S.K.Niekochane XVII - ciasno, smutno, źle :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 17:13 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

miałam dziś już dwa całkiem sensowne telefony o małe
ech, takim to łatwiej w życiu

ogromnie sie cieszę z przemiany Deksterka i asia_81-jeszcze raz :1luvu: za bazarek z naddatkiem

ja dzis byłam odwiedzić pewna stajnię :wink: , naprawde super miejsce dla dziczków
tylko muszę kiedyś znależć chwilę i osiatkować jeden box na początek , aklimatyzacje
i być może Łatek i byc może Margaretka znajdą tam swoja przystań :wink:
tylko nie wiem jak mam to zorganizować ze względu na brak czasu :roll:

Lusi tania rozrabia w szpitaliku :wink:
jeszcze jutro mam dzwonić ustalac szczegóły
Bereniko,puskas-a całkiem wieczorem we wtorek wchodziłoby w grę?

Mitras ma mega struwity
nie wiem co będzie, ma jeszcze zaklepany z trzy dni w szpitaliku i musi wrócic do schronu
nie mam pomysłu na miejsce dla niego :(
na razie musi zostać pod kontrola weta, bo nie jest zacewnikowany i kto wie czy się znów nie przytka

Boenka zyskała nowego tymczasa
koteczkę, która błąkała się po ulicach, przyuważyły ją korciaczki
po ciachu trzeba szybko dziąłać z ogłoszeniami
przedstawię ją na wątku tymczasów

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie kwi 10, 2011 19:02 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Mała a co Mitras potrzebuje do jedzenia, bo mam te nerkowe chrupki. Tylko jak mu to w schronie dawać?

Jeśli komuś kto będzie wiózł Lusitanie będzie po drodze to chętnie pomogę w przewozie i dam chrupki.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie kwi 10, 2011 19:06 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

to dobry pomysł :wink:
puskas-jeśli jechałabys Ty to super byłoby zabrać Lidke, ona juz tam była, zna rodziców Bereniki, ma dla nich żarełko i wogóle pomoże :wink:

i melduję ,że jeden domek mnie dzis juz zniewolił, porwał i małe bure jedno juz w bardzo fajnym domku stałym jest :ok:
o- ten szczęściarz
Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie kwi 10, 2011 19:11 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Mała, ja myślę, że wtorkowy całkiem wieczór, np. koło 20.00 byłby spoko, rodzice nie chodzą spać z kurami ;) Jeśli kicia będzie gotowa, to po co ma się męczyć w szpitalnej klatce dłużej niż trzeba. Ale dogadaj to jeszcze z rodzicami :)
Ja zjadę do Mikołowa w piątek wieczorem na weekend, to naocznie i namacalnie dopilnuję koteczki, może cyknę jakieś zdjęcie, które przyda się potem do ogłoszeń...
Anka-kocianka

Berenika

Od: Nie sie 20, 2006 19:30

Post » Nie kwi 10, 2011 19:12 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

To ja potrzymam kciuki, żeby domek do jutra pomyślał i towarzystwo zabrał. Przeciez takie maleństwo potrzebuje kogoś do zabawy. Takiego z małym ogonkiem i małymi uszkami:))

Jeśli mogłabym pomóc Lusitanii to dajcie znac, żebym sobie poukładała wszystko.

Lidka

Post » Nie kwi 10, 2011 19:39 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

I ja się melduję chociaż dopiero na 5 stronie :oops: Mało mnie teraz jest i na miau i w Katowicach też, a jak już tam jestem to raczej w tygodniu, a nie w weekendy i nawet do schronu nie mam za bardzo jak zaglądnąć :(
Ale myślę, że jak już się przeprowadzimy i urządzimy na tym waszym piotrowickim zadupiu :wink: to więcej bedę mogła pomóc. Chociaż tam jedzie się z centrum autobusem całe 40 minut :roll: - chyba na łeb upadliśmy, że tam mieszkanie kupiliśmy :evil: :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie kwi 10, 2011 20:05 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Ktoś coś ma do piotrowickiego zadupia? Bo ja tam mieszkam :twisted:
przeca to metropolia jest z wyższą uczelnią i wogle.... :smiech3:
Lidka ja jadę z Lusi to mogę Cię zabrać po drodze będzie raźniej :D
z Małą już gadałam
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

Post » Nie kwi 10, 2011 20:07 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Ty się tu nie wyrażaj o katowickich zadupiach:))
Piotrowice są całkiem fajne. Przez Panewniki i lasek kochłowicki do mnie proścuiutko piękny marsz:)

Lidka

Post » Nie kwi 10, 2011 20:08 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Skąd Lusi będzie zabierana?

I co z Mitrasem, znaczy co z chrupkami

Lidka

Post » Nie kwi 10, 2011 20:30 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

AgaPap pisze:I ja się melduję chociaż dopiero na 5 stronie :oops: Mało mnie teraz jest i na miau i w Katowicach też, a jak już tam jestem to raczej w tygodniu, a nie w weekendy i nawet do schronu nie mam za bardzo jak zaglądnąć :(
Ale myślę, że jak już się przeprowadzimy i urządzimy na tym waszym piotrowickim zadupiu :wink: to więcej bedę mogła pomóc. Chociaż tam jedzie się z centrum autobusem całe 40 minut :roll: - chyba na łeb upadliśmy, że tam mieszkanie kupiliśmy :evil: :mrgreen:

ooo
to dłużej niż ja jadę autobusem z Dąbrowy :lol:

cudne te malce :D
póki co powinny szybko znależc domy
tragedia z malcami i domami zacznie sie gdzies za dwa miesiące :evil:

nie mam pomysłu co z zatkancem :(
nie ma szans, zeby na kociarni dostawał specjalną karmę,
nawet zatakania nie będzie szans wyłapać :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie kwi 10, 2011 20:55 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

puskas pisze:Ktoś coś ma do piotrowickiego zadupia? Bo ja tam mieszkam :twisted:
przeca to metropolia jest z wyższą uczelnią i wogle.... :smiech3:

Ja też tam PRAWIE już mieszkam i na razie to mi się toto wydaje jakby było na końcu świata :roll:

Lidka pisze:Ty się tu nie wyrażaj o katowickich zadupiach:))
Piotrowice są całkiem fajne. Przez Panewniki i lasek kochłowicki do mnie proścuiutko piękny marsz:)

Jesoo Lidka ty mnie tutaj nie gadaj jakimiś slangami nazwowymi, bo ja jak na razie umiem się po Katowicach poruszać w obrębie Koszutka-Silesia-Rynek-stacja PKP i przerażenie mnie ogarnia na resztę obszarów Katowic, nie wspominając już o reszcie ościennych miast :oops:

tangerine1 pisze: ooo to dłużej niż ja jadę autobusem z Dąbrowy :lol:

No to mnie pocieszyłaś 8O . Ja w tej chwili mieszkam w mieście, gdzie z jednego końca do drugiego najdłuższą trasą jedzie się nie więcej niż 40 minut więc Katowice i reszta to dla mnie jak dżungla :evil:

Nawet Mała stwierdziła ostatnio do TŻ-ta (oczywiście już pewnie po tym jak kasowanik autobusowy od niego wycyganiła 8O ), że ona do nas nie będzie przyjeżdżać, bo za daleko :roll: :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie kwi 10, 2011 22:04 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Zrobiłam taki bazarek

viewtopic.php?f=20&t=126479
to mój debiut więc proszę się nie śmiać :wink:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Nie kwi 10, 2011 22:18 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Się nie śmiejemy - kupujemy!!!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie kwi 10, 2011 23:10 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

:D
tak przy okazji Piotrowice istnieją co najmniej od XIII wieku
takie to zadupie :P
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Pon kwi 11, 2011 0:26 Re: S.K.Niekochane XVII-schroniskotki witają w kolejnej odsłonie

Przywitam się, po dłuższej nieobecności :oops:
Wysłałam maila z danymi do identyfikatora, mam nadzieję, że nie za późno?
A Piotrowice fajne są, bardzo lubię tą dzielnicę :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]