SchronWro. Kociaki proszą o dom! fot str 70

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 17:59 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Ta dzikusia? :shock: nie wierzę :mrgreen:

Wieści z domku Morfeusza to miód na serce :1luvu: no super trafił chłopak :D

Czekamy na zdjęcia :mrgreen: (Być może uda mi wpaść do schroniska w tygodniu) :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob kwi 09, 2011 18:07 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

To ja jeszcze poproszę o promowanie wydarzenia Frani http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 49&pending
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 09, 2011 20:03 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Domku pilnie potrzebuje koteczka z chorobą skóry !
Kotka ma już wyłysiały ogonek przy ogonku i boki. Niestety nie wiemy jaka jest tego przyczyna - alergia/ choroba skóry

Również kocurek który prawdopodobnie ma bardzo powiększone węzły chłonne (myśleliśmy że ma takie futro na polikach ale dzisiaj go wymacałyśmy z Kruszyną i ma tam po prostu twarde bule)

Czy mogę komuś wysłać zdjęcia tych koteczków na maila żeby je tu wstawił??? Ja ma dalej kłopoty z netem i ich nie ściągnę na picasse też nie mogę :?

Edit: o ile nie będę miała też problemów z przesłaniem ich na maila :roll:
mogli by się pośpieszyć z naprawą tego neta :?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob kwi 09, 2011 21:04 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

To podobno wcale nie są powiększone węzły chłonne tylko taka szczęka :roll:

JaEwka, dawaj zdjęcia do mnie :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob kwi 09, 2011 21:07 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Cameo pisze:Ta dzikusia? :shock: nie wierzę :mrgreen:

Jak poczuła, że ma szanse na dom, to zaprezentowała się z jak najlepszej strony :mrgreen: Bardzo jej się spodobały nowe Duże (mama Duża i córka Duża) ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob kwi 09, 2011 21:14 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Kruszyna pisze:To podobno wcale nie są powiększone węzły chłonne tylko taka szczęka :roll:

JaEwka, dawaj zdjęcia do mnie :ok:

Szczęka ?? Hm no nie wiem to by było czuć kości a nie takie hmmm nie wiem bule jak ogromne odczyny po zastrzyku ( nie umiem jakoś nic innego znaleźć do porównania :wink: )
Obrazek

JaEwka

Post » Sob kwi 09, 2011 21:27 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Kruszyna pisze:
Cameo pisze:Ta dzikusia? :shock: nie wierzę :mrgreen:

Jak poczuła, że ma szanse na dom, to zaprezentowała się z jak najlepszej strony :mrgreen: Bardzo jej się spodobały nowe Duże (mama Duża i córka Duża) ;)

Muszę porozmawiać na ten temat z Centusiem :twisted:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob kwi 09, 2011 22:33 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

No i kicha bo fotki nie chcą iść przez maila :? Może ktoś chce pendriva pełnego zdjęć :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 10, 2011 18:51 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Huh w końcu się coś ściąga :mrgreen: Ale tylko pomiejszane zjdęcia - a zanim ja pozmniejszam wszystkie fotki to wieki miną 8O

To koteczka która potrzebuje DT/DS na cito!
Podejrzewam, że to może być alergia pokarmowa bo inne koty nie mają żadnych problemów z sierścią (wydaje mi się że jakby to był grzyb to koty by się pozarażały - jak się mylę niech mnie ktoś poprawi ja się kompletnie nie znam na chorobach skóry u kotów :oops: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 10, 2011 19:58 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Może to być alergia, może to być auto a może to być wylizane ze stresu :|
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie kwi 10, 2011 20:08 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Morfinka przyjechała do mnie z dużą łysinką na boku - wyglądającą trochę na grzyb a to było podrażnienie z łuszczeniem się - zniknęło po kilku dniach w domu - po prostu zarosło trochę no i wygoiło się. Myślę że Morfinka wylizywała się i może podgryzała ze stresu...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie kwi 10, 2011 20:13 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Gibutkowa pisze:Może to być alergia, może to być auto a może to być wylizane ze stresu :|

Auto w żadnym wypadku bo kotka miała wcześniej taką rzadką sierść a teraz to już ma wielkie placki. Najbardziej obstawiam na alergię bądź stres. Koteczka jest bardzo fajna, miła, uwielbia głaskanie. Nie zauważyłam aby atakowała inne koty
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 10, 2011 20:15 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

dagmara-olga pisze:Morfinka przyjechała do mnie z dużą łysinką na boku - wyglądającą trochę na grzyb a to było podrażnienie z łuszczeniem się - zniknęło po kilku dniach w domu - po prostu zarosło trochę no i wygoiło się. Myślę że Morfinka wylizywała się i może podgryzała ze stresu...

Może ta koteczka ma to samo ale to ciężko będzie w schronie stwierdzić :(
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 10, 2011 20:52 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Za szybko się cieszyłam tym ściąganiem zdjęć :roll: Bo teraz znów mi nic nie idzie.

Kruszyna jak możesz to wrzuć tu fotki Chomiczka i tego kocurka z tym biednym uchem
Obrazek

JaEwka

Post » Nie kwi 10, 2011 21:38 Re: SchronWro. fto str 53 Niewidoma Midnight dt/ds !

Kruszyna pisze:Dzisiaj do super domu pojechała Skarpetka :) Powodzenia kotusiu :ok: :ok: :ok:

Obrazek

To jeszcze zdjęcie, które jej zrobiłem na pożegnanie
Obrazek
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

[poprzednia][następna]