Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob kwi 09, 2011 11:51 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

A teraz ogromne kciuki za jutrzejszą wizytę :D ogł poszły wczoraj, a już chętni są :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie kwi 10, 2011 15:40 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Gosiu mam dla Ciebie robótkę :wink: :ok: :ryk:
ktos podrzucił mi kocurka pod drzwi i trza go będzie ładnie ogłosic :mrgreen: ..
juz piszę ogłoszenie :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon kwi 11, 2011 12:10 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Kciuki bardzo pomogły :D Kocurek Filip w sobotę jedzie do swojego domku!!!
Jeszcze tylko w czwartek straci jajeczka.Czeka na niego koleżanka.
CatAngel pozwolę sobie przekazać Twój email znajomej ,która już ma kociaki
w domu ,kotka nie dojechała do weta,urodziła w klatce .Jak jej powiedziłam że jest taka osoba na forum to ona też chce . :D

Gold CatAngel!!!!!
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pon kwi 11, 2011 12:18 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Obrazek SUPER

To był najszybszy odzew na ogłoszenia :D pamiętam taki sam u Asi i halbina :1luvu:

Henia a dom dla kota jak marzenie :1luvu:

Trzymam do soboty :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek i za ciachanie

CatAngel

Post » Pon kwi 11, 2011 12:28 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

no, za to ciachanie ,bo ja się chyba bardziej boję niż on :oops:
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pon kwi 11, 2011 15:22 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Henia pisze:no, za to ciachanie ,bo ja się chyba bardziej boję niż on :oops:

oj, Heniu,
nie bierz tego tak osobiscie :ryk:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon kwi 11, 2011 16:17 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Cat
Angel, czy to już Twoje ogłoszenia mają odzew w przypadku naszej suni? Jeśli nie, to się chwile wstrzymaj z ogloszeniami dla niej... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon kwi 11, 2011 16:19 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

halbina pisze:Cat
Angel, czy to już Twoje ogłoszenia mają odzew w przypadku naszej suni? Jeśli nie, to się chwile wstrzymaj z ogloszeniami dla niej... :oops:

65puściłam zanim mi napisali, że może będzie mieć dom :D reszte w razie W przekazujecie na innego :)

CatAngel

Post » Śro kwi 13, 2011 22:04 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Kolejne kciuki potrzebne :) :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wczoraj ogłoszony kot jutro wizyta i rozmowa :D

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 13:13 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:Kolejne kciuki potrzebne :) :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kotek w domu :D

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 13:15 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Niesamowite :D
Obserwuję ten wątek od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku, że jesteś chyba najlepszą "firmą" ogłoszeniową na miau :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw kwi 14, 2011 13:19 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:
CatAngel pisze:Kolejne kciuki potrzebne :) :D

Kotek w domu :D

8O :ok: :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 14, 2011 13:24 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z274594667 to ten oto cudak pojechał do domu :)

AŚK@ wszystko zgodnie z Twoimi sugestami :ok: ludzie bardzo fajni :) Kotek pojechał do Oleśnicy :)
Poza tym koteczek malutki nie stresował się w aucie jak zwykle. Zadowolony spał jakby wiedział, że do domku jedzie.
Umowa podpisana, wywiad zrobiony.

Tym czasem z wątku obok
CatAngel pisze:Właśnie dostałam informacje od mamy, że znajoma znalazła kota w swojej klatce o 1.00 w nocy(ktoś go tam możliwe że wpuścił) który szedł za nią do domu i wepchał się na łóżko i poszedł spać 8O wskakuje do zlewu i pije wode z kranu. Ewidentnie domowy kot nie boi się psa i innego kota, taki czarny z białym krawatem, białymi wąsami, i białymi skarpetkami. Musze zobaczyć na necie czy ktoś nie dawał, że kot zaginął.
Co z nim zrobić nie wiem :? zostać tam nie może, bo pani ma już kota i psa i nie ma zabardzo pieniędzy aby kolejnego wyżywić. Ja go zabrać niemogę. O 19.00 idę go obejrzeć w jakim jest stanie, i sprawdzić czy znam.
Co dalej nie mam pojęcia :roll:
Jak mi się uda to zdjecia zrobię.

Chyba zamówię mu pakiet ogłoszeń :roll: :D
Ostatnio edytowano Czw kwi 14, 2011 14:19 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Czw kwi 14, 2011 13:25 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Kicorek pisze:Niesamowite :D
Obserwuję ten wątek od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku, że jesteś chyba najlepszą "firmą" ogłoszeniową na miau :lol:

A dziękuję, dziękuję, ale to pewnie zasługa moich kotów które mi towarzyszą przy robieniu ogłoszeń :D zawsze są w pobliżu :)

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 0:20 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Bardzo ciekawe zapytanie o kota Merlina dzisiaj miałam

Od: dorota.....
jest jeszcze do odbioru? jaka ulica?

:roll: zachęcające :roll:

CatAngel

[poprzednia][następna]