to wcześniej wiedziała :twisted: :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon kwi 11, 2011 14:43 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

O mojej szylkrecie nie wspomnę :roll:
Obrazek

Mysza

Post » Pon kwi 11, 2011 18:17 Re: W-wa- SZYLKRECIA- SZUKAM DT (Rudy ma DS, Łacia się leczy)

Beata pisze:aha, i ona je tylko w mojej obecnosci :roll: inaczej sie boi

zgodnie z planem przetrzymalam ja dzisiaj :evil: tzn miala suche caly czas ale suche je niechetnie
dostala miseczke ze smakowitym mieskiem wymieszanym z namoczonym suchym kolo 15, od razu wrocilam do pracy, zjadla i beze mnie 8)
kolejne siku w kuwecie

generalnie kota, jak sobie akurat czegos nie ubzdura, to miziasta jest bardzo - szczegolnie najedzona sama wchodzi nakolana i kokosi sie :lol: wlacznie z wystawianiem brzucha :wink: a po kilku minutach stwierdza, ze ona jednak woli lezec przytulona do pralki albo w transporterku... :roll:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]