Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:MaryLux pisze:Witaj, HakerkuJuż piąteczek, jutro i pojutrze Duża zostaje z nami
Inka
Moja tez ma weekend wolny.
Ale jutro idzie do Agi, chce jej pomóc w porządkach wiosennych.
Tak mówi, ale pewnie idzie po to aby się pobawić z Pysią.
Haker podejrzliwy
Haker1 pisze:Dobrze, powiem.
Haker
MaryLux pisze:A moja Duża czasem sobie śpiewa: "Ali Baba, ten czarny Ali Baba czterdzieści cukiereczków w kieszeni swojej miauuuuuuuuuu". A właściwie to ona myśli, że śpiewa, a tak naprawdę to fałszuje.
Inka
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:A moja Duża czasem sobie śpiewa: "Ali Baba, ten czarny Ali Baba czterdzieści cukiereczków w kieszeni swojej miauuuuuuuuuu". A właściwie to ona myśli, że śpiewa, a tak naprawdę to fałszuje.
Inka
![]()
![]()
Hannah12 pisze:Mery puściłam jakąś godzinkę temu sygnałka
Teraz biegnę do apteki, rano zapomniałam jednej recepty, a muszę ten lek dla TZ odebrać.
A z informacji zdrowotnych to mojemu bardzo polepszyły się parametry nazwę to asmowo - uczeleniowe.
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:A moja Duża czasem sobie śpiewa: "Ali Baba, ten czarny Ali Baba czterdzieści cukiereczków w kieszeni swojej miauuuuuuuuuu". A właściwie to ona myśli, że śpiewa, a tak naprawdę to fałszuje.
Inka
![]()
![]()
I z czego się śmieje? Własna kota mi d... obrabia!
Hannah12 pisze:Wieje to mało powiedziane.
To tutaj słowo niecenzuralne.
Nawet Hakeros zrezygnowała z drapania w drzwi balkonowe.
Obwąchał wszystkie okna - odgłosy go do tego skłoniły i zaległ na fotelu.
Nie ma to jak przy wietrze foteling.
Nadmienię, że ja po przyjściu do domu podałam i spałam z 2 godziny.
Oczywiście Haksio się zmaterializował. Łepek na poduszce a reszta kadłubka pod kocykiem![]()
Biedny niewyspany koteczek, aż strach pomyśleć co będzie w nocy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Avian, pibon, Tygrysiątko, zuzia115 i 223 gości