Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:U mnie zaczął się intensywnie.. Zaprosilam mamę do siebie, tak na zasadzie "zobaczymy w sobotę, czy się będzie chcialo". Przebudziłąm się ok 11, stwierdziłąm, że skoro się nie odezwała, to jednak nie. Zasnęłam, a tu sms - będę za godzinę. A domu syf jak sto diablów. W pół sekundy od pczezytania byłam w ląaience
Teraz się najadłam, mama pojechala już,a mnie muli - koty też śpią...
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:U mnie zaczął się intensywnie.. Zaprosilam mamę do siebie, tak na zasadzie "zobaczymy w sobotę, czy się będzie chcialo". Przebudziłąm się ok 11, stwierdziłąm, że skoro się nie odezwała, to jednak nie. Zasnęłam, a tu sms - będę za godzinę. A domu syf jak sto diablów. W pół sekundy od pczezytania byłam w ląaience
kładź sie malęnka do łóżka
KaleidoStar pisze:U mnie zaczął się intensywnie.. Zaprosilam mamę do siebie, tak na zasadzie "zobaczymy w sobotę, czy się będzie chcialo". Przebudziłąm się ok 11, stwierdziłąm, że skoro się nie odezwała, to jednak nie. Zasnęłam, a tu sms - będę za godzinę. A domu syf jak sto diablów. W pół sekundy od pczezytania byłam w ląaience
KaleidoStar pisze:Puszki dla kotów, a dla dziecia rzodkiewki, jabłuszka, pomidorka, pomarańczki...![]()
I takie fajne podajniki do folii śniadaniowej i do folii aluminiowej, nie do wieszania, tylko można je trzymać w szufladzie, a urywa się trzymając jedną ręką folię, drugą podajnik Wygodne wielce. I dostałam nową "chytruskę" (to takie o wyskrobywania z garnka czy miski, nie wiem jak się to zwie). Mam swoje chyba 3, ale zwykłe, a u mamy zobaczyłam taką..meeeega różową
W rossmanie sa teraz. Piękne
KaleidoStar pisze:No bez mamy byłabym zupełnie bez owoców i takich tam. Ja to sobie czasami jabłko kupię, ale niezzbyt często. Teraz trzeba powoli odkladać,żeby w sezonie truskawki kupować dooporuI arbuza i groszek..ach....
KaleidoStar pisze:Puszki dla kotów, a dla dziecia rzodkiewki, jabłuszka, pomidorka, pomarańczki...![]()
I takie fajne podajniki do folii śniadaniowej i do folii aluminiowej, nie do wieszania, tylko można je trzymać w szufladzie, a urywa się trzymając jedną ręką folię, drugą podajnik Wygodne wielce. I dostałam nową "chytruskę" (to takie o wyskrobywania z garnka czy miski, nie wiem jak się to zwie). Mam swoje chyba 3, ale zwykłe, a u mamy zobaczyłam taką..meeeega różową
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Puszki dla kotów, a dla dziecia rzodkiewki, jabłuszka, pomidorka, pomarańczki...![]()
fajnie miec taka mame pod bokiem..
ja wszedzie mam daleko no..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 149 gości