shira3 pisze:A ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień kierowcyA na koniec zawiozłam TŻeta na piwo
![]()
Ze stosownym zezwoleniem, które agul-la opublikowała na FB?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:A ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień kierowcyA na koniec zawiozłam TŻeta na piwo
![]()
villemo5 pisze:shira3 pisze:A ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień kierowcyA na koniec zawiozłam TŻeta na piwo
![]()
Ze stosownym zezwoleniem, które agul-la opublikowała na FB?
Pasibrzucha pisze:Bry
Moja mama na Dukanie zeszła z 44 na 36Mi brak byłoby samozaparcia. Póki co usiłuję więc sobie wmawiać, że krągłości dodają mi uroku
![]()
Mam podokoceniowy dylemat... Tasmania (rezydentka) chyba bardzo odchorowuje przyjście Tyciej... Jeśli możecie mi coś doradzić, to zerknijcie na nasz wątek.
solangelica pisze:Psiamo dziekuje za informacjeNa pewno zajrze i sprawdze.
Jo zech jest Slazoczka chyba bardziej niz KrakuskaNawet mi ostatnio kolega z pracy powiedzial ze pasuje do Slaska bo mam takie specyficzne gadane
![]()
Zaznaczam ze slaskie slowka gwarowe przeplatam typowo krakowskim "idzzeeeee, zrobzeeeee, podajzeeee" a do mojego ulubionego hasla nalezy "idzze, bajoku z ciasta"![]()
mamajo, Pirania posterylkowa cudniasta w tym kubraczkuja wygladalam zdecydowanie gorzej po operacji oka, choc kubraczka mi nie zalozyli tylko seksowny plaster.
Jaka ona piekna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości