WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 09, 2011 15:46 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak bym chciala Was mocno uscisnac, bo az sie rozplakalam nad czytaniem Waszych wpisow. Ja tu gula sie uzalam a naprawde zle nie trafilam z mieszkaniem i miejscem pobytu. Zrobie, co bede mogla, zeby zmienic sytuacje, bo znowu tyle lat tyranow nie wytrzymam. Wiem, ze wiele szefow jest takich zlych, ale sa tez perelki, tylko trudno je znalesc.

Biore sie teraz za budowanie regalu, bo w kuchni mi miejsca brak i sobie cos wymyslilam. A jutro rano do mnie przyjezdza Figunia z Berno na trzy dni, bo pan z nowa przyjaciolka jada na krotki urlopik. (sk...iel) Figuni zrobie zdjec i bede przytulac ile wlezie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob kwi 09, 2011 17:05 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorota, wytrzymaj kochana !!! W końcu sie odwróci. Teraz na wiosne jest silny front przemian i duzych emocji.
Trzymam za Ciebie mocno :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob kwi 09, 2011 17:54 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Ode mnie też poprzytulaj Figunię :1luvu:
I trzymaj się, Słonko! :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 09, 2011 18:29 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Figa?? Naprawdę??
Ale się cieszę!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob kwi 09, 2011 18:53 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dziekuje Wam pieknie. Troche sie wyreagowalam na deskach i ze stara sasiadka sobie pogadalam. Troche mi lepiej. Ide teraz na dol, bo znowu grilujemy a moja salatka musi byc zjedzona.
Regaliki mi sie udaly, chociaz sa troche krzywe. Konkurs pieknosci nie maja wygrac tylko uslugi.
Bez telewizora jest do dupy. Byl, jaki byl, i w roznych barwach odbieral, ale byl. Teraz kumpla brak a w sklepie mi zaspiewali conajmniej 800 € za nowy. 8O Oszaleli?

Jak nie bede mogla spac, to jeszcze wpadne. Ale ciesze sie na Figunie. Mam tylko nadzieje, ze Lilly nie bedzie jej atakowac. Bo jednak dopiero we wtorek ja odbiora...
Paaaa

SecretFire

Post » Sob kwi 09, 2011 18:53 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze:Dziekuje Wam pieknie. Troche sie wyreagowalam na deskach i ze stara sasiadka sobie pogadalam. Troche mi lepiej. Ide teraz na dol, bo znowu grilujemy a moja salatka musi byc zjedzona.
Regaliki mi sie udaly, chociaz sa troche krzywe. Konkurs pieknosci nie maja wygrac tylko uslugi.
Bez telewizora jest do dupy. Byl, jaki byl, i w roznych barwach odbieral, ale byl. Teraz kumpla brak a w sklepie mi zaspiewali conajmniej 800 € za nowy. 8O Oszaleli?

Jak nie bede mogla spac, to jeszcze wpadne. Ale ciesze sie na Figunie. Mam tylko nadzieje, ze Lilly nie bedzie jej atakowac. Bo jednak dopiero we wtorek ja odbiora...
Paaaa

mmmm same pysznosci :1luvu: ja dzis serniczek po wiedensku piekłam z polewą :1luvu: a propos też mam Figę w domu 8) :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob kwi 09, 2011 21:35 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

witam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob kwi 09, 2011 23:24 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

A nie możesz korzystać z telewizji przez net ? U nas wystarczy karta telewizyjna do komputera - nie jest droga i odbierasz , zawsze to jakiś kontakt ze światem, choć czasem wydaje mi sie zbędny .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie kwi 10, 2011 9:40 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Hej Patmolek, hej jasdor. :-)

Karty do komputera nie mam i nie chce kupic, bo na krzesle przed biurkiem patrzec, to jest nie wygodnie. A ze PC stoi teraz na korytarzu, nie mam wersalki blisko :-)

Zaraz Figusia bedzie. Bede sie caly dzien z nia zajmowac.

SecretFire

Post » Nie kwi 10, 2011 9:48 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Miłego dnia Dorotko :1luvu:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie kwi 10, 2011 9:58 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Secret, nie wiem co napisać :roll: W zasadzie Gibutkowa napisała wszystko... Trzymaj się!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie kwi 10, 2011 10:26 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Bo Gibutek to madra glowa!
Nie raz jest latwiej cos powiedziec, jak sie nie jest tak zaangazowany jak ja. Moze stracilam cos z oczu i dlatego tak mi nie dobrze.

Moje odwiedziny jeszcze nie dojechali. Pewnie sie przez gory mecza. :mrgreen:

SecretFire

Post » Nie kwi 10, 2011 10:29 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze:Bez telewizora jest do dupy. Byl, jaki byl, i w roznych barwach odbieral, ale byl. Teraz kumpla brak a w sklepie mi zaspiewali conajmniej 800 € za nowy. 8O Oszaleli?

8O A co to za telewizor ten za 800 EUR? Można spokojnie kupić niezły 32-calowy za ok. 300 EUR, chyba że chcesz jakiś bardzo "wypasiony"... Nie masz jakiegoś Saturna w zasięgu?

BTW, nie zdziw się że na wielu telewizorach marek takich jak LG czy Toshiba zobaczysz "Assembled in Poland", bo Polska to teraz telewizorowe zagłębie w Europie ;)

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 10, 2011 10:31 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Produkcja LG wiem, ze w Polsce, bo mam wiele tego tu, bo lubie ta marke. Nie wiem, czy ten telewizor umial gotowac i prac, ze taki drogi. Do gory pewnie jest pole do popisu. Ale skad to brac? Bede zbierac kase na jakis. Teraz nie ma mowy...

SecretFire

Post » Nie kwi 10, 2011 10:55 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Miłego dnia i nie myśl tyle o problemach :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]