Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 09, 2011 14:43 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Bryniu :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob kwi 09, 2011 16:33 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Qrcze, żeby udało się zorganizować ponowne testy :roll: To może być jego szansa. Jak nie uspokoją się problemy z kuwetą mógłby wtedy iść do domu wychodzącego.
po_prostu_kaska

Post » Sob kwi 09, 2011 18:36 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Powtarzam też moje pytania o kuwetę, zacytowane przez Gibutka.
Bo tu też warto walczyć, Tula była niekuwetkująca, w dwa tygodnie dało się to uspokoić walcząc żwirkami, nowymi kuwetami, przestawianiem itd.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob kwi 09, 2011 20:17 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:!:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 09, 2011 21:04 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

:ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob kwi 09, 2011 21:04 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Uwaga, uwaga
Bryniu skorzystał dziś z kuwety :ok:

Mała rzecz, a cieszy ;)
po_prostu_kaska

Post » Sob kwi 09, 2011 21:39 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Bo to jest mądry kot i wie, tylko chciał troszkę zwrócić na siebie uwagę.
Bryniu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 09, 2011 22:02 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

po_prostu_kaska pisze:Uwaga, uwaga
Bryniu skorzystał dziś z kuwety :ok:

Mała rzecz, a cieszy ;)

a coś zmieniliście w tej kwestii czy tak sam z siebie? :ok:

Marzenia11

Post » Nie kwi 10, 2011 9:10 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Trzymam kciuki za najlepszy domek dla Brynia !!!!
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Nie kwi 10, 2011 9:16 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Wszyscy trzymają, bo :1luvu: Brynia
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie kwi 10, 2011 9:47 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Dzień dobry!

Tak tylko napiszę, że na Allegro Brysia obejrzało po 5 dniach już 450 osób. Na Gumtree 135, ale spadł na drugą stronę więc podbiłem - powinno być teraz więcej odwiedzin. Na Alegratka.pl 36, na Kokosach 20, a Tablica.pl jak zwykle wartość "od czapki" 2032.

Próba z ogłoszeniem w Google dała przez wczorajszy dzień jakieś 35000 odsłon, ale efekt był mizerny bo zaledwie 6 osób weszło dzięki temu na wątek na miau. Zastanawiam się nad lepszym doborem słów kluczowych, czy np. portali na których ogłoszenie ma się pokazywać, oraz podaniem linku do np. Allegro czy Gumtree zamiast na miau.pl. Any ideas?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 10:25 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

aburacze pisze:Dzień dobry!

Tak tylko napiszę, że na Allegro Brysia obejrzało po 5 dniach już 450 osób. Na Gumtree 135, ale spadł na drugą stronę więc podbiłem - powinno być teraz więcej odwiedzin. Na Alegratka.pl 36, na Kokosach 20, a Tablica.pl jak zwykle wartość "od czapki" 2032.

Próba z ogłoszeniem w Google dała przez wczorajszy dzień jakieś 35000 odsłon, ale efekt był mizerny bo zaledwie 6 osób weszło dzięki temu na wątek na miau. Zastanawiam się nad lepszym doborem słów kluczowych, czy np. portali na których ogłoszenie ma się pokazywać, oraz podaniem linku do np. Allegro czy Gumtree zamiast na miau.pl. Any ideas?

Pozdrawiam serdecznie!

Adam

:ok: :ok: :ok: :ok:

proponuję link do Allegro wstawić!! pozdrawiam cieplutko
powiedz tylko : kici kici..
Obrazek

[*] MRAU odszedł w straszliwym wypadku 27.10.2011 :(

kcramzes

Od: Wto mar 29, 2011 15:25

Post » Nie kwi 10, 2011 10:36 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Też tak myślę, że link do Allegro mógłby bardziej się sprawdzić. Pewnie część osób po kliknięciu i trafieniu na miau nie wie co to za forum i jak się tu poruszać, Allegro byłoby czytelniejsze :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie kwi 10, 2011 11:19 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Kopiuję z wątku Szczytna o kuwetkowaniu Brynia

"Brynio od początku korzysta z kuwety ,tylko raz siusiu jest w kuwecie raz na posłaniu psa,innym razem było na poduszce na łóżku i znów np.dwa -trzy razy w kuwecie.Żwirek mu zmieniłam na taki który bardzo lubią moje kociaste.O Brynia miałam jeden bardzo sensowny telefon od pani z Kalisza ,pani ma kota lecz ma rozmawiać z wetem o szczepieniu,zobaczymy co z tego wyniknie."
po_prostu_kaska

Post » Nie kwi 10, 2011 15:58 Re: Brynio burasek FELV .. stracił TDT..straci też piwicę POMOCY

Dzień dobry!

Dostałem właśnie następującą wiadomość z Gumtree:

witam
Jestem zainteresowana adopcją Brysia. mam doświadczenie związane z opieką nad kotami.Niestety od roku nie mam w domu żadnego zwierzaka i chciałabym to w koncu zmienić. wiem jak skomplikowany charakter mają koty lecz wiem jak o nie dbać by czuły się szczęśliwe. mieszkam w Warszawie mam 2 pokojowe mieszkanie , Bryś będzie miał wszystko potrzebne do szczęścia. Jeśli istnieje choćby cień szansy na to że Bryś trafiłby do mnie proszę o kontakt
Pozdrawiam Sabina

Dane (telefon i e-mail) wysłałem do horacy 7 :)

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]