OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 9:24 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

jak takie coś ująć w słowa :roll: ,
się na forum nieda :evil: :evil:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie kwi 10, 2011 9:27 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

nie miała baba kłopotu to sie zajęła kotami :mrgreen: O sobie mówię. Jak zwykle nie ma wtedy miejsca,pora jest nieodpowiednia,same dorosłe koty mamy, zagrożenie powrotem 2 kotów , lanie... Zaraz coś sie zepsuje, padnie...
Po prostu koci świat :cry: I załamka.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 10, 2011 9:28 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Niestety natychmiast wyrzucą z forum jak człowiek napisze choć w 1/100 co myśli...
Chyba nie jestem pokojowo nastawionym człowiekem jak myślałam.

Swoją drogą jak dobrze, że kotunia u Ciebie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie kwi 10, 2011 9:30 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Asiu jak by tak ''strasznie '' Ci było to dziś klateczka
jedna się zwalnia :mrgreen: ,zapraszam :1luvu:

iwona66

Post » Nie kwi 10, 2011 10:39 Re: OTW3-światełko do nieba dla bezdomniaczka (i)

ASK@ pisze:
renatab pisze:Może w wolnej chwili,jakieś foteczki :kotek: ? :D

foteczki som i ciocia hanelka ma wstawić. ja nie umiem tego robić :oops: wśród licznych talentów tego mi zabrakło. :oops:

Asiu-tu masz stronkę,skąd błyskawicznie i bez problemów wstawia się zdjęcia!
http://pctr.pl/

Kliknij na przeglądaj, wybierz zdjęcie, kliknij podwójnie, kliknij wyślij, wyświetli sie zdjęcie i teraz wybierz opcję LINKI BEZPOŚREDNIO DO ZDJĘCIA ,wybierz BBCode(fora), skopiuj link i wstaw na wątek!
Powodzenia! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie kwi 10, 2011 10:59 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Ja tam mściwa nie jestem - niechaj tylko bóg tej osoby potraktuje ją tak, ja ona tę kicię :evil:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie kwi 10, 2011 12:21 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

hanelka siem dziś poprawi. Słowo. Takie piękne te koty aśkowe, że się rozstać nie mogłam... :oops:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie kwi 10, 2011 12:25 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

hanelka pisze:hanelka siem dziś poprawi. Słowo. Takie piękne te koty aśkowe, że się rozstać nie mogłam... :oops:

popstrykałaś fotki :?:

iwona66

Post » Nie kwi 10, 2011 12:32 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Nie, trzymam aśkowe, które miałam wrzucić...
Obrazek

hanelka

Post » Nie kwi 10, 2011 13:01 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Mała jest potwornie przerażona. Bardzo.Drży cała i kuli się w rogu klatki. Oczyska wielkie ,pełne paniki. Łapie powietrze jak rybka. Cholerna,bez serca baba :!:
Jest bardzo głodna.Mylnie zakładałam,że nie oddano jej z pustym brzuchem.Dobrze,ze choć zjadła.

Nastka zła i zagubiona co i raz podejmuje próby dostania się do klatki. Siedzi po stolikiem na kompa i pozasłaniane gałganami ma.Coby jej się wydawało bardziej zacisznie. Mina TZ na widok namiotu bezcenna :mrgreen:

Kajka zademonstrowała dziś swe mruczenie na maksa. Gdyby było stereo zagłuszyłaby każda demonstrację .

iwona66 pisze:Asiu jak by tak ''strasznie '' Ci było to dziś klateczka
jedna się zwalnia :mrgreen: ,zapraszam :1luvu:

Iwonko proponujesz przytulisko biedzie? Czyli mnie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 10, 2011 13:23 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

nie wiem co by powiedział mój TŻ jakby Asieńkę w klatce zobaczył :mrgreen:
ale Asia do klatki by wlazła :ryk:

iwona66

Post » Nie kwi 10, 2011 13:43 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

iwona66 pisze:nie wiem co by powiedział mój TŻ jakby Asieńkę w klatce zobaczył :mrgreen:
ale Asia do klatki by wlazła :ryk:

Zaskoczony zobaczył by starszawego kociaka w klatce. Mam nawet stosowne uszy. Różowe.
Mina była by bezcenna. Nasi TZ są mistrzami widać takich min.

Nusia-żal na kota odtrąconego patrzeć :cry:
Ostatnio edytowano Nie kwi 10, 2011 19:05 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 10, 2011 13:52 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

to kot jest u Ciebie czy u Agneski ,bo sie gubię :|

iwona66

Post » Nie kwi 10, 2011 13:59 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

iwona66 pisze:to kot jest u Ciebie czy u Agneski ,bo sie gubię :|

kot jest u mnie.Aga proponowała TDT bo my ruszamy z remontem 2 pokoików w tym kociego.na ten czas siedziała by u Agi w naszej klatce :mrgreen: Jednak z powodu stresu jaki kocia przeżyła nie chce jej przenosić z miejsca na miejsce. I tak od środy ma przechlapane.Podwórko,powrót,wyciepanie znów...Wpierw u mnie,potem u Agi,potem znów ja...Nie sprzyja to kotce. Mała nie jest ciachnięta,bo zakonnica nie zgodziła sie bym ją zabrała w piętek z naszymi. Jest na tabletkach anty.

Edit: Właśnie skorzystała z kuwetki. Kręciła sie więc ją wsadziłam do niej i grzecznie zrobiła .Wcześniej z przerażenia popuściła pod siebie. Biedna ,mała dziewunia. Nazywa sie podobno Niusia.Pańcia mówiła do niej Pięknota. No cóż,mówić wszystko można.Popłakuje. :cry:

Nastka czasem robi wypady na pokój. jak ja namawiałam by wyszła to grzecznie podziękowała i odwróciła się do ściany :?

Kajka lezy na Dance i na niej sierśc zostawia. Sypie się z niej mega dużo kłaków.
Bisek szuka chętnych farjerów do zabawy. Bianeczka ma dziwne jedno oczko.Jej pobratymcom z podwórka tak sie robi gdy zaczynają chorować.
Obrazek

ASK@

Post » Nie kwi 10, 2011 19:52 Re: OTW3-Nadbrzeż k/Otwocka czy ktoś dał kota na os.Stadion?

Biedna maleńka :(
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]