"W błękitnym klimacie"-na szczecińskie kociaki KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 18:08 "W błękitnym klimacie"-na szczecińskie kociaki KONIEC

Witam Wszystkich bardzo serdecznie na naszym bazarku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Przeznaczony jest na bieżące potrzeby kociaków z wątku
iza71koty :kotek: :D :kotek: :

:arrow: viewtopic.php?f=1&t=124622

Wszystkie obrazy są oczywiście dziełami Izy :1luvu:
Bazarek wystawiamy na tydzień do soboty 16 kwietnia godziny 22.00 czasu forum.
Cenę proponują Licytujący :1luvu:
Koszt wysyłki w wysokości 15 zł pokrywa Kupujący. Różnicę dopłacam ja :D :kotek:

Obrazek Obrazek

1. "Akt z kotem"
W podtekście - "Ciekawość". Prastara, najbardziej specyficzna chyba kocia i ludzka cecha. Wymiary dość niestandardowe. Prezentuje się dość ciekawie - niczym ikona.
Podobrazie to kanwa malarska czyli zagruntowane płótno. Nie wymaga ram. Boki zostaną pokryte kolorem . Nie wymaga ramki. Odcień błękit pruski. Wymiary 60cmx20cm.

Obrazek Obrazek Obrazek
agiag 80zł :1luvu:

2. "Night Bird"
W podtekście - "Ptak nocy". Trudne myśli, wspomnienia. Czasem wielka trauma. Coś co powraca. Często nocą. W naszych myślach, snach.
Nasza trudna podświadomość, czegoś co się wydarzyło. Coś o czym chcielibyśmy bardzo zapomnieć ale.... niestety się nie da.
Podobrazie kanwa malarska. Boki zostaną pokryte kolorem. Nie wymaga ramki. Odcień błękit pruski. Wymiary 20cmx20cm.

Obrazek Obrazek Obrazek
agiag 30zł :1luvu:

3. "Przypływ"
W podtekście - "Niebyt". Miejsce gdzie kiedyś każdy z nas zajrzał. Czasem na krócej, czasem na dłużej. Miejsce gdzie trafiamy ,aby uporządkować własne myśli.
Nabrać oddechu i ruszyć dalej. Miejsce gdzie dzień równy jest nocy. I pojawia się pytanie" czy ta łódź jeszcze popłynie"?
Podobrazie kanwa malarska. Boki zostaną pokryte farbą. Nie wymaga ramki. Odcień błękit pruski. Wymiary 30cmx20 cm.

Obrazek Obrazek Obrazek
welina 15zł :1luvu:

4. "Rozstanie"
W podtekście - "Pożegnanie". Zmiany symbolizujące smutek, odejście, żałobę, rozstanie.
Podobrazie kanwa malarska. Boki zamalowane farbą. Nie wymaga ramki. Odcień błękit pruski. Wymiary 30cmx16cm.

Obrazek Obrazek Obrazek

5. "Bukiet"
W podtekście - "Piwonie". Bukiet namalowany w trochę chłodnym, mroźnym klimacie błękitu pruskiego.
Podobrazie kanwa malarska. Boki zamalowane farba. Nie wymaga ramki. Wymiary 20cmx20cm.

Obrazek Obrazek Obrazek

Serdecznie zapraszamy do licytacji :1luvu: :catmilk: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie kwi 17, 2011 11:39 przez skarbonka, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob kwi 09, 2011 18:15 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Jako pierwsza napiszę zdolniacha z Izy.Życzę powodzenia w bazarku.
nr.3. Niebyt jakby o mnie.....zacznę skromnie,ale zacznę..... 15 zł.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob kwi 09, 2011 22:18 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Nr 1 - 80 zł
Nr 2 - 30 zł

Więcej nic chwilowo nie napiszę, bo mi słów zabrakło.

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Sob kwi 09, 2011 22:26 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

welina pisze:Jako pierwsza napiszę zdolniacha z Izy.Życzę powodzenia w bazarku.
nr.3. Niebyt jakby o mnie.....zacznę skromnie,ale zacznę..... 15 zł.

E tam zaraz zdolniacha. :oops: :wink: Lubie malować. :D Bardzo. :D

No zaskoczyłaś mnie Ewuś. :D Dziękuje Ci Pięknie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob kwi 09, 2011 22:30 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

agiag pisze:Nr 1 - 80 zł
Nr 2 - 30 zł

A mnie pieniędzy :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Sob kwi 09, 2011 22:30 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Nr 2 - 30 zł

O mamuniu. 8O 8O 8O Aguś. :1luvu: :D :1luvu: Kurcze podesłałam Ci link żebyś sobie spojrzała.... :oops: :wink: A tutaj... Normalnie nie wierzę własnym oczom. :D Jesteś pewna?

Słów zabrakło?Znaczy nie są kiepskie? :oops: :wink:

iza71koty

Post » Sob kwi 09, 2011 22:34 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

welina pisze:
Nr 2 - 30 zł

Ewuś. Mamy czas.Znaczy czasu mi akurat brakuje. :roll: :| Ale mam nadzieje jeszcze stworzyć trochę. :wink: To znaczy bardzo, bardzo bym chciała. Więc spokojnie. Powolutku jak coś Ci się spodoba, będziesz sobie uzupełniać. :D :1luvu:

Moim marzeniem jest taka mała prywatna galeria. :roll: Ale jak na razie do tej pory...mam tylko jeden. I dwa sprzed ponad 10 lat. Więc to się nie liczy.

iza71koty

Post » Sob kwi 09, 2011 22:38 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

iza71koty pisze:
welina pisze:
Nr 2 - 30 zł

Ewuś. Mamy czas.Znaczy czasu mi akurat brakuje. :roll: :| Ale mam nadzieje jeszcze stworzyć trochę. :wink: To znaczy bardzo, bardzo bym chciała. Więc spokojnie. Powolutku jak coś Ci się spodoba, będziesz sobie uzupełniać. :D :1luvu:

Moim marzeniem jest taka mała prywatna galeria. :roll: Ale jak na razie do tej pory...mam tylko jeden. I dwa sprzed ponad 10 lat. Więc to się nie liczy.

Straciłam wiarę w cokolwiek,dlatego wybrałam obraz nr.3 Stworzysz galerię na bank.Wierzę w Ciebie .

welina

Post » Sob kwi 09, 2011 22:41 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Obraz numer 1 i 3 zostanie trochę podretuszowany. Stosuje biel tytanową podwójnie kryjącą. To jedyna biel od której nie ma już jaśniejszej bieli. To samo sedno i czystość bieli. Poprawki mogę robić dopiero jak biel dobrze wyschnie. Wtedy jest znacznie lepszy efekt. :D

Osobiście podoba mi się obraz numer 2 i uważam ze to jest mój najlepszy obraz do tej pory. :oops: :wink: Będę chciała wykorzystać jeszcze trochę takich mrocznych elementów w swoich kolejnych pracach. Kiedy chodziłam do szkoły średniej a moje koleżanki zaliczały dyskoteki i imprezy, ja zaliczałam kino i wystawy. Zawsze mnie pociągały zimne i mroczne klimaty Twórcy. :wink:

iza71koty

Post » Sob kwi 09, 2011 22:48 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Myślę Ewa że zyskasz Wiarę ...ale dopiero za jakiś czas. Ja też długo czekałam. Ale warto. :wink:

iza71koty

Post » Sob kwi 09, 2011 22:50 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

iza71koty pisze:Obraz numer 1 i 3 zostanie trochę podretuszowany. Stosuje biel tytanową podwójnie kryjącą. To jedyna biel od której nie ma już jaśniejszej bieli. To samo sedno i czystość bieli. Poprawki mogę robić dopiero jak biel dobrze wyschnie. Wtedy jest znacznie lepszy efekt. :D

Osobiście podoba mi się obraz numer 2 i uważam ze to jest mój najlepszy obraz do tej pory. :oops: :wink: Będę chciała wykorzystać jeszcze trochę takich mrocznych elementów w swoich kolejnych pracach. Kiedy chodziłam do szkoły średniej a moje koleżanki zaliczały dyskoteki i imprezy, ja zaliczałam kino i wystawy. Zawsze mnie pociągały zimne i mroczne klimaty Twórcy. :wink:

Kocham mroczne klimaty,ale nr.3 jest jakby odbiciem co ze mną się dzieje-dlatego jest mi bliski.W mojej rodzinie , kilka osób maluje-też mroczne,ale w innym stylu.Jeżeli chodzi o mnie mam talent,ale przestałam malować-sama nie wiem dlaczego.

welina

Post » Sob kwi 09, 2011 22:55 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Oj Ewa to może powinnaś do tego wrócić? To bardzo odpręża. Poważnie. :D

Pomyśl o tym... :wink:

iza71koty

Post » Sob kwi 09, 2011 22:57 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

o jaka miła niespodzianka :1luvu:
już uzupełniam :D dziękujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob kwi 09, 2011 23:11 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

iza71koty pisze:Oj Ewa to może powinnaś do tego wrócić? To bardzo odpręża. Poważnie. :D

Pomyśl o tym... :wink:

Coraz częściej nad tym myślę.

welina

Post » Sob kwi 09, 2011 23:25 Re: " W błękitnym klimacie" na szczecińskie kociaki!!

Ewa Ty masz bardzo bogate wnętrze. Uważam ze powinnaś dać mu upust. :wink: Ja zaczęłam malować ponad 10 lat temu. Potem przestałam.Nie byłam zadowolona z moich prac.Potem pisałam. Niedawno zaczęłam malować z powrotem i myślę ze to mi bardzo pomaga. :wink:

iza71koty

[następna]