jasdor pisze:Ale nas dużo jest![]()
Aja takich fanaberii nawypisywałam, ale mi teraz wstyd
Ale jak ci do twarzy cukiereczku z rumieńcem!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Ale nas dużo jest![]()
Aja takich fanaberii nawypisywałam, ale mi teraz wstyd
pomponmama pisze:No co? Jak wiadomo, przewód pokarmowy ma dwa końce - jak jednym końcem Frędzelek spuścił biomasę, to mu się zrobiło w przewodzie pustawo, a przewód pokarmowy Frędzelka nie znosi próżniWedług Frędzelka, jak przewód pokarmowy pustawy, to się mu zmarszczki robią
kotek nafaszerowany jedzonkiem do granic możliwości - to kotek szczęśliwy... Dlatego Frędzelek lubi najeść się tak - do pierwszego rzygu, a potem jeszcze kilka chrupek...
pomponmama pisze:Sol - jasne, że będę w pracy - do godziny 17.
Etiopia - ja bym pannę olała - chcesz zwrócić kasę, zaproponowałaś, jak się ogarnie i odezwie, to zwrócisz. A skoro nie ona przysłała pieniądze, to nie bardzo rozumiem, czemu chcesz jej zwracać
Cześć Villemo - jędzo kochanamiłej pracy
Etiopia pisze:na razie lecę do kuchni zobaczyć co straszne dziecko robi ......
pomponmama pisze:Etiopia pisze:pomponmama pisze:na razie lecę do kuchni zobaczyć co straszne dziecko robi ......
straszne dziecko leży koło mnie i właśnie obściskuje kota
chyba, że ty też masz jakieś inne straszne dziecko w domu.
tylko czemu ty je w kuchni trzymasz?
No, wiem, że ty czarownica jesteś, ale... chyba nie wzięłaś sobie za bardzo do serca bajki o Jasiu i Małgosi?
Odradzam - jeszcze się strujesz...
Etiopia pisze:
Tak mma półtoraroczne strasznie dziecko.
wkuchni było bo robiło rewizję w szafkach czyli wywalało wszystkie gary na podłogę ..
Etiopia pisze:Nie dzieci nie jadam
Etiopia pisze:Pa dziecko płacze trza ululać
AniHili pisze:A ja z domu, bom dopiero wstała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Marmotka, Meteorolog1, MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 119 gości