rambo_ruda pisze:zróbmy akcję "kocie kolędy", dochód pójdzie na sterylki
ja bardzo chetnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:zróbmy akcję "kocie kolędy", dochód pójdzie na sterylki
ogonia pisze:rambo_ruda pisze:zróbmy akcję "kocie kolędy", dochód pójdzie na sterylki
ja bardzo chetnie![]()
super pomysl
![]()
![]()
tylku u mnie spiew nie wchodzi w rachube bo po ostatnim karaoke kolega powiedzial mi : Ogonska takiego glosu jak Twoj niebylo, nie ma i niepotrzeba
![]()
![]()
![]()
![]()
ogonia pisze:rambo_ruda pisze:zróbmy akcję "kocie kolędy", dochód pójdzie na sterylki
ja bardzo chetnie![]()
super pomysl
![]()
![]()
tylku u mnie spiew nie wchodzi w rachube bo po ostatnim karaoke kolega powiedzial mi : Ogonska takiego glosu jak Twoj niebylo, nie ma i niepotrzeba
![]()
![]()
![]()
![]()
justyna p pisze:Mój chłop mnie zadziwiaDzis rano wstał i zapytał, czy wiem kto był największym królem Polski? I zaraz odpowiedział: "król Grysik Grubiłło, zastał kuwetę drewnianą a zostawił murowaną!!!"
![]()
(niezgodność historyczną pomijam, nie o to chodzi
)
jozefina1970 pisze:justyna p pisze:Mój chłop mnie zadziwiaDzis rano wstał i zapytał, czy wiem kto był największym królem Polski? I zaraz odpowiedział: "król Grysik Grubiłło, zastał kuwetę drewnianą a zostawił murowaną!!!"
![]()
(niezgodność historyczną pomijam, nie o to chodzi
)
jaaana pisze:Do Dominiki, najmilszej koteńki na świecie:
Ja: Serduszko moje, córeńko moja...
Mama: Co ta twoja córeńka taka kosmata?
Ja: Bo z nieprawego łoża.
justyna p pisze:Nasz Chrobotek nie ma tylnej łapy i trudno jest mu wskakiwać na regał, na którym pozostałe koty mają ulubione spanko. W związku z tym TŻ jak tylko widzi, że kot chce do góry, podsadza go z okrzykiem "opaa!"Dzisiaj podczas podsadzania spadł koszyk z różnymi gratami, a TŻ na to: "O nie, tak nie może być! Trzeba napisać do PFRONu o dofinansowanie windy dla niepełnosprawnych!"
![]()
![]()
ogonia pisze:justyna p pisze:Nasz Chrobotek nie ma tylnej łapy i trudno jest mu wskakiwać na regał, na którym pozostałe koty mają ulubione spanko. W związku z tym TŻ jak tylko widzi, że kot chce do góry, podsadza go z okrzykiem "opaa!"Dzisiaj podczas podsadzania spadł koszyk z różnymi gratami, a TŻ na to: "O nie, tak nie może być! Trzeba napisać do PFRONu o dofinansowanie windy dla niepełnosprawnych!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości