Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 06, 2011 21:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Nie polecałabym. Hamuje perystaltykę, nie likwidując przyczyny ;)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro kwi 06, 2011 21:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

piotr568 pisze:A Stoperan próbowałaś :?:

Piotrze, to nie Alix tylko Zuzia ma kleksy.

To ,że Alix chce próbować fszystkiego nie oznacza ,że ona skonsumuje a Zuzi przejdzie. To tak nie działa.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw kwi 07, 2011 7:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Stoperanu na razie podawać Zuzi nie będę ... sobie też nie, aczkolwiek tego nie wykluczam :wink:
W kuwecie placek, tym razem, na szczęście bez rozbryzgu :roll: . Rano zaspałam 15 minut a CDT leją znowu Gołąbkę - pewnie źle pachnie po wizycie u veta i psikaniu na brzuch :o . Mam nadzieje, że to w miarę szybko minie, bo szkoda mi jej :( . Bandido oberwał już po ogonie za ściganie małej, ale chyba musi zapach z niej zejść ...
Spaaać mi się chce ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt kwi 08, 2011 5:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Standardowy biuletyn poranny - placek nieco gęstszy :roll: . CDT i Zuzia roznoszą mieszkanie, nawet chwilę wietrzyły się na balkonie :wink: . Zuzia i Bandido konkurują o łapanie myszki, którą rzucam - najlepiej wychodzi, ja wpadają na siebie :twisted: . Teraz mała i Zidane urywają sobie łby na drapaku - każde w swoim hamaku i boks!
Gołąbeczka już w normie, chociaż ospała przy tej pogodzie. Jak wyjdzie słoneczko, to się ożywi. W poniedziałek chyba upuścimy jej trochę krwi :twisted:

alix76

Post » Pt kwi 08, 2011 7:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Zuziu trzymaj sie i nie biegunkuj :kotek:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pt kwi 08, 2011 13:18 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

No, żeby nie przechwalić ... ale rano przed wyjściem (moim :roll: ) Zuzik machnął jeszcze klocka, który jakby zaczynał mieć kształt ... tak może by w końcu poszło to w dobrą stronę na trwałe? Zapytania spływają a kot niewyjściowy :twisted:
Slavadore rozczarowany, bo po USG Gołąbki nie dostał żadnych resztek ze stołu (operacyjnego) dla Shrekusia :twisted:
A najlepsze jest to, że weekend się zbliża :lol:

alix76

Post » Pt kwi 08, 2011 13:24 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Ściskam kciuki za to, żeby na trwałe :ok:

Btw. bardzo fajne te bazarkowe rzeczy, dzięki!

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt kwi 08, 2011 20:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Dzięki za zakupy, Seidhee! Cieszę się, że fanty Ci się podobają :wink:
No, dobra - przyjechało coś - bure, miaukliwe, ciekawskie ... w kuchni się darło :roll: , w pokoju wlazło na półkę nad łóżkiem :twisted: . Zgaduję, że zlezie w środku nocy :twisted: , na moją głowę . Zidane i Zuzia modlą się do półki, Bandido poszedł strzelić focha ...
A poważnie, to kicia chyba ok. roku, burasia, lekko wystraszona, ale bez przesady. Nasza nowa koleżanka :lol:

alix76

Post » Pt kwi 08, 2011 20:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

A zdjęcia burasi będą? :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob kwi 09, 2011 8:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT

Foty będą :wink: , trochę później
Burasia część nocy buszowała ze stadem - nad ranem było ostre starcie, po którym zamknęłam ją w kuchni. Rano nie jest w dobrym humorze, osyczała Bandido i próbowała wskoczyć na szafki kuchenne - a u mnie to trudne :twisted: .Teraz siedzi pod szafkami, co jest zdecydowanie łatwiejsze. Podstawiał jej miseczkę z mokrym słyszę brzęki. Idąc na zakupy zamknę ją znowu, niech się oswaja z odgłosami, ale odkurzacz musi dzisiaj przeżyć :?
Zuzia znowu plackowata :twisted: - mam jeszcze jedną koncepcje, i dziś i jutro ją sprawdzę ...

alix76

Post » Sob kwi 09, 2011 10:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT, bura pod szafką!

Nowy tymczasik? Czekam na foty :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie kwi 10, 2011 10:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia na DT, bura pod szafką!

No,to są i foty - więcej opisu później, bo coś senna jestem. Na początek słynna scena Walki-W-Hamakach, wzorowana na Kill Billu 2 :twisted: . W większym hamaku Zabójczy Zidane, w mniejszym Zuzanna Pingwiniasta :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

Zuzanna w pościeli - scena biblijna

Obrazek

No i last but not least - Zuzanna Szara, w zbliżeniu i ujęciu grupowym.

Obrazek Obrazek

Albowiem zrządzeniem losu i zarządy JOKOta :wink: trafiły do mnie 2 Zuzie - Pingwinka i Szara. Zuzia Szara ma ok. 2 lat, jest koteczką z pewnością obytą z domem - odkurzacz ani pralka nie robi wrażenia, kuweta wzorowo - i ludźmi, może mniej z innymi kotami. Chociaż na razie to jeszcze za wcześnie, żeby wyrokować. Do jedzenia najlepszy jest whiskas :roll: , więc dla uczczenia dzisiejszej rocznicy dostała na śniadanie whiskas z kaczką :twisted: . Poranna polityka otwartych drzwi nie wyszła za dobrze, wszyscy się zjeżyli na wszystkich. Zidane i Bandido, wyrzucone w kuchni, nie mogąc wklepać nowej, wlały sobie nawzajem :twisted: - to też stały punkt programu. Zuzia Szara jest najszczęśliwsza, kiedy jest ze mną sama i może się poprzymilać. Lubi sobie popatrzeć przez okna na świat. Inne koty ją na razie deprymują.
Ciąg dalszy relacji i fot - nastąpi.

alix76

Post » Nie kwi 10, 2011 11:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, 2 Zuzie na DT!!!

Wesolutko :lol:

OKI

Post » Nie kwi 10, 2011 13:20 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, 2 Zuzie na DT!!!

Śniadanie na lodówce:

Obrazek Obrazek Obrazek

alix76

Post » Nie kwi 10, 2011 13:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, 2 Zuzie na DT!!!

No ładnie :twisted:
O której to się daje kotkom śniadanie?! :mrgreen:

OKI

[poprzednia][następna]