cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 23:07 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

wysmyraj ja za uszkiem ode mnie :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 09, 2011 11:35 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Wczoraj Darek położył PCv .I z Baśką wnieśli boks do kociarni więc chyba troszkę ruszyło do przodu :wink:
W sobotę ok godz 9 musimy odebrać szafki od Kasi.I chyba idzie ku końcowi z umeblowaniem :)

Jezeli chodzi o dyżury to obstawię jakiś popołudniowy.Hidi super że wzięłaś koteczkę na tymczas ona taka cichutka i drobniutka.Bardzo proszę zróbcie jej jakieś fotki i wrzućcie mi na maila .Marta proszę też o krótki opis do ogłoszeń.
KP narazie założyłam coś takiego
https://picasaweb.google.com/106495487944941546538
Jak widać galeria fajna ale adres do bani .Trudno taki adres podać telefonicznie osobie chętnej na adopcję coby sobie obejrzała koty :roll: Axa zasugerowala założenie blog .Muszę zorientować się w terenie,cholerka brakuje mi czasu :roll:
Wczoraj oglosiłam na ponad 20 portalach Franka i Przylepę oraz dwa psy ze schroniska.Dziś muszę zając się kociakami z KCH Czy ktoś bardziej z orientowany w blogach mógłby mi pomóc i założyć dla KP owego bloga?Proszę :oops:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob kwi 09, 2011 11:37 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

na pewno z picasy mozna zrobic tak, zeby adres byl picasaweb.google.pl/kociaprzystan... Chocby poprzez powaizanie z kontem googlowym kociaprzystan@gmail... A moze gdzies w ustawieniach tez to jest?
Wiem ze na pewno ja tak mam, adres picasy taki jak adres mailowy :)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob kwi 09, 2011 11:41 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

caldien pisze:na pewno z picasy mozna zrobic tak, zeby adres byl picasaweb.google.pl/kociaprzystan... Chocby poprzez powaizanie z kontem googlowym kociaprzystan@gmail... A moze gdzies w ustawieniach tez to jest?
Wiem ze na pewno ja tak mam, adres picasy taki jak adres mailowy :)

O super :ok: Pomajstrujesz w tym żeby adres był własnie taki ?Podeślę na pw wszelkie dane

mar_tika

Post » Sob kwi 09, 2011 11:44 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

jasne, podeslij dane na pw to jeszcze dzisiaj pomajstruje ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Post » Sob kwi 09, 2011 11:47 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

caldien pisze:jasne, podeslij dane na pw to jeszcze dzisiaj pomajstruje ;)

Bardzo dziekuję za pomoc :1luvu:

mar_tika

Post » Sob kwi 09, 2011 15:19 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

POPROSZĘ O DYŻUR W CZWARTEK RANO!!!!!!
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Sob kwi 09, 2011 15:47 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Juz dziala pod adresem:
https://picasaweb.google.com/kociaprzystan
:)
Dodalam tylko opis jeszcze... z fragmentem z pierwszego postu
Jak chcecie tym zarzadzac to wystarczy wejsc tutaj (po zalogowaniu na poczte gmail )
https://profiles.google.com/kociaprzystan/about
i dac: edytuj :)

//wazne zeby po zalogowaniu na gmaila zeby od razu wam na strone wasza weszlo, a nie na ogolny profil widoczny dla wszystkich ;)
ObrazekObrazekObrazek

caldien

Post » Sob kwi 09, 2011 17:20 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

caldien pisze:Juz dziala pod adresem:
https://picasaweb.google.com/kociaprzystan
:)
Dodalam tylko opis jeszcze... z fragmentem z pierwszego postu
Jak chcecie tym zarzadzac to wystarczy wejsc tutaj (po zalogowaniu na poczte gmail )
https://profiles.google.com/kociaprzystan/about
i dac: edytuj :)

//wazne zeby po zalogowaniu na gmaila zeby od razu wam na strone wasza weszlo, a nie na ogolny profil widoczny dla wszystkich ;)

Bardzo dziekuję za pomoc :1luvu: Adres działa

mar_tika

Post » Sob kwi 09, 2011 17:24 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Franiu jest bardzo fotogeniczny :1luvu: z reszta Przylepa tez :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 09, 2011 19:39 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

mar_tika pisze:Wczoraj Darek położył PCv .I z Baśką wnieśli boks do kociarni więc chyba troszkę ruszyło do przodu :wink:
W sobotę ok godz 9 musimy odebrać szafki od Kasi.I chyba idzie ku końcowi z umeblowaniem :)

:P :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie kwi 10, 2011 8:09 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Chwile mnie tu nie było. Ale już jestem :mrgreen:
U mnie już po remoncie - teraz tylko kwestia umycia wszystkiego i doprowadzenia do ładu i użytku bierzącego Naszego pokoju <mojego i Sofini> :kotek:
MIKUŚ

Post » Nie kwi 10, 2011 8:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

felinae pisze:POPROSZĘ O DYŻUR W CZWARTEK RANO!!!!!!

Proszę bardzo :wink: Uaktualniłam grafik NA PIERWSZEJ STRONIE BIERZĄCY!!!
MIKUŚ

Post » Nie kwi 10, 2011 10:21 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Prosto z Irlandii :)

viewtopic.php?f=20&t=126456&p=7340732#p7340732

Może się ktoś skusi - idealny prezent dla smakoszy likierów, lubiących próbowa wszelkiej maści trunków :)

Miałam też wystawić Commandarie wino które przywiozłam z Cypru /3 lata temu/ - w trakcie remontu go odnalazłam- jednakże zostało skonsumowane w zawrotnym tempie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie kwi 10, 2011 14:13 Re: Kocia Przystań Sosnowiec - wkrótce się rejestrujemy ;p

Po dyżurze ..... Koty robią pod kibel... Wszystkie kupy tam są, żadnej w kuwecie. Możliwe też,że sikają w tej okolicy, bo deska sedesowa była obsikana :mrgreen:

Nakarmione wymiziane i szczęśliwe :D
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

[poprzednia][następna]