Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 14:18 Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Przeklejam z Dogomani z wielką prośbą o pomoc w ogłaszaniu
piękny pies w wielkiej potrzebie, chudy jak szkielet- pilnie potrzebna pomoc
[QUOTE=_Aga_;16509955]Nie wiem, czy jest sens zakładać kolejny wątek.........

Znalazłam go na stronie azylu: http://www.zsok.tarnow.pl/?618,boks-nr-vii

I krótki opis: Poz. ewidencji 11/2011
Samiec około 2-3 lata, duży, beżowy, krótkowłosy.

Tyle o nim wiem..

A reszta.. zdjęcia mówią same za siebie..

Obrazek

Obrazek

[SIZE="3"]Nazywam się Biszkopt, tak nazwali mnie dobrzy ludzie, którzy pragną znaleźć dla mnie dom...Tutaj gdzie przebywam mam tylko numer i jestem częścią wielkiej sfory psiaków, którzy tak jak ja nie mają nikogo..Nie potrafię Wam powiedzieć, jak ciężki był mój los,nie mam siły szczekać, jestem słaby i zagłodzony...Kiedy ktoś zbliża się do siatki, uciekam spłoszony wtulając swoje zmordowane ciało w głąb azylowej budy.Chroni mnie przed deszczem ale tak mi brakuje Ciebie..Miałem kiedyś Pana ale on mnie nie chciał.Nie rozumiem dlaczego, potrafię tak mocno kochać i podstawiać główkę do głaskania.Teraz jestem sam, ciężko mi ustać na łapach,jeszcze kręci mi się w głowie ale próbuję łakomie pochwycić każdy kęs pożywienia.Boję się,że go kiedyś zabraknie a ja nie chcę być już głodny.Nie proszę o wiele, widziałem już wszystko co złe i okrutne...Pragnę abyś mnie pokochał.Proszę...Zabierz mnie stąd a oddam Ci wszystkie pozytywne uczucia i swoją przyjaźń, będę się Tobą opiekował bo Ty mnie wyleczysz,dasz siłę i wiarę w to co dobre i nigdy już nie odtrącisz.....Twój Biszkopt...[/SIZE][/QUOTE]

Tutaj link do wątku na dogo:
http://www.dogomania.pl/threads/204263- ... c%C4%85-...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 22, 2011 15:09 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Biedusia śliczna. Trzymam kciuki mocno za nowy domek.
Zastanawia mnie czy jego "chudość" wynika z braku jedzenia czy też choroby.
Żal mnie ściska patrząc na niego.

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Śro mar 23, 2011 17:37 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Do góry pieseczku.
Jaki przykry widok,taki piękny psiak,a jaki szkielecik :cry:
Oby się ktoś szybko znalazł...

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Śro mar 23, 2011 22:42 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Hop w górę Piesinku kochany

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Czw mar 24, 2011 11:44 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Też podrzucę! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 10, 2011 16:51 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Co słychać u biednego chudaska?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon kwi 11, 2011 12:27 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

Biszkopciku, fiknij w górę po domek :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 07, 2011 21:37 Re: Szkielet wygląda coraz gorzej...potrzebny DT..czy zdąży

hop do góry

tora1

Od: Sob sty 05, 2008 18:45