Bardzo się cieszę, że Leoś wraca do zdrowia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Niedługo koty rozpracują demontowanie tuneliku i wyciąganie piłeczki... turlanie tej ciężkiej piłeczki po podłodze w środku nocy: bezcenne![]()
Bardzo się cieszę, że Leoś wraca do zdrowia
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:No widziszNie wszystkie dokocenia przebiegają tak gładko, jak moje
(choć Mąż nadal twierdzi, że TT się ewidentnie nie lubią
)
Ty masz TT, ja LSD
Pasibrzucha pisze:Ja tam wolę moje TT![]()
Audi TT
Annazoo pisze:Uwaga, zagadka: Znajdź trzy koty
kasumi pisze:Annazoo pisze:Uwaga, zagadka: Znajdź trzy koty
Pod kołdrą na samej górze zdjęcia?
jozefina1970 pisze:Koty trzy na pościeli świetne, moja się tak pod koc na łóżku wślizguje![]()
Ale i pościel świetna - w ówce, kocham ówce
Annazoo pisze:Na jedną z nich usiłowała zapolować Stalka, zdumiona zmianą pościeli
Chciała zabić owieczkę podobnie jak wcześniej kotka namalowanego na dnie miseczki
jozefina1970 pisze:Annazoo pisze:Na jedną z nich usiłowała zapolować Stalka, zdumiona zmianą pościeli
Chciała zabić owieczkę podobnie jak wcześniej kotka namalowanego na dnie miseczki
![]()
Taka wojowniczka?
Annazoo pisze:jozefina1970 pisze:Annazoo pisze:Na jedną z nich usiłowała zapolować Stalka, zdumiona zmianą pościeli
![]()
Taka wojowniczka?
Może wojowniczka a może nieco zestrachanana wszelki wypadek woli capnąć pierwsza
Etiopia pisze:Annazoo pisze:jozefina1970 pisze:![]()
Taka wojowniczka?
Może wojowniczka a może nieco zestrachanana wszelki wypadek woli capnąć pierwsza
Hej jak miło zobaczyć że u Was już oki![]()
![]()
A nie mówiłyśmy że tak będzie ??![]()
U Was to szybko poszło moje to dużo dłużej darły koty i pierze latało ...
Pozdrawiam
pościel śliczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Lifter, Majestic-12 [Bot], nfd, Paula05 i 44 gości