Ursus-Fabryka KOTY WON!- PILNIE DT/DS DLA BURASKÓW! s.10

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 20:00 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

E tam, nawet całkiem bura nie jest. Jakieś białe łapy ma.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie kwi 03, 2011 20:54 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Jana pisze:E tam, nawet całkiem bura nie jest. Jakieś białe łapy ma.

No widzisz, nawet dodatki jej nie pomagają :roll:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie kwi 03, 2011 20:59 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

genowefa pisze:
Jana pisze:E tam, nawet całkiem bura nie jest. Jakieś białe łapy ma.

No widzisz, nawet dodatki jej nie pomagają :roll:

Mnie to nie dziwi. Ja tam wolę całkiem bure, a mam kilka z tymi niepotrzebnymi dodatkami :roll: :twisted:

Jana

Post » Pon kwi 04, 2011 20:09 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Wielkooka piękność już zadomowiona, mizia się jak wariatka, chociaż mruczy i miauczy zupełnie bezgłośnie, syka na koty przez kratkę w drzwiach :twisted: Trzeba jej imię wymyślić :roll:

Jana

Post » Pon kwi 04, 2011 22:01 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

No i się wydało... Burasia ma DT i to najlepszy na forum :lol: Marka Jana & VVu mówi sama za siebie. Niestety wcale nie dlatego, że są najlepsi Burasia jest u nich. Po prostu nikt inny się nie zglosił :( Wcale nie miałam ochoty pakować Janie kolejnego kota :( Ale skoro zgłosiła, że ma wolny pokój, to nie będę Burasi wypuszczać ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Wto kwi 05, 2011 7:54 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

genowefa pisze:Dlaczego tak jest, że kolor futerka decyduje o losie kota :cry:

no niestety :(

ja ma "twoje" dwa koty w jednym... białe z burym :twisted:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto kwi 05, 2011 8:50 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Ojej, ale fajnie, że burania nie wróciła na ulicę.
Jana, należy Ci się: :aniolek:
genowefa, a co z tą białą?
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto kwi 05, 2011 21:22 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Efcia1 pisze:genowefa, a co z tą białą?

Na białą też mam odważną chętną. Mam nadzieję, że nadal aktualną.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro kwi 06, 2011 9:03 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Oj, to fajnie :ok:
Nie chcę nic mówić, ale byłam wczoraj wieczorem w Koterii, wysypało oswojonymi kotami :crying:
Nic, tylko w łeb se palnąć :placz: :placz: :placz:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro kwi 06, 2011 9:20 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Efcia1 pisze:Oj, to fajnie :ok:
Nie chcę nic mówić, ale byłam wczoraj wieczorem w Koterii, wysypało oswojonymi kotami :crying:

ja tez je widzialam, w wiekszości
chyba sie powinnam cieszyc ze moja jest dzika :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Sob kwi 09, 2011 14:05 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Szalony Kot pisze:Zawsze w takiej sytuacji mam nadzieję, że to czyjeś koty wychodzące... :/

Niestety są sytuacje, gdy wiadomo, że to na pewno nie są czyjeś koty wychodzące. Bo po prostu wokół nie ma żadnych zabudowań. Tak jak w fabryce traktorów. Dzisiaj rozmawiałam z Efcia1, tam gdzie złapała te kotki są tylko tory...
Poza tym czasem jakiś oswojony kot dołączy się do stada dzikusków i karmiciel widzi, że ten kot nigdzie nie wraca na noc.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob kwi 09, 2011 16:23 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

ja złapałam 2 tygodnie temu biało- burą na terenie magazynów firmy kurierskiej, siedzi po sterylce w klatce u mnie w domu, tam są jeszcze jej 2 lub 3 siostry, które olewają kaltkę, boję się że i one są miziakami :(
AnielkaG

Post » Sob kwi 09, 2011 20:56 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

AnielkaG pisze:ja złapałam 2 tygodnie temu biało- burą na terenie magazynów firmy kurierskiej, siedzi po sterylce w klatce u mnie w domu, tam są jeszcze jej 2 lub 3 siostry, które olewają kaltkę, boję się że i one są miziakami :(

Te, które Efcia1 złapała urodziły się na jako dzikusy, a są miziaste :( Takie maluchy 7-8 m-cy max (wyglądają na mniej, ale wszystkie w ciąży :( ) Bywa i tak :roll: Może jakiś domowy kocur je zrobił ;) Tak jak moją białaczkową Brzyduchę. Jakiś fajny kocur musiał być, bo po mamusi na pewno taka fajna nie jest. Oswoiła się chwila, moment. A jej bracia złapani w wieku około 3 m-ce byli oswojeni od początku.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob kwi 23, 2011 13:42 Re: Koty z Fabryki Traktorów - BIAŁA i BURA PILNIE DT/DS!!!!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziewczynka jest bardzo grzeczna i miziasta. Nowych rzeczy się boi i wtedy ciutek dziczy. No i nie cierpi innych kotów. Acz po pierwszym pokazie który dała jeszcze przy Genowefie uznała że skoro do kuchni jej nie włażą to nie ma co drzwi atakować.
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

[poprzednia][następna]