Witam!
Na tym forum jestem po raz pierwszy i nie wiem dokładnie jak się poruszać po nim. Znalazłam dziś po południu czarnego kocurka. To kotek ewidentnie domowy, umie korzystać z kuwety (zrobionej z transporterka moich świnek morskich), rozkłada się na kanapie. Kocurek jest dość chudziutki, ale futerko ma zadbane. Nie znam się na opiece nad kotem, miałam kiedyś w dzieciństwie kota, ale prawie go nie pamiętam, byłam wtedy bardzo mała. Znalazłam dziewczynę, która od jutra może go przetrzymać w domu tymczasowym, ale nie za długo. Szukam mu ciepłego konta. Nie chcę, żeby kotek trafił do schroniska, albo do byle jakich opiekunów. Platon, bo tak go nazwaliśmy w domu, zasługuje na to, co najlepsze. Tel. do mnie: 695 752 103. Kotek nadaje się do mieszkania, nie jest kotem podwórkowym i piwnicznym. Zostanie wydany tylko do mieszkania, do odpowiedzialnych ludzi.
Nie potrafię tu zamieszczać zdjęć, więc odsyłam do caviarni, gdzie też ma zamieszczony wątek. Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego domku dla Platona.
http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewt ... =33&t=6966