PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 19:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

shira3 pisze:A ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień kierowcy :mrgreen: A na koniec zawiozłam TŻeta na piwo :mrgreen: :mrgreen:

Ze stosownym zezwoleniem, które agul-la opublikowała na FB? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 10, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

villemo5 pisze:
shira3 pisze:A ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień kierowcy :mrgreen: A na koniec zawiozłam TŻeta na piwo :mrgreen: :mrgreen:

Ze stosownym zezwoleniem, które agul-la opublikowała na FB? :mrgreen:

A nie nie.... 8) Na piwo ze mną :mrgreen: tylko, że ja piłam colę :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 10, 2011 21:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Na bazarku dodałam buty w mniejszym rozmiarze :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie kwi 10, 2011 22:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witajcie w niedzielny wieczór.....a ja schudłam 14 kg :!: i ponoć młodziej wyglądam- dziś się dowiedziałam....... :P , ale ubrać się w co nie mam :cry: (niezdrowa dieta Dukana :twisted: ).

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Pon kwi 11, 2011 5:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja tez schudlam ostatnio ale nie stosowalam zadnej diety - stwierdzam ze praca sprzataczki jest lepsza niz specjalisty w dziale plac, bo specjalista musi za karte multisport placic ciezkie piniondze :P a i tak nie ma pewnosci ze te karte wykorzysta - a sprzataczka w ramach wykonywania obowiazkow sluzbowych sie troche nagibie, wiec darmowy areobik i jeszcze mi za to placa :twisted:

pozdrawiam Siostry i lece sprzatac :) dobrego tygodnia!!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon kwi 11, 2011 6:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

a ja nie schudłam i wyglądam jak żona Szreka i to nie jest wcale żart :crying: .
Obiecuję się zabrać za siebie i jak narazie efekt jest chyba wręcz odwrotny...
:oops:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon kwi 11, 2011 6:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja na dukanie schudłam dyszkę i póki co nie przytyłam 8)
A w ogóle to: Cześć pracy, rodacy! Odpinam internet, bo muszę się skupić na plakacie na konferencję. wieczorem przyjdę, papapa.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon kwi 11, 2011 10:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Bry :)
Moja mama na Dukanie zeszła z 44 na 36 8O Mi brak byłoby samozaparcia. Póki co usiłuję więc sobie wmawiać, że krągłości dodają mi uroku :lol:

Mam podokoceniowy dylemat... Tasmania (rezydentka) chyba bardzo odchorowuje przyjście Tyciej... Jeśli możecie mi coś doradzić, to zerknijcie na nasz wątek.

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 11, 2011 11:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:Bry :)
Moja mama na Dukanie zeszła z 44 na 36 8O Mi brak byłoby samozaparcia. Póki co usiłuję więc sobie wmawiać, że krągłości dodają mi uroku :lol:

Mam podokoceniowy dylemat... Tasmania (rezydentka) chyba bardzo odchorowuje przyjście Tyciej... Jeśli możecie mi coś doradzić, to zerknijcie na nasz wątek.

Dobra sugestia lepsza niz dobra dieta. A tak na serio - ja bym sprobowala Dukana ale boje sie ze mi nery siada, bo podobno to lubi siadac.

Jak dlugo trzeba probowac Dukana zeby nie bylo jojo i innych malo potrzebnych atrakcji?
Z checia zrzuce jeszcze 10 kg. Jakby tak wrocic do rozmiaru 38....

solangelica

Post » Pon kwi 11, 2011 11:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Sol, w necie jest kalkulator Dukana. On Ci wyliczy ile , kiedy, co żeby było optymalnie. Dieta w generalnym zarysie składa się z czterech faz. Trzecia z nich to tzw. utrwalenie (czyli nauczenie organizmu żeby się nie JOJnął). Sa silne obostrzenia dietowe. Trzeba się zaopatrzyć w niezbędne składniki (np. słodzik, specjalna mąka, dużo cyków kurzych), o niektórych na jakiś czas zapomnieć (owoce).
W czasie diety trzeba bardzo dużo pić z naciskiem na BARDZO. Dieta nie dobra dla nerkowców. Sa obserwowane skutki uboczne. Dieta ma full zwolenników (bo jest nadwyraz skuteczna, trwała i się nie głodzi) i tyleż przeciwników (że zakwasza organizm, rozwala nery, ...).

Dziewczynki praktykujące pewnie więcej powiedzą. Jestem tylko teoretykiem. Diety nie wypróbowałam, choć zamierzałam, ale samo schudło mi się 8 kilo. Ot po prostu ... :roll:

Czekam na wieści kiedy juz będziesz nasza znaczy Ślązoczka :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon kwi 11, 2011 12:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Mało zdjęć,a więc:
Pirania sterylkowa
Obrazek

Pirania po zdjęciu kubraczka:
Obrazek

Julka na ważnym dokumenciepokazuje łapką :!:
Obrazek

Pozdrawiamy!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon kwi 11, 2011 12:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Zapraszam na wiosenny bazarek :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=126470
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon kwi 11, 2011 12:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Psiamo dziekuje za informacje :) Na pewno zajrze i sprawdze.

Jo zech jest Slazoczka chyba bardziej niz Krakuska ;) Nawet mi ostatnio kolega z pracy powiedzial ze pasuje do Slaska bo mam takie specyficzne gadane :mrgreen:
Zaznaczam ze slaskie slowka gwarowe przeplatam typowo krakowskim "idzzeeeee, zrobzeeeee, podajzeeee" a do mojego ulubionego hasla nalezy "idzze, bajoku z ciasta" ;)

mamajo, Pirania posterylkowa cudniasta w tym kubraczku :1luvu: ja wygladalam zdecydowanie gorzej po operacji oka, choc kubraczka mi nie zalozyli tylko seksowny plaster.
Jaka ona piekna :)

solangelica

Post » Pon kwi 11, 2011 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

solangelica pisze:Psiamo dziekuje za informacje :) Na pewno zajrze i sprawdze.

Jo zech jest Slazoczka chyba bardziej niz Krakuska ;) Nawet mi ostatnio kolega z pracy powiedzial ze pasuje do Slaska bo mam takie specyficzne gadane :mrgreen:
Zaznaczam ze slaskie slowka gwarowe przeplatam typowo krakowskim "idzzeeeee, zrobzeeeee, podajzeeee" a do mojego ulubionego hasla nalezy "idzze, bajoku z ciasta" ;)

mamajo, Pirania posterylkowa cudniasta w tym kubraczku :1luvu: ja wygladalam zdecydowanie gorzej po operacji oka, choc kubraczka mi nie zalozyli tylko seksowny plaster.
Jaka ona piekna :)

Jak ja to uwielllbiam! A mój TŻ z Jasła białej gorączki dostaje, jak mu powiem "e idzze idzze, bajoku" :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 11, 2011 13:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha, mój TŻ z Krakowa gada z typowym krakowskim akcentem mimo prawie dwóch lat mieszkania w Białym :lol: I nie może biedak zrozumieć, czemu ja mówię bez żadnego akcentu, nawet białostockiego :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]