Moderator: Estraven
Kasia9191 pisze:hej dziewczyny, wybaczcie że nie na temat, ale wiecie może coś na temat bezdomnych kotów na os. Przyjaźni? Widuję kilka dość regularnie, ale nie wiem czy ktoś je dokarmia...któras z forumowiczek ma pod opieką ten region? Jestem w Poznaniu od niedawna i nic nie wiem![]()
Pozdrawiam
Etka pisze:chcialam poinformować iż Drago znalazł swoj wymarzony domek i mozna sciagnac go z ogloszen ( bo wiem ze ma takie nie przez mnie wystawiane). Do swojego domku pojedzie 29 kwietnia i bdzie mial do towarzystwa 9-miesieczna koteczke. Ciesze sie bo domek jest super!

Etka pisze:chcialam poinformować iż Drago znalazł swoj wymarzony domek i mozna sciagnac go z ogloszen ( bo wiem ze ma takie nie przez mnie wystawiane). Do swojego domku pojedzie 29 kwietnia i bdzie mial do towarzystwa 9-miesieczna koteczke. Ciesze sie bo domek jest super!

Molli pisze:Etka pisze:chcialam poinformować iż Drago znalazł swoj wymarzony domek i mozna sciagnac go z ogloszen ( bo wiem ze ma takie nie przez mnie wystawiane). Do swojego domku pojedzie 29 kwietnia i bdzie mial do towarzystwa 9-miesieczna koteczke. Ciesze sie bo domek jest super!
Daleka podróż go czeka?
Etka pisze:Molli pisze:Etka pisze:chcialam poinformować iż Drago znalazł swoj wymarzony domek i mozna sciagnac go z ogloszen ( bo wiem ze ma takie nie przez mnie wystawiane). Do swojego domku pojedzie 29 kwietnia i bdzie mial do towarzystwa 9-miesieczna koteczke. Ciesze sie bo domek jest super!
Daleka podróż go czeka?
daleka......az na Ogrody

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 69 gości