PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 6:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:Ale nas dużo jest 8O
Aja takich fanaberii nawypisywałam, ale mi teraz wstyd :oops:

Ale jak ci do twarzy cukiereczku z rumieńcem! :mrgreen: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob kwi 09, 2011 7:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Frędzel dzisiaj zrobił mi taki numer, że chyba gada zamorduję za to :evil: Rano zadzwoniła do drzwi sąsiadka, żeby zapytać, czy umyję dzisiaj korytarz. Ja jeszcze w koszuli nocnej, więc rozmawiałam z nią przez uchylone drzwi, ale chwilę pogadałyśmy, po czym położyłam się do łóżka. Przed chwilą wyszłam do kuchni, żeby podać strasznemu dziecku śniadanie i zauważyłam, że Frędzla nie ma w budce 8O On w zasadzie z tej budki nie wychodzi, czasem tylko do żarcia, kuwety, no i oczywiście są chwile, kiedy zapomina ile ma lat i gania z Pomponem, ale wówczas nie sposób nie zauważyć galopującego hipopotama. W lekkiej panice przeszukałam mieszkanie, po czym przypomniałam sobie, że otwierałam drzwi :strach: Sprawdziłam na klatce (zamykanej na szczęście) i znalazłam Frędzelka śpiącego sobie spokojnie na wycieraczce 8O Jak on się skubany teleportował przez wąską szparę w drzwiach, to nie wiem :roll: Całe szczęście, że drzwi od klatki zamknięte i nie poszedł gdzieś dalej :evil: Wpuszczony do domu, Frędzelek najpierw poszedł do michy, potem do kuwety, a potem znowu do michy celem uzupełnienia luzów w przewodzie pokarmowym, następnie zaś udał się do budki na zasłużony odpoczynek po wycieczce krajoznawczej. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 09, 2011 9:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

"celem uzupełnienia luzów w przewodzie pokarmowym" :ryk:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob kwi 09, 2011 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

No co? Jak wiadomo, przewód pokarmowy ma dwa końce - jak jednym końcem Frędzelek spuścił biomasę, to mu się zrobiło w przewodzie pustawo, a przewód pokarmowy Frędzelka nie znosi próżni :wink: Według Frędzelka, jak przewód pokarmowy pustawy, to się mu zmarszczki robią :roll: kotek nafaszerowany jedzonkiem do granic możliwości - to kotek szczęśliwy... Dlatego Frędzelek lubi najeść się tak - do pierwszego rzygu, a potem jeszcze kilka chrupek... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 09, 2011 11:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:No co? Jak wiadomo, przewód pokarmowy ma dwa końce - jak jednym końcem Frędzelek spuścił biomasę, to mu się zrobiło w przewodzie pustawo, a przewód pokarmowy Frędzelka nie znosi próżni :wink: Według Frędzelka, jak przewód pokarmowy pustawy, to się mu zmarszczki robią :roll: kotek nafaszerowany jedzonkiem do granic możliwości - to kotek szczęśliwy... Dlatego Frędzelek lubi najeść się tak - do pierwszego rzygu, a potem jeszcze kilka chrupek... :roll:

Do pierwszego rzygu zawsze jest fajnie ale kilka chrupek na zapas nigdy nie zaszkodzi :twisted:
Pomponmamo, we wtorek bede w centrum Bytomia. A konkretnie na Placu Tadzia. Potem zamierzam dostojnym krokiem udac sie na dworzec autobusowy wiec przy okazji bym zagladnela do Cie ;) Bedziesz w pracy?

Dzis obudzilam sie o 11.00, poszlam spac pare minut po 21.00 8O Scorbolamid i witaminy zrobily swoje, oklady z kota tez. Obudzilam sie z Glusiem malowniczo ulozonym na mnie, tylek i ogon zaparkowaly na mojej twarzy a leb miedzy dlonia a podolkiem. Pewnie bym jeszcze pospala gdyby nie ten ucisk na pecherz moczowy...
A teraz stoi Cipolag jeden (znaczy Glus) pod moja stopa, ociera sie kacikiem pyszczka o moj palec u nogi i mruczy :) i jak tu go nie kochac :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob kwi 09, 2011 11:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Hej Czarowne

Nakarmilam Dziecko więc mam chwilkę by się z Wami przywitać

Pomponku ale agent z kociucha ...........

Mój Mufasek raz sobie poszedł na klatkę schodową doszedl aż na drugie piętro poczym ze strachu zamienił się w potfora składającego się z zebów i szponów ....
Musiałam go spacyfikować i nieśc trzymając za kark na wyciągniętej ręce bo tak ze stresu się rzucał ........

byki poprawie popowrocie do domu bo ten laptop ciut dziwny jest :oops:

aha Czy możecie mi poradzic na bazarku osoba wylicytowała książkę przyszedl przelew z dopiskeim że to od tej osoby.......

Nie podała adresu w pw więc książka poszła na ten z przelewu ......

I zaczęła sie jazda:

że ona tego przelewu nie przesłała

że ona tej osoby z której konta poszedł przelew nie zna

że to nie jej adres itd

Krasnoludki ??

Grzecznie raz i drugi jej napisałam żeby mi przysłała jeszcze raz dane to jej pieniądze odesle .......
Ale nic do niej nie dociera chce żebym interweniowala i chce książkę .....
Co mam do Gdańska pojechać po tą książke ...........
Zadalam jej pytanie skąd ta osoba ma moje dane na razie cisza ..........
Już tracę cierpliwość ........
Chce jej te pieniądze odesłac i mieć spokój ......
To nie pierwszy mój bazarek i jeszcze takiej jazdy nie było ...........

Co z tym fantem mam zrobić ??
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob kwi 09, 2011 11:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja pozdrawiam z pracy! :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob kwi 09, 2011 11:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Sol - jasne, że będę w pracy - do godziny 17.

Etiopia - ja bym pannę olała - chcesz zwrócić kasę, zaproponowałaś, jak się ogarnie i odezwie, to zwrócisz. A skoro nie ona przysłała pieniądze, to nie bardzo rozumiem, czemu chcesz jej zwracać :roll:

Cześć Villemo - jędzo kochana :mrgreen: miłej pracy
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 09, 2011 11:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

villemo5 pisze:A ja pozdrawiam z pracy! :twisted:

Ja również z pracy pozdrawiam 8)
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob kwi 09, 2011 11:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A ja z domu, bom dopiero wstała :oops:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob kwi 09, 2011 11:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:Sol - jasne, że będę w pracy - do godziny 17.

Etiopia - ja bym pannę olała - chcesz zwrócić kasę, zaproponowałaś, jak się ogarnie i odezwie, to zwrócisz. A skoro nie ona przysłała pieniądze, to nie bardzo rozumiem, czemu chcesz jej zwracać :roll:

Cześć Villemo - jędzo kochana :mrgreen: miłej pracy

Pomponku ja nie wiejm czy ot ona czy nie a wolę zwrócić zeby uniknać jazdy że ja okradlam czy coś .........

A panna jest :evil:

na razie lecę do kuchni zobaczyć co straszne dziecko robi ......
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob kwi 09, 2011 11:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:na razie lecę do kuchni zobaczyć co straszne dziecko robi ......

8O straszne dziecko leży koło mnie i właśnie obściskuje kota 8O chyba, że ty też masz jakieś inne straszne dziecko w domu. :roll: tylko czemu ty je w kuchni trzymasz? :roll: No, wiem, że ty czarownica jesteś, ale... chyba nie wzięłaś sobie za bardzo do serca bajki o Jasiu i Małgosi? 8O Odradzam - jeszcze się strujesz... 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 09, 2011 12:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

pomponmama pisze:
Etiopia pisze:
pomponmama pisze:na razie lecę do kuchni zobaczyć co straszne dziecko robi ......

8O straszne dziecko leży koło mnie i właśnie obściskuje kota 8O chyba, że ty też masz jakieś inne straszne dziecko w domu. :roll: tylko czemu ty je w kuchni trzymasz? :roll: No, wiem, że ty czarownica jesteś, ale... chyba nie wzięłaś sobie za bardzo do serca bajki o Jasiu i Małgosi? 8O Odradzam - jeszcze się strujesz... 8O

Tak mma półtoraroczne strasznie dziecko.
wkuchni było bo robiło rewizję w szafkach czyli wywalało wszystkie gary na podłogę ..

Nie dzieci nie jadam

Pa dziecko płacze trza ululać
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob kwi 09, 2011 12:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze:
Tak mma półtoraroczne strasznie dziecko.
wkuchni było bo robiło rewizję w szafkach czyli wywalało wszystkie gary na podłogę ..

no tak - to jest najlepsza zabawa :roll:
Etiopia pisze:Nie dzieci nie jadam

całe szczęście - już się martwiłam o twoje zwyczaje żywieniowe i w związku z tym o stan twojej wątroby :lol:
Etiopia pisze:Pa dziecko płacze trza ululać

Leć, bo jak się rozbeczy na całego, to potem trudniej uspokoić. I nie daj się! Trzymam kciuki :ok:

Swoją drogą... jak rozumiem to nie bocian cie obdarował znienacka? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob kwi 09, 2011 12:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

AniHili pisze:A ja z domu, bom dopiero wstała :oops:

Ja tez z domu ale jednoczesnie z pracy - mamy mozliwosc dzwonienia w ramach call center z domu dostalismy telefony tak wiec dzis pracuje z domu.
A ze chora jestem to mi bardzo na reke...

Etiopia, jak bedzie niedobre to najlepiej obtluc i zamarynowac w occie balsamicznym z odrobina ziol... wstaw do lodowki w szklanym naczyniu na godzine a przestanie byc straszne ;)
a tak na serio powodzenia i trzymaj sie ;)

co do tej dziwnej laski z bazarku. napisalabym jej wprost: dostalam kase z takiego a takiego konta, nazwisko takie, numer taki. nie bylo adresu zwrotnego wiec wyslalam na adres z przelewu. prosze o wyjasnienie, kto ma moje dane do przelewu skoro to nie ty - dajesz lasce tydzien czasu na odpowiedz i o sprawie zapominasz jesli jej nie zalezy. co sie bedziesz denerwowac kretynka? Zaplacila, zamowila, wyslalas ksiazke na adres z przelewu - ona ma sobie pilnowac szczegolow w koncu to jej biznes zeby dostac ksiazke na czas.

ja jak bazarkowalam i chcialam zeby becia mi wyslala swieczke na adres pracowy bo tam latwiej mi bylo odebrac, od razu po zakonczeniu aukcji napisalam do niej wiadomosc. nie przejmuj sie, transakcja zostala zawarta. masz potwierdzenie wyslania ksiazki? masz. masz dowod wplaty na koncie ze to od niej? masz. to jest ok.

pomponmamo to ja zajrze do Cie we wtorek po spotkaniu.

dobra ide zrobic sobei herbaty i dzwonic, dzwonic :) dobrego weekendu!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]