Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcela35 pisze:cztery koty - dwie miski i jest ok;)
selene00 pisze:No to ja też policzę.![]()
Mam 9 misek.
3 są na suche w stałym dostępie, a 6 na mokre jedzenie.
Kiedyś dawałam na 3 mokre, ale traciłam kontrolę kto ile zjadł.
Ponieważ jedzą 3 mokre posiłki dziennie, to mam wrażenie że ciągle zmywam kocie miski.
annskr pisze:Macius jest w wielkiej potrzebie - moze ktoś zerknie na niego /
Maciuś - czarny i złotooki. Nie wiadomo skąd wziął się późną jesienią na ulicy. Na pewno nie był dzikim kotem, może komuś się znudził? Zamieszkał w brudnej i zimnej komórce, trochę lękliwy, ale lgnący do ludzi, zwłaszcza do starszej niesprawnej pani, która go karmiła i głaskała, w komórce dała ciepły koc do spania. I w końcu zabrała do mieszkania, by kocurkowi znaleźć prawdziwy dom. Maciuś trochę boi się obcych, ale dla domowników to kot marzenie - delikatny, nakolankowy, mruczący.
Urodził się latem 2010, jest wykastrowany, przy adopcji będzie zaszczepiony, zachipowany i dostanie książeczkę zdrowia ansk@infoclean.pl 600 985 675![]()
![]()
Maciuś od początku marca był w domu karmicieki - starszej, schorowanej pani. Ostatnio dwukrotnie nasiusiał na łózko - i wrócił na ulicę..
Maciuś to nieśmialy miziak, lubi inne koty, chowa się przed obcymi, ale do swojej opiekunki przychodził na kolanka, spał w łóżku.
Teraz śpi w komórce...
Może ktoś????
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Szymkowa i 819 gości