Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angel_ pisze:Franka770 pisze:nie pod sklep,tylko chodziły w sklepie,czytać nie potrafisz czy nie rozumujesz odpowiednio???
A poza wolnym chodzeniem były w klatce kenelowej
Koty z wodnistą biegunką chodziły po sklepie zoologicznym???![]()
Kot który całe futro miał w odchodach??
W SKLEPIE ZOO?? Gdzie przychodza właściciele czworonogów i mogą "na butach" zawlec do domu jakieś świństwo które te bidy mają?!
KPINA i nadaje się do rozpowrzechnienia!!
Femka pisze:Do Administracji miau wpłynęła skarga osoby współpracującej z KM, prowadzącej hotel, że zamieściłam dane osobowe.
KotkaWodna pisze:Femka pisze:Do Administracji miau wpłynęła skarga osoby współpracującej z KM, prowadzącej hotel, że zamieściłam dane osobowe.
ale jak ta ..... zamieszczała swobodnie w swoich postach dane swoich rozmówców, to wsio ok? ależ oni są zakłamani...
PearlRain pisze:Femka masz jakieś nowe wiadomości o kotuchach? czy kotce lepiej?
Femka pisze:KotkaWodna pisze:Femka pisze:Do Administracji miau wpłynęła skarga osoby współpracującej z KM, prowadzącej hotel, że zamieściłam dane osobowe.
ale jak ta ..... zamieszczała swobodnie w swoich postach dane swoich rozmówców, to wsio ok? ależ oni są zakłamani...
gdzie?
ASK@ pisze:Prowadząc hotelik reklamuje się w jakiś sposób więc jej dane nie sa zastrzeżone lecz ogólnie dostępne. Nie ma jej reklam w necie czy "na papierku" ? Chyba ze to tajny hotelik dla wybrańców![]()
To tak jakby wet zakazał pisania jego nazwiska bo utajnienie obowiazuje.A na stronie lecznicy wsio jest
Femka pisze:ASK@ pisze:Prowadząc hotelik reklamuje się w jakiś sposób więc jej dane nie sa zastrzeżone lecz ogólnie dostępne. Nie ma jej reklam w necie czy "na papierku" ? Chyba ze to tajny hotelik dla wybrańców![]()
To tak jakby wet zakazał pisania jego nazwiska bo utajnienie obowiazuje.A na stronie lecznicy wsio jest
pali jej się grunt pod nogami
nie kopmy leżącego
PearlRain pisze:chyba Milińska czy ktoś kto kryje się pod Izunia Kotunia podał dane sis na FB, także hmm... wiecie co chciałam napisać
koko_ pisze:Femka pisze:ASK@ pisze:Prowadząc hotelik reklamuje się w jakiś sposób więc jej dane nie sa zastrzeżone lecz ogólnie dostępne. Nie ma jej reklam w necie czy "na papierku" ? Chyba ze to tajny hotelik dla wybrańców![]()
pali jej się grunt pod nogami
nie kopmy leżącego
Znaczy, że co, o Izuni też już nie piszemy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 173 gości